Fijn Uit nu ook officieel op Pinterest

Na Facebook, Hyves en Twitter is nu ook Pinterest een grote speler op de Social Media markt. Wij kunnen dan natuurlijk niet achterblijven en zijn nu ook aanwezig op Pinterest met een aantal interessante categorieën.

 

Wat is Pinterest?

Logo Pinterest

De naam Pinterest komt voort uit de twee woorden Pin en Interest. De bedoeling van de website is dat je alles wat je interessant vind “Pint”. Bij een leuk tijdschrift scheur je bijvoorbeeld de bladzijde eruit en deze prik je vervolgens vast op je prikbord. Op internet kan dit natuurlijk niet. Zie je op internet dus iets interessants prik je dit niet op je prikbord maar pin je dit op je Pinterest account. Veel mensen gebruiken het om te delen wat zij interessant vinden, om inspiratie op te doen, om op ideeën te komen of als een todo lijst.

 

Inspiratie en ideeën

Wij delen graag al onze inspiratie en ideeën voor uitjes in Nederland. Voor alsnog vind je op onze Pinterest pagina de volgende interessante categorieën:

Dit is natuurlijk nog maar het begin en we hebben nog zat ideeën welke we gaan uitwerken op onze Pinterest pagina en website. Zit jij al op Pinterest Volg dan snel onze pagina zodat je op de hoogte blijft van al onze leuke en spannende Pins.

 

Hopelijk zien we jou snel op Pinterest, Facebook of Twitter!
Reacties op "Fijn Uit nu ook officieel op Pinterest"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.