Margriet Winterfestival, alles wat je moet weten

Het aftellen naar HET jaarlijkse evenement is voor veel vrouwen eind vorig jaar alweer begonnen. Nog even volhouden en dan gaat het ein-de-lijk weer gebeuren:

 

Op 18 november gaan de deuren van de Jaarbeurs weer open en zullen hoofdzakelijk vrouwen, van alle leeftijden, in alle soorten en maten, én van heinde en verre gekomen, weer bij elkaar komen op dé aller-, aller- gezelligste beurs van Nederland…

 

Margriet Winterfestival 2016

 

Margriet Winterfestival

Jawel, we hebben het hier natuurlijk over het Margriet Winterfestival. En zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer van alles te zien, te horen, te beleven en te doen.

 

Naast optredens van verschillende artiesten en cabaretiers, kun je tijdens het Margriet Winterfestival een week lang terecht voor diverse workshops, interactieve sessies en kookdemonstraties, wordt je bij de verschillende modeshows uitgebreid bijgepraat over de laatste trends en kun je naar hartenlust winkelen of inspiratie opdoen bij ontelbare exposanten.

 

Bekijk ook:

 

Margriet Winterfestival

 

Artiesten

Houd je van muziek van artiesten van eigen bodem? Of heb je stiekem altijd al eens een BN-er tegen het lijf willen lopen? Dan kun je je geluk niet op: tijdens het Margriet Winterfestival kun je kijken én luisteren naar optredens van artiesten als de 3JS, Jeroen van de Boom, Charlie Luske, K-otic, Karin Bloemen, Ruth Jacott, Van Dik Hout en véle, véle anderen.

 

Margriet Winterfestival optredenMargriet Winterfestival publiek

 

Auteurs

In het Columnistencafé, in de Margriet Bieb, in het Margriet Huis of aan de Margriet Tafel, vinden er verschillende signeersessies plaats. Dit jaar kun je je boek laten signeren, of gewoon een praatje maken met schrijvers als Anita Witzier, Maarten Spanjer, Bart Chabot of Isa Hoes.

 

Heb je altijd al eens een prinses in het echt willen zien? Dat kan: niemand minder dan Prinses Laurentien is dit jaar namelijk ook van de partij.

 

Margriet Winterfestival boeken signeren en shoppen

 

Workshops

Op de verschillende pleinen en paviljoens worden er doorlopend verschillende workshops gegeven op het gebied van creativiteit, koken, spiritualiteit en gezondheid. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je boek? Wil je zelf je eigen sieraden maken? Of goed leren tekenen? Of wil je toch meer weten over Tarot en Astrologie? Op het Margriet Winterfestival zit er vast een leuke workshop voor je bij.

 

Margriet Winterfair Beauty workshopMargriet Winterfestival opmaken

 

Shoppen

En natuurlijk, we zouden het bijna zijn vergeten: je kunt hier ook shoppen, shoppen en nog eens shoppen! Het Margriet Winterfestival is “the shopping place to be”: Verdeeld over 3 hallen vind je hier van alles en nog wat op het gebied van kleding, bedtextiel, eten, kookgerei, huishoudelijke producten, gadgets, sieraden, prullaria, kerstspullen en nog véél en véél meer.

 

Het Margriet Winterfestival is hét evenement bij uitstek om er met je zussen, met je vriendinnen of met je moeder eens even lekker uit te zijn. Gezellig even met de meiden onder elkaar een dagje weg. Verschillende winkels, optredens en activiteiten maken het Margriet Winterfestival geschikt voor iedereen.
Reacties op "Margriet Winterfestival, alles wat je moet weten"

Redactie Fijnuit.nl schreef:

16-11-2016

Beste Nel,

Wij hebben per mail op uw bericht gereageerd.

Met vriendelijke groet,
Wouter.

Nel schreef:

15-11-2016

ik wil even vragen , wij hebben met zen drieen al kaarten gekocht voor23 nov maar wij willen graag vip gasten worden kan dat nog???

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.