Legoland komt naar Nederland in Scheveningen (datum bekend)

Wat hebben Star Wars, Ninja’s, Batman en Homer Simpson met elkaar gemeen? Ze komen binnenkort allemaal naar Nederland! Samen met duizenden of misschien wel met miljoenen andere van die bekende gele, rode, blauwe, groene en witte steentjes. Legoland komt naar Nederland, Scheveningen om precies te zijn!

 

Legoland komt naar Nederland in scheveningen

 

Indoor attractiepark van Lego

Onlangs zijn ze in Scheveningen begonnen met de bouw van het 3.000 vierkante meter grote en overdekte Legoland Discovery Centre Scheveningen. Inderdaad, dat is een hele mond vol, maar dan krijg je ook wel wat. Inmiddels zijn de eerste 30.000 steentjes gearriveerd. Nu nog maar zo'n 3 miljoen te gaan.

 

Legoland komt naar Nederland in scheveningenLegoland draken van lego

Beelden: Legoland Maleisië

 

Vanaf februari 2020 kunnen mensen van 2 tot en met 12 jaar direct naast het Kurhaus terecht voor verschillende vormen van vertier en vermaak. En dat natuurlijk allemaal gebaseerd op de bekende Lego blokjes en de wereldberoemde Lego poppetjes.

 

Helicopter van Lego in Legoland

Beelden: Legoland Denemarken

 

Lego activiteiten

In dit pretpark van megagrote Lego stenen is er straks dan ook méér dan genoeg te doen. Je vindt er een heuse 4D- bioscoop, je kunt je uitleven in verschillende interactieve ritjes en activiteiten en je luistert ademloos naar de wijze lessen van echte Lego Meesterbouwers.

 

Dus schrijf het alvast maar in je agenda:

Wanneer: Februari 2020

Waar: Boulevard van Scheveningen

Wat: Lekker spelen in Legoland

 

Gerelateerd:

Meer lezen:


   


AANBEVOLEN
Reacties op "Legoland komt naar Nederland in Scheveningen (datum bekend)"

Koen schreef:

28-08-2017

Wauw, hier heb ik lang op gewacht. Ik kan niet wachten totdat het zo ver is. Hopelijk komt het in de buurt van het oorspronkelijke Legoland in Denemarken

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.