Recensies Vlindorado

Gemiddelde

3.2 van 5 sterren / 16 recensies
Pagina 1 van 3

T schreef:

05-08-2020

"Corona drukte"

Ondanks navraag mbt de hoeveelheid mensen die tegelijk in deze kleine tuin zouden zijn (20-24) bleken er toch minstens 60 rond te lopen. Heel snel deze tuin, met onze kleinkinderen, weer verlaten.
Zonde van ons geld! Veiligheid voorop toch??


Mandy schreef:

16-05-2020

"Onwijs mooi!"

Vlindorado is voor ons gezin echt een stukje paradijs op aarde, de rust en warmte, de prachtige natuur, natuurlijk de mooiste vlinders en andere dieren maar vooral de gastvrijheid en de gezellige medewerksters maken elk bezoek weer een feestje! Absolute aanrader dus!


Sofie schreef:

03-03-2020

"Geweldig"

Zijn hier al eens eerder geweest, toen was het al mooi. Nu zoveel jaren later alleen maar mooier geworden. Tuin goed onderhouden en aardig en behulpzaam personeel. Het speelgedeelte is uitgebreid en in het achterste gedeelte is een rupsentuin gemaakt. Wij hebben ons prima vermaakt en komen zeker nog eens terug.


Frenchie schreef:

02-03-2019

"Heerlijke middag bij vlindorado met mijn twee kinderen"

Mooie vlinders prachtige tuin en vogels vissen ik hou ervan het is net of je in de tropen bent u, neem je tijd dan zie je zoveel moois Er een avonturenpad en een wiebelbrug mijn kinderen zijn er wel 20 keer over heen geweest daarna heerlijke appeltaart met slagroom en de jongens spelen in een speelhuis met zandbak heerlijk genieten


Martien schreef:

07-05-2018

"Onverzorgd"

Totaal ongeïnteresseerde medewerkers en weinig vlinders gezien, ook waren de planten erg verwaarloosd en ziek en er zitten luizen op de planten. Vond het jammer dat ik hier heengaan was.


Ellen schreef:

05-05-2018

"Prachtige tuin met veel mooie vlinders!"

Leuk bij slecht weer, maar ook bij mooi weer!


Volgende pagina  

  Terug naar Vlindorado


Klik hier om onjuiste gegevens van Vlindorado te melden