Fijnuit 3x op rij Beste Website van het Jaar?

Tot 21 oktober kan je weer stemmen voor Website van het Jaar. Bij de Website van het Jaar verkiezing worden twee prijzen uitgedeeld per categorie: een publieksprijs en een kwaliteitsprijs. Fijnuit is genomineerd in de categorie Vrije tijd.


Al twee keer eerder hebben we de Beste-Website-Prijs binnengesleept. Dit is de prijs voor de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. We zijn heel dankbaar dat we die prijs in 2020 en 2021 in ontvangst hebben mogen nemen, want bij Fijnuit gaat kwaliteit voorop. Ook in 2022 hebben we hard gewerkt om de site nog beter en mooier te maken, dus hebben goede hoop voor de editie van dit jaar.We vinden het erg belangrijk dat bezoekers van de site een fijne gebruikservaring hebben. Daar doen we dan ook jaar in jaar uit heel erg ons best voor. Bent u nou ook zo tevreden met Fijnuit? Stemmen kan nog tot 21 oktober.


Stem en maak kans op mooie prijzen

We zouden het heel erg waarderen als je op ons stemt. Als je je stem uitbrengt kan je ook prijzen winnen zoals een Playstation 5, een smartwatch of een bioscoop-abonnement. Stem hier via websitevhjaar.nl !

Reacties op "Fijnuit 3x op rij Beste Website van het Jaar?"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.