Nieuwe website vol met nieuwe voordelen

Zoals je misschien is opgevallen hebben wij onze website weer helemaal vernieuwd. En dat terwijl de vorige nog niet eens zo lang bestond. De reden is dat wij dat onze bezoekers nog beter van dienst willen zijn. Helaas kon dit niet met ons vorige ontwerp.


Nieuwe functies

Niet alleen is het ontwerp onder de schop gegaan, ook zijn er tal van functies nieuwe functies bij gekomen. Een aantal zal ik benoemen.


Foto's

Bij alle uitjes kunnen nu foto's toegevoegd worden. Los van de (ook nieuwe) header welke boven elk uitje staat met eigen foto. Zo kunt u een eerlijk beeld krijgen van alle uitjes.


Informatie

Bij alle uitjes zullen we informatie plaatsen. Denk hierbij aan prijzen en openingstijden. Ook alle nieuws-items worden bijgehouden en zijn zowel onder het kopje nieuws als onder de uitjes zelf te bekijken.


Recensies

Het was al mogelijk voor jullie om een recensie bij een uitje te plaatsen. Maar nu zullen wij van FijnUit ook zelf recensies gaan schrijven. Ook kunt u nu berichten plaatsen bij uitjes zonder een cijfer te geven. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u wil reageren op iemand of een nieuwtje kwijt wilt.


Lege velden

De eerste weken kan u nog veel lege velden tegen komen. Dit komt omdat wij alle informatie van onze uitjes weer opnieuw moet gaan verzamelen en verder moet gaan aanvullen. U kan ons daarbij helpen. Gebruik de report knop bij de uitjes om ons op de hoogte te stellen missende informatie. Alvast bedankt.


Eigenlijk is er nog veel meer om op te noemen. Maar dat doen we niet. Blader gewoon even lekker rond op de website en probeer alles eens uit.
Reacties op "Nieuwe website vol met nieuwe voordelen"

Tineke schreef:

01-08-2010

Dit is dé ideale site om een leuk uitstapje te vinden.
Ook goed om de reviews te lezen voordat je een
restaurant gaat bezoeken.
Je kunt mij regelmatig vinden op fijn uit.

Debby schreef:

01-08-2010

Wauw de website is echt stukken beter.
Ik was al tevreden maar nu is die helemaal top!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.