Hoe zwaar weegt Nicolai de Walrus van het Dolfinarium

Vlak voor het weekend stond er op onze Facebook een foto van Nicolai de Walrus die op dat moment gewogen werd in het Dolfinarium. Wij vroegen jou wat het gewicht is van Nicolai. De persoon die het dichts bij zat krijgt een klein prijsje voor de eer.

 

We have a winner!

Er werd volop gegokt naar het gewicht van Nicolai de Walrus. Ons item op Facebook haalde 50 reacties en is door wel 2195 mensen bekeken! Tussen de 50 reacties zaten een aantal mensen die hun huiswerk hadden gedaan en precies het juiste antwoord hebben gegeven. Tussen deze mensen hebben wij de prijs verloot. And the Winner is: Monique van Zuijlen met het antwoord 1777kg. Via Facebook zullen wij contact opnemen met de winnaar.

 

 

Niet gewonnen..? Win een Nationale Bioscoopbon!

Veel vaker organiseren wij leuke prijsvragen en activiteiten waarbij leuke prijsjes zijn te winnen. Zo kun je op het moment een Nationale Bioscoopbon winnen door het simpelweg geven van jouw mening over een uitje. Kijk hier hoe makkelijk je mee doet.
Reacties op "Hoe zwaar weegt Nicolai de Walrus van het Dolfinarium"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.