Kinderstad Heerlen

(2.7/5)  6 recensies

Bij Kinderstad Heerlen hebben de kinderen het voor het zeggen: papa en mama genieten van een kop koffie/ thee op een van de terrassen terwijl de kinderen zich vermaken. Natuurlijk mogen de ouders ook meespelen. Of het nu regent, waait of sneeuwt: hier kunnen kinderen de hele dag spelen. En als de zon wél schijnt neem je plaats op één van de terrassen. Het is hier toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 2 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €9,50

65+ €7,00

Snacks vanaf €1,25


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 6 Recensies over Kinderstad Heerlen

(Pagina 1 van 1)

 

"Geloof de positieve reacties niet!"

Daniella   -   17-09-2023

17-09-2023

Reageer op deze review

"Geloof de positieve reacties niet!"

Sommige reviews hier zijn gewoon gekocht. Trap er niet in!!! Als ouder betaal je ook entree!!! Terwijl ik als ouder nergens in ga... Dan is nog niet eens alles open!!!! Eten en drinken onbetaalbaar! 4 euro voor een mini flesje cola. En de frietbakjes hebben ze ook gehalveerd! Mayo super weinig.... alleen maar geld incasseren daar... om van te kotsen. En als kers op de taart.. na dat je al je geld hebt uitgegeven, mag je naar een smerige wc met vieze poep overal ... nooit meer!!

Lees verder  


"Schandalig hoe je als ouder behandeld wordt"

Shayden   -   23-03-2022

23-03-2022

Reageer op deze review

"Schandalig hoe je als ouder behandeld wordt"

Mocht je je kind meegeven voor een kinderfeestje bij KINDERSTAD HEERLEN, LET DAN WEL OP dat je NIET zomaar je kind kunt ophalen. Er was iets gebeurd waardoor ik mijn kind eerder moest ophalen. Ik leg de situatie uit aan de kassa maar ik kom niet naar binnen of ik moet entree betalen, geen beurs bij me en mijn telefoon ook nog leeg anders had ik natuurlijk naar de mama gebeld. Na 10 keer omroepen en nog steeds komt mijn kind niet! Kleine moeite om even mee te lopen zodat ik mijn kind kan ophalen. Schandalig hoe je als ouder behandeld wordt, alsof je voor jezelf naar kinderstad komt om te spelen. SCHAAM JULLIE

Lees verder  


"Niet voor herhaling vatbaar"

Leonoor   -   28-11-2021

28-11-2021

Reageer op deze review

"Niet voor herhaling vatbaar"

Alleen maar minpunten: ouders en grootouders betalen de volledige entreeprijs (= € 12 p.p.); geen speelfaciliteiten c.q niet geschikt voor kleinere kinderen; enorme herrie door de vreselijke acoustiek; sfeerloos; niet proper. Nooit meer!

Lees verder  


"Het blijft een super gaaf park."

Clasien   -   17-05-2018

17-05-2018

Reageer op deze review

"Het blijft een super gaaf park."

Een super mooie entreeprijs. Lekker en goedkoop eten en drinken. Voor ieder wat wils. De toilletten mogen iets vaker schoongemaakt worden. Maar al veel beter dan het was.

Lees verder  


"Leuke plek! "

Pieter   -   26-11-2017

26-11-2017

Reageer op deze review

"Leuke plek! "

Voor de hele kleintjes en ook voor kinderen met een handicap is er niet veel te doen, een aangepaste prijs zou daarom ook wel op zijn plaats zijn voor die doelgroep, voor de rest super!

Lees verder  


Jordy   -   28-12-2015

28-12-2015

Reageer op deze review

Erg leuke plek voor kleine kinderen. Het is meer dan alleen een binnenspeeltuin er zijn namelijk ook diverse attracties. Zoals bijvoorbeeld een achtbaan, draaimolen, botsauto's en meer. Onze favoriet is de wildwaterbaan! Eten en snacks zijn lekker en goedkoop.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderstad Heerlen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderstad Heerlen te melden