Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Speelboerderij De Drentse Koe

Gemiddelde

4.2 van 5 sterren / 6 recensies

Rene schreef:

Trust Score:

30-04-2023

"Heerlijke binnen en buitenspeeltuin"

Gisteren waren wij voor de 3e keer bij de Drentse Koe. Het is een heel kindvriendelijke veilige speeltuin, met vermaak voor 2 tot ongeveer 14 jaar jong.
We willen onze complimenten uitspreken voor het zeer betrokken en verantwoordelijke personeel! Ik zag dat er 3 x een paardje op wielen omviel, gelukkig zonder gewonden. De stijgbeugels waren ongelijk gezet, waardoor de kindjes scheef erop gingen zitten om te kunnen rijden. Ik ging dit melden bij het personeel. Mevrouw was de koffieautomaat aan het reinigen. Ze liet alles liggen en kwam meteen mee om te kijken. Ze belde om hulp toen het technisch lastig bleek, en bleef bij het toestel om ongelukken te voorkomen.
Wij vonden dit heel verantwoordelijk! Ze bedankte me voor de melding.
Dikke prima en een pluim voor haar en het park!!


monique schreef:

Trust Score:

26-07-2017

"Alles in één dus zwemgoed mee"

Een superleuke speeltuin , kinderboerderij, en helemaal de binnenwaterspeeltuin ( dus zwemgoed mee) en natuurlijk het mais doolhof, daar hadden we alleen iets meer van verwacht, was niet echt leuk. En 1 advies voor de beheerder van de kinderboerderij, laat aub die hoeven van die ezeltjes door een hoefsmid onderhanden nemen, die zagen er echt erbarmelijk uit.


Dennis schreef:

Trust Score:

02-03-2017

"Overal goed"

Prima medewerkers, prima hamburgers. Mooi opgezet


Berry Brok schreef:

Trust Score:

28-06-2015

Wat een geldgierige mensen zijn ze daar.
We waren vanmorgen eerst ergens anders met de huifkar geweest. Daar lagen kortingskaartjes van dit geldgierige bedrijf.

Toen we aankwamen met 9 personen waarvan 3 kinderen.
Werd ons ff verteld dat de kortingskaartjes niet meer geldig zijn.

HOE KUNNEN WIJ DAT OP DE KAARTJES ZIEN???

De mensen achter de kassa waren zee eer onvriendelijk en wilden ons absoluut geen korting geven, het ging maar om € 1,50 voor 1kind. . Dom,gierig en schandalig. Die € 1,50 hadden ze bij ons met gemak kunnen terugverdienen.Toen we wegliepen schreeuwden ze ons ook nog na.


Fam. vd Rijk schreef:

Trust Score:

18-09-2014

Wat een ontzettend leuke speeltuin/boerderij. Echt een aanrader met kleine kinderen. De skelterbaan in de kinderboerderij was een grote hit en ook de Yelp dansmat binnen was erg geslaagd.


Folkertina schreef:

Trust Score:

03-09-2013

Ruim opgezette speel boerderij met binnen en buiten. Springkussens, zandbak, trekkers met aanhangers en nog veel meer. Daarnaast ook een super leuke maïsdoolhof die we hebben gedaan. Heerlijk voor elk kind om bezig te zijn, een aanrader. Je kunt achter glas kijken hoe de melkmachine de koe melkt en een ijsje eten die de boerin zelf heeft gemaakt.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Speelboerderij De Drentse Koe


Klik hier om onjuiste gegevens van Speelboerderij De Drentse Koe te melden