Fijnuit 4x op rij Beste Website van het Jaar?

Het is oktober en dat betekent maar een ding: het is weer mogelijk om te stemmen op Fijnuit voor Website van het jaar! Bij deze prijs is het mogelijk om in de prijzen te vallen voor twee categorie├źn: de populairste website en de beste website van het jaar. Dit jaar zou het zomaar kunnen zijn dat Fijnuit voor de vierde keer in de prijzen valt.


Stem op Fijnuit op de Beste Website van het jaar en maak kans op leuke prijzen


We zijn alle stemmers super dankbaar voor deze mooie prijzen en we kijken nog met een goed gevoel terug op de prijsuitreiking van vorig jaar.


Dit jaar hopen we dat iedereen nog steeds tevreden is over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Als je ook blij bent met Fijnuit kan je een stem uitbrengen tot 22 oktober 2023.Stem en maak kans op hele leuke prijzen!

We zouden het heel leuk vinden als je op Fijnuit zou willen stemmen. Dit jaar maak je zelf ook kans op hele leuke prijzen zoals een Playstation 5, een tandem sprong of ijsmaker. Wacht niet langer en breng je stem uit op www.websitvhjaar.nl
Reacties op "Fijnuit 4x op rij Beste Website van het Jaar?"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.