Is Sea Life Scheveningen een bezoek waard?

Wij gingen op bezoek in de mooi aangeklede onderwater wereld van Sea Life Scheveningen. Gelegen aan het prachtige strand van Scheveningen. Maar het is niet al te groot, is het wel een bezoek waard?

 

Mooi aangekleed

De aankleding van Sea Life Scheveningen is erg mooi. Bij elk gebied is veel aandacht besteedt aan het thema. Met prachtige rotsen, watervallen en nog meer. Zo is het net alsof je even op bezoek bent in de onderwater wereld met je eigen onderzeeër. 

 

In Sea Life Scheveningen is tijdelijk de reuzenkrab te bezichtigen Entree Sea Life Scheveningen

 

 

Sea Life Scheveningen moet je combineren

Sea Life is niet heel erg groot en daarom is het zeker aan te bevelen je bezoek aan Sea Life Scheveningen te combineren. Zo ligt het letterlijk aan het prachtige strand van Scheveningen. Dus kun je voor of na je bezoek aan Sea Life gerust even een verfrissende duik nemen of een lekkere strandwandeling maken.

 

In de buurt vind je het Omniversum Grootbeeld theater en Madurodam. Deze twee uitjes zijn meer dan uitstekend te combineren met Sea Life Scheveningen. Er zijn zelfs speciale combinati tickets te koop waarmee je flink kan bezuinigen op de prijs.

 

De Zaal van het Omniversum Beleef veel plezier in Madurodam

 

Op een heel klein afstandje vind je ook Pathe Scheveningen. Wat dacht je van een leuke of spannende film na je bezoek aan Sea Life?

 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor uitjes om te combineren met Sea Life? Klik dan hier voor een overzicht.

 

Interesse?

Kijk ook eens bij:

Wat is er nieuw in het nieuwe Madurodam?

- Het Omniversum, je weet niet wat je ziet!

- Pathe Scheveningen recensies

 

Schildpadden bij Sea Life Scheveningen

 

Veel geld weinig bezoek

Helaas is (misschien wel vanwege de locatie) een wandeling door de onderwater wereld van Sea Life wel aan de dure kant. En je staat al snel weer buiten. Tel daarbij op dat je waarschijnlijk nog wat euro's kwijt bent aan de parkeergarage. Zo wordt het al met al een duur uitje.

 

Sea Life Korting

Met regelmaat hebben wij leuke kortingen voor Sea Life Scheveningen. Controleer hier voor de laatste acties!
Reacties op "Is Sea Life Scheveningen een bezoek waard?"

Gp.Godeschalk schreef:

18-08-2015

Wij vonden het er erg leuk, meerdere malen geweest.

hv schreef:

19-10-2011

Heb Sea Life bezocht met mijn kind. Vond het eerlijk gezegd eigenlijk een beetje tegenvallen. De octopus die zich amper verroert en in een klein bassin zit terwijl hij alle vrijheid hoort te hebben. De foto´s op de site zijn in ieder geval niet allemaal in Scheveningen gemaakt! Maar wel goed om er toch een keer geweest te zijn.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.