En de winnaar van Coronel Karting, Klimmen & Lasergamen is...

 

Afgelopen woensdag hebben wij onze prijsvraag voor Coronel Karting, Klimmen en Lasergamen afgerond. En nu maken we de winnaars bekend.

 

De 2 tickets voor het Lasergamen gaan naar de reactie:

Dit lijkt me echt hét ideale vader-zoon uitje! En omdat mijn man voor zijn werk voor langere tijd in het buitenland zit en we hem daarom maar af en toe zien, vind ik dat vader en zoon wel een dagje samen hebben verdiend! - Van Milca.

 

De 2 tickets voor het Klimmen gaan naar de reactie:

Dit zou voor mij en mijn familie een leuke verjaardags/vaderdag cadeau zijn, ik ben zelf 15 juni jarig en zou mijn vader hier ook mee verrassen. Hij is gek van schietspelletjes en auto racen hij zal zijn dag van z'n leven hebben en ik natuurlijk ook :) - Van Chantal

 

De 2 tickets voor het Karten gaan naar de reactie:

Ik wil graag de kaarten winnen om herinneringen op te halen van de F1 indoor cup in 2001. Dat was een race waarin ik 2e werd van 150 deelnemers en de snelste dagtijd neerzette (sneller dan Tom!). Wellicht kan ik dat nog een keer herhalen (helaas nu met straf gewicht ;-) ) - Van Pascal Gillisse

 

Milca, Chantal en Pascal Gefeliciteerd!

Binnenkort neem ik per e-mail contact met je op voor je adres gegevens.

 

Niet gewonnen?

Wees dan vooral niet getreurd! We hebben zoveel leuke reacties via Twitter, Facebook en op de website gehad dat we in de loop van volgende week nog eens in totaal 6 kaarten verdeeld over klimmen, lasergamen en karten gaan weggeven. Houdt onze website en Facebook pagina dus goed in de gaten!

 

Proost!
Reacties op "En de winnaar van Coronel Karting, Klimmen & Lasergamen is..."

Astrid Vaassen schreef:

09-07-2013

"Ja ik wil"van harte 2 kaartjes winnen!!!!!

Milca schreef:

14-06-2013

Wooohooo! Dankjewel! Vader en vooral zoon zijn er heel blij mee!!!

Chantal schreef:

14-06-2013

WAuw dit is egt een mooie verjaardags cadeau! En me papa is ook heel blij we gaan zeker een feestje vieren!

Tineke schreef:

14-06-2013

Milca, Chantal en Pascal, hartelijk gefeliciteerd met jullie prijs. Jammer dat ik nog even buiten de prijzen ben gevallen maar ik blijf het proberen!!!!!!!
Veel plezier bij Coronel !!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.