Speelboerderij De Drentse Koe

(4/5)  5 recensies

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Bij De Drentse Koe ontvangen ze veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes op despeelboerderij. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.

 

Binnen en buitenspeeltuin in Drenthe

Het buitenterrein biedt diverse speeltoestellen, springkussens, traptrekkers, mammoet skelters, grote zand/waterbak, kabelbaan en een dierenweide met konijnen, geiten, ezels, pony’s en kippen. In de verwarmde speelschuur bevindt zich o.a. een discodansmat, unieke speelmanege, bouwzolder, klim- en glijtoren en glow in the dark benedenverdieping met o.a. Pannavoetbal en Oud Hollandse spelen.

 

Kortom: zowel buiten als binnen is er volop vermaak voor een hele dag plezier bij mooi en minder mooi weer. De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie, geschikt voor kinderen t/m ongeveer groep 6.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zomerseizoen 16 februari t/m 27 oktober

Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur

Winterseizoen vanaf 28 oktober

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 tot en met 3 jaar €5,00

4 tot en met 16 jaar €9,50

Volwassenen €5,00

 


5 Recensies over Speelboerderij De Drentse Koe

(Pagina 1 van 1)

 

"Alles in één dus zwemgoed mee"

monique   -   26-07-2017

26-07-2017

"Alles in één dus zwemgoed mee"

Een superleuke speeltuin , kinderboerderij, en helemaal de binnenwaterspeeltuin ( dus zwemgoed mee) en natuurlijk het mais doolhof, daar hadden we alleen iets meer van verwacht, was niet echt leuk. En 1 advies voor de beheerder van de kinderboerderij, laat aub die hoeven van die ezeltjes door een hoefsmid onderhanden nemen, die zagen er echt erbarmelijk uit.

Lees verder  


"Overal goed"

Dennis   -   02-03-2017

02-03-2017

"Overal goed"

Prima medewerkers, prima hamburgers. Mooi opgezet


Berry Brok   -   28-06-2015

28-06-2015

Wat een geldgierige mensen zijn ze daar. We waren vanmorgen eerst ergens anders met de huifkar geweest. Daar lagen kortingskaartjes van dit geldgierige bedrijf. Toen we aankwamen met 9 personen waarvan 3 kinderen. Werd ons ff verteld dat de kortingskaartjes niet meer geldig zijn. HOE KUNNEN WIJ DAT OP DE KAARTJES ZIEN??? De mensen achter de kassa waren zee eer onvriendelijk en wilden ons absoluut geen korting geven, het ging maar om € 1,50 voor 1kind. . Dom,gierig en schandalig. Die € 1,50 hadden ze bij ons met gemak kunnen terugverdienen.Toen we wegliepen schreeuwden ze ons ook nog na.

Lees verder  


Fam. vd Rijk   -   18-09-2014

18-09-2014

Wat een ontzettend leuke speeltuin/boerderij. Echt een aanrader met kleine kinderen. De skelterbaan in de kinderboerderij was een grote hit en ook de Yelp dansmat binnen was erg geslaagd.

Lees verder  


Folkertina   -   03-09-2013

03-09-2013

Ruim opgezette speel boerderij met binnen en buiten. Springkussens, zandbak, trekkers met aanhangers en nog veel meer. Daarnaast ook een super leuke maïsdoolhof die we hebben gedaan. Heerlijk voor elk kind om bezig te zijn, een aanrader. Je kunt achter glas kijken hoe de melkmachine de koe melkt en een ijsje eten die de boerin zelf heeft gemaakt.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelboerderij De Drentse Koe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de populairste uitjes van de Meivakantie

De meivakantie is weer voorbij. Veel uitjes waren nog gesloten en het weer zat ook niet altijd even mee. Toch werd er volop gezocht naar leuke uitjes om te bezoeken deze meivakantie. Ook ons artikel "33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie" is volop bezocht en was zelfs de best bekeken pagina van onze website in deze periode.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speelboerderij De Drentse Koe te melden