Populairste dagje weg korting van 2013

Eenmaal aangekomen in 2014 is het leuk om even stil te staan bij alles wat er vorig jaar is gebeurt. En bij Fijnuit.nl is dat nogal wat! Dit jaar zijn er een aantal mooie samenwerkingen tot stand gekomen, nieuwe records verbroken en is het nu al populaire kortingen overzicht aan de website toegevoegd. Ook waren er weer uitjes en artikelen die dit jaar op onze website erg populair waren. Graag blik ik daar samen met jou op terug.

 

Afgelopen vrijdag behandelde ik al het populairste dagje weg artikel van 2013. Deze toplijsten vervolgen we nu met de populairste dagje weg korting van 2013. En later deze week zullen we afsluiten met het populairste dagje weg uitje van 2013.

 

Populairste korting van 2013

Nieuw op Fijnuit.nl dit jaar waren de korting pagina’s. Elk uitje heeft zijn eigen korting pagina gekregen en mits aanwezig word hier de beste korting weergegeven. Is er van het betreffende uitje geen korting aanwezig tonen wij een korting van een gerelateerd uitje dicht in de buurt. Onderstaand volgt een lijstje met de populairste korting pagina’s van 2013.

 

1. Korting voor het Omniversum

Omniversum buiten Dinosaurs

Dankzij een prachtige samenwerking die wij hadden met het Omniversum werd in een korte periode de korting pagina van het Omniversum de terechte nummer 1 korting van Fijnuit.nl. Veel mensen hebben gebruik gemaakt van deze korting. Hopelijk kunnen we voor 2014 weer zo een mooie korting aanbieden van het Omniversum.

> Korting pagina Omniversum

 

 

2. Korting voor het Linnaeushof

Spetteren in het Linnaeushof

Helaas konden wij niet constant een korting voor het Linnaeushof op de website bieden toch was er toch veel vraag naar onder onze bezoekers. Hopelijk kunnen wij jullie in 2014 van een mooie Linnaeushof korting voorzien!

> Korting pagina Linnaeushof

 

 

3. Korting voor Plaswijckpark Rotterdam

Binnen, buiten en dieren plezier bij Plaswijckpark

Ondanks dat dit uitje niet in de top 5 van de populairste uitjes staat is Plaswijckpark wel erg gewild met korting. Door de onlangs nieuw toegevoegde binnenspeeltuin is dit park het hele jaar door leuk om te bezoeken.

> Korting pagina Plaswijckpark Rotterdam

 

 

4. Korting voor Rijksmuseum Amsterdam

Het compleet vernieuwde rijksmuseum

Iedereen wil natuurlijk het best bezochte museum van 2013 bezoeken en nog liever met korting! Wij bieden een prachtige rondvaart incl. bezoek aan het Rijksmuseum van Amsterdam met korting.

> Korting pagina Rijksmuseum Amsterdam

 

 

5. Korting voor Koningin Juliana Toren

Bomvol attracties in Koningin Juliana Toren

Wanneer de lucht weer een beetje opklaart is Koning Juliana Toren een prachtig park vol met attracties om te bezoeken. Onze bezoekers doen dit dan natuurlijk graag met korting. Onze korting aangeboden via Koning Juliana Toren zelf is dan ook erg populair op onze website.

> Korting pagina Koningin Juliana Toren

 

 

Bovenstaande toplijsten zijn gebaseerd op onze website statistieken. Denk hierbij o.a. aan de meest bezochte pagina’s en de bezoekduur van een pagina. Bovenstaande lijsten suggereert niet dat het de beste uitjes zijn van Nederland. De lijsten benoemen welke uitjes het populairst waren in 2013 op onze website Fijnuit.nl.

 

 

Voor welk uitje zie jij het liefst een korting?

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete korting was in 2013 of voor in 2014. Vertel het mij in een reactie onderaan dit bericht. Plaats jouw gewenste korting voor 2014.
Reacties op "Populairste dagje weg korting van 2013"

Tineke schreef:

05-01-2014

Artis, is altijd leuk om naar toe te gaan, maar het rijks museum moet ik ook nog gaan bekijken.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.