Een sprookjesachtige dag in Slagharen Miracle of Lights

Helemaal naar Disneyland is niet meer nodig. Want jaarlijks viert Slagharen het sprookjesachtige Miracle of Lights. Een prachtige lampjes parade met live artiesten, vuurwerk en lasershow.

 

Slagharen Miracle of Lights betoverend mooi

 

Betoverende lichtjes parade

Een prachtige stoet aan voertuigen van top tot teen versiert met lampjes trekken aan het einde van de dag door de "Main street". Begeleid door danseressen, acrobaten, steltlopers en meer. De stoet trekt richting het centrale plein en daar volgt de spectaculaire afsluiting. Een ongekende happening met lasers, fonteinen, projecties, vuurwerk, live artiesten en sfeervolle muziek kortom Europees topentertainment!

 

Slagharen is 50 jaar

Dit jaar is Slagharen 50 jaar en dat zie je terug in de slotshow. Deze staat helemaal in het teken van het 50 jarige bestaan van het attractiepark. Randy en Rosie, de mascottes van Slagharen nemen je mee door de geschiedenis van het park.

 

Slagharen Miracle of Lights top entertainment

 

 

Met korting naar Slagharen

Mede wegens het 50 jarige bestaan van Slagharen hebben zij het hele jaar door prachtige kortingen oplopend tot wel ruim 50%. Ik heb alle Slagharen kortingen voor je op een rij gezet.

 

 

Video Slagharen Miracle of Light

Laat je alvast helemaal lekker maken met deze betoverende beelden van Miracle of Lights in Slagharen.

 
Reacties op "Een sprookjesachtige dag in Slagharen Miracle of Lights"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.