Efteling's Symbolica grootste en duurste attractie tot nu toe

Je zult nog even geduld moeten hebben, maar in de zomer van volgend jaar zal in De Efteling een nieuwe spectaculaire “darkride” worden geopend. Deze darkride is tot nu toe de grootste en duurste attractie in de geschiedenis van De Efteling: met de bouw ervan is maar liefst 35 miljoen euro gemoeid. Dus dat belooft wat!

 

Symbolica nieuwe attractie Efteling

 

Symbolica Paleis der Fantasie

De naam van deze nieuwe, overdekte attractie is “Symbolica: Paleis der Fantasie”. En zoals de naam al doet vermoeden, voert Symbolica je in een adembenemende rit afwisselend mee in verschillende werelden van werkelijkheid, droom en fantasie.

 

Bekijk ook: Maak een live ritje in achtbaan de Baron

 

In het Paleis der Fantasie nodigt Pardoes de Tovernar je uit om je eigen fantasie te herontdekken. Om je op weg te helpen, neemt hij je op een interactieve manier mee langs de verschillende magische en verborgen kamers van het Paleis. In totaal zijn er maar liefst drie verschillende routes, die je met maximaal 6 personen aflegt in een speciale Fantasievaarder. Symbolica sluit daarmee volledig aan op het thema waar dit attractiepark zo om bekend staat.

 

"In het Paleis der Fantasie nodigt Pardoes de Tovernar je uit om je eigen fantasie te herontdekken"

 

Voor jong en oud

Symbolica is bedoeld voor de hele familie en is daarom tot in de kleinste details volledig afgewerkt. Door de combinatie van de kleinste details, de unieke thema’s en de typische Efteling-verhaallijn, laat Symbolica je iedere keer weer op een andere manier verbaasd staan van je eigen fantasie!

 

Bekijk ook: Is de Efteling waar voor je geld?

 

Zomer 2017

Symbolica is nu nog een klein beetje een droom... maar in de zomer van 2017 zal deze droom absoluut werkelijkheid worden. Dus droom nog maar even door, maar zorg wel dat je op tijd weer wakker bent; want vanaf volgend jaar gaat in De Efteling je fantasie pas écht met je op de loop!
Reacties op "Efteling's Symbolica grootste en duurste attractie tot nu toe"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.