9 Redenen om bij Jumpsquare te jumpen

Misschien heb je er al weleens van gehoord: Jump Places. Dit zijn plekken waar je kunt springen. Maar niet zomaar springen... Nee, springen op een trampoline met coole moves en vette tricks! Eén van die plekken in Nederland waar je kunt jumpen is Jumpsquare Nieuwegein.

 

Jumpsquare heeft op dit moment ook filialen in:

 

Maak salto's bij Jumpsquare Nieuwegein

 

1. Springen gezond?

Jumpen komt uit America. Het is ontzettend leuk en gaaf om te doen en daarbij is het ook nog eens ongelooflijk gezond. Door te Jumpen verbeter je namelijk je longinhoud, je coördinatie en je uithoudingsvermogen. Daarbij activeer je je spieren en spijsvertering, waardoor gifstoffen sneller uit je lichaam worden verwijderd. Gebruik deze argumenten gerust om je ouders te overtuigen, want je moet absoluut een keer gesprongen hebben!

 

 

2. Springen voor de kleintjes

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom kunnen kinderen van 2 tot en met 9 jaar in het weekend ’s- ochtends van 9:00 t/m 11:00 uur ongehinderd spelen, oefenen en ravotten.

 

3. De Fun Area

Allereerst is daar de Fun Area. Hier vind je een serie van 400 m2 aaneengeschakelde trampolines, waar je criss cross doorheen kunt gaan, waar je kunt springen tegen wanden en over verhogingen.

 

Jumpsquare Fun Area

 

4. Trick Area

Voor de coole boys & girls onder ons zijn er ook "Powertrampolines". Dus trampolines waar je hoog op kunt springen, waarop je hard kunt gaan en waarop jij de show steelt met gewaagde moves en coole tricks.

 

Video: Enorme tricks bij Jumpsquare

 

5. Sport Area

Daag je vrienden en vriendinnen uit voor een potje Trefbal, of een wedstrijdje Free Running. Pak een basketball, doe een flik-flak, een schroef en een salto… en dunk zoals je nog nooit gedunked hebt!

 

Trefbal bij Jumpsquare Nieuwegein

 

6. Big Airbag

Je ziet ze vaak in auto’s, maar bij Jump Square hebben ze ze ook: Air Bags. Gebruiksaanwijzing: Klim op een hoog blok. Spring hoog. Maak een dubbele salto. Achterwaarts. En uiteraard gehoekt… Of maak gewoon een zweefduik. Het maakt niet uit wat je doet: het grote kussen vangt je zacht op.

 

Laat je vallen op de enorme Airbag van Jumpsquare

 

7. Club Jumping

Op zaterdagavond kun je bij Jumpsquare jumpen op de vetste beats en hoor je de tofste DJ’s uit de speakers. Ondertussen spring je rond in één grote lasershow.

 

Bekijk ook: Controleer op een Jump Place bij jou in de buurt

 

8. Slackline

Concentreren en balanceren doe je op de Slackline: een smalle spanband boven een foampit; waar alles draait om evenwicht en souplesse. Even uit balans? Geen probleem, de rijkelijk met schuimkussens gevulde bak garandeert een zachte landing.

 

Val niet van de SlacklineOjé, daar ga je!

 

9. Jump Masters

Bij Jump Square kun je altijd terecht bij één van de Jump Masters. Zij bewaken de veiligheid en verlenen EHBO als dat nodig is. Maar uiteraard kun je ook bij hen terecht voor advies en voor Tips Tricks. Zij vertellen je graag de geheimen van de mooiste Jumps en de vetste Stunts.

 

Sta jij nu ook te springen om een keer te komen springen bij Jumpsquare Nieuwegein? Vergeet dan niet te reserveren: elk half uur start er een nieuwe run, waarin je een uur kunt springen. Klik hier voor meer informatie en de openingstijden.
Reacties op "9 Redenen om bij Jumpsquare te jumpen"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.