Recensies Kinderstad Heerlen

Gemiddelde

2.7 van 5 sterren / 6 recensies

Daniella schreef:

17-09-2023

"Geloof de positieve reacties niet!"

Sommige reviews hier zijn gewoon gekocht. Trap er niet in!!! Als ouder betaal je ook entree!!! Terwijl ik als ouder nergens in ga... Dan is nog niet eens alles open!!!! Eten en drinken onbetaalbaar! 4 euro voor een mini flesje cola. En de frietbakjes hebben ze ook gehalveerd! Mayo super weinig.... alleen maar geld incasseren daar... om van te kotsen. En als kers op de taart.. na dat je al je geld hebt uitgegeven, mag je naar een smerige wc met vieze poep overal ... nooit meer!!


Shayden schreef:

23-03-2022

"Schandalig hoe je als ouder behandeld wordt"

Mocht je je kind meegeven voor een kinderfeestje bij KINDERSTAD HEERLEN, LET DAN WEL OP dat je NIET zomaar je kind kunt ophalen.

Er was iets gebeurd waardoor ik mijn kind eerder moest ophalen. Ik leg de situatie uit aan de kassa maar ik kom niet naar binnen of ik moet entree betalen, geen beurs bij me en mijn telefoon ook nog leeg anders had ik natuurlijk naar de mama gebeld.

Na 10 keer omroepen en nog steeds komt mijn kind niet! Kleine moeite om even mee te lopen zodat ik mijn kind kan ophalen.

Schandalig hoe je als ouder behandeld wordt, alsof je voor jezelf naar kinderstad komt om te spelen.

SCHAAM JULLIELeonoor schreef:

28-11-2021

"Niet voor herhaling vatbaar"

Alleen maar minpunten: ouders en grootouders betalen de volledige entreeprijs (= € 12 p.p.); geen speelfaciliteiten c.q niet geschikt voor kleinere kinderen; enorme herrie door de vreselijke acoustiek; sfeerloos; niet proper. Nooit meer!


Clasien schreef:

17-05-2018

"Het blijft een super gaaf park."

Een super mooie entreeprijs. Lekker en goedkoop eten en drinken. Voor ieder wat wils. De toilletten mogen iets vaker schoongemaakt worden. Maar al veel beter dan het was.


Pieter schreef:

26-11-2017

"Leuke plek! "

Voor de hele kleintjes en ook voor kinderen met een handicap is er niet veel te doen, een aangepaste prijs zou daarom ook wel op zijn plaats zijn voor die doelgroep, voor de rest super!


Jordy schreef:

28-12-2015

Erg leuke plek voor kleine kinderen. Het is meer dan alleen een binnenspeeltuin er zijn namelijk ook diverse attracties. Zoals bijvoorbeeld een achtbaan, draaimolen, botsauto's en meer. Onze favoriet is de wildwaterbaan! Eten en snacks zijn lekker en goedkoop.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Kinderstad Heerlen


Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderstad Heerlen te melden