Dierenpark Oikos in Ruinen sluit haar deuren

Nadat de eigenaars 9 jaar vol passie gewerkt hebben aan dierenpark Oikos, waarbuiten wolven en andere dieren ook speeltoestellen en dino’s te vinden zijn, moet zij het park helaas binnenkort sluiten.

 

Draak in Park Oikos

 

Concurentie

Helaas konden de eigenaars Frans en Jopie Frijmuth niet opboksen tegen de grote concurrentie. "Wanneer gezinnen of scholen gewend zijn naar een bepaald park te gaan blijven ze dit doen en zullen ze niet gauw iets nieuws proberen, ze kiezen voor het veilige" aldus Frans.

 

"Scholen en gezinnen proberen niet gauw iets nieuws"

 

In de hoop het park toch voort te kunnen zetten is nog geprobeerd het te verkopen. Maar ondanks veel interesse is dit helaas niet gelukt. De vraagprijs van 900.000 euro die later nog zakte tot 695.000 euro was te hoog voor de geintresseerde partijen.

 

Draak kijkt ontspannen om zich heen in Park OikosKinderboerderij bij Park Oikos

 

Goed nieuws

Gelukkig krijgt iedereen nog tot oktober de kans om voor de laatste keer park Oikos nog een bezoekje te brengen. Daarna valt het doek definitief en zullen de eigenaars Frans en Jopie gaan genieten van hun welverdiende rust.

 
Reacties op "Dierenpark Oikos in Ruinen sluit haar deuren"

M.van Spengen schreef:

02-06-2016

Jammer ik vond het een mooi park. Als ik op vakantie was in Ansen gingen wij er graag naar toe.dus mogelijk komen we nog een Keer langs!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.