Dagje weg tips tegen vervelen

Heb jij ook weleens het gevoel dat je iets wilt doen maar eigenlijk niet goed weet wat, of dat de kinderen alleen maar achter de tv zitten en constant zeggen "ik verveel me"? Zie hier de oplossing. Er is namelijk altijd wel iets leuks te doen bij jou in de buurt!

 

Dagje weg tips tegen vervelen!

 

Tip 1: Welke dagje weg

Er zijn ontzettend veel leuke uitjes in Nederland en veel hiervan zijn in de buurt. Alleen op het moment dat je ze nodig hebt kom je vaak net niet op het idee...

 

Wat doe je dan?

1) Klik rechtsboven in beeld op "Dagje uit tips".

2) Kies de categorie die jou aanspreekt.

 

Dagje weg bij jou in de buurt

 

3) In het volgende scherm dat opent zie je ontzettend veel leuke uitjes verschijnen! Deze resultaten kun je vervolgens nog filteren op uitjes bij jou in de buurt door je plaatsnaam of postcode in te vullen .

 

Tip 2: Ontdek alles over het dagje weg

Om te ontdekken of een gevonden uitje aan jouw wensen voldoet kun je erop klikken. Je krijgt vervolgens allerlei informatie van het betreffende uitje als: openingstijden, prijzen, foto's, recensies, video's en meer!

 

Leer alles over een dagje weg

 

Tip 3: Dagje weg met korting

Vind je een dagje weg te duur of niet, korting is altijd meegenomen! Ons team zet zich dagelijks in om de beste kortingen te vinden voor een dagje weg. Heb jij een leuk dagje weg gevonden op onze site? Controleer dan even snel op korting!

 

Hoe?

Simpel! Bovenaan bij elk uitje vind je de knop "Korting". Klik hierop en er verschijnt een pagina met de aanwezige kortingen voor dit uitje. Tevens tonen we leuke kortingen van andere uitjes in de buurt.

 

Dagje weg met korting

 

Nog meer korting!

Op zoek naar nog meer dagje weg korting en op de hoogte blijven van alle kortingen voor dagjes weg? Kijk dan gauw naar ons collega's van Dagjeuitdeal.nl.

 

Succes!

Ga gauw aan de slag met deze tips en probeer ze uit. Ik ben erg benieuwd of je er iets aan hebt gehad?
Reacties op "Dagje weg tips tegen vervelen"

Petra Millenaar schreef:

01-02-2014

Met onze zoon Bram kinderfeestje gevierd in Monkey Town Bleiswijk. Kinderen hadden echt feest.

Henk Roering schreef:

24-10-2013

Vandaag met onze kleinzoon naar Continium in Kerkrade geweest een erg leerzame onderneming en ook leuk voor kinderen geweldig!!!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.