Dagje uit naar de Efteling met de Efteling app

De Efteling staat bekend om haar dienstverlening en service. Dit doen ze onder andere door het bieden van een gratis Efteling app. Wat de app precies doet, en of het echt wat toevoegt aan je bezoek dat lees je hier.

 

De Efteling app

 

Wat kun je met de Efteling app?

De Efteling app doet niet heel veel maar wat het doet, doet het goed. Wanneer je de app opent zie je een plattegrond van het park. Als je zelf in het park bent laat de app zien waar je bent. Zo kun je perfect je route uitstippelen.

 

Zie je op de plattegrond een attractie waar je graag naartoe wilt, tik je deze aan en krijg je informatie van deze attractie. Waaronder de looptijd vanaf jouw huidige locatie, en hoelang de wachttijd in de rij is. Zo voorkom je dat je 10 minuten naar je favoriete attractie loopt en vervolgens nog een half uur moet wachten in de rij. Dan had je misschien beter eerst een andere attractie kunnen kiezen die geen wachttijd had.

 

Pardoes in de Efteling

 

Ook handig is dat je kan zien hoe laat de shows beginnen. En wil je zeker weten dat je de show niet mist kun je met 1 tik op het scherm een herinnering instellen. Zo herinnert de app jou dat het tijd is om naar de show te gaan lopen.

 

 

“Ga je naar de Efteling? Zorg dan dat je de app op je telefoon hebt staan!”

 

 

Tijd voor een hapje en drankje? Ook hierbij kan de app je helpen. Reserveer met behulp van de app alvast een tafel. Hoge nood? Zoek via de app de dichtstbijzijnde wc op.

 

Conclusie

Ga je naar de Efteling? Zorg dan dat je de Efteling app op je telefoon hebt staan! De extra functies die de app biedt maakt je bezoek net even makkelijker en fijner. Maak je geen zorgen om je databundel want de Efteling biedt gratis Wifi.
Reacties op "Dagje uit naar de Efteling met de Efteling app"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.