Madurodam Den Haag Recensie

In de 2012 heeft Madurodam een grondige verbouwing ondergaan met als doel het park interactiever te maken. Zie hier: "Wat is er nieuw in het nieuwe Madurodam".

 

Madurodam is de perfecte plaats om er weer even aan herinnerd te worden hoe mooi ons kikkerlandje eigenlijk wel is.

 

De gebouwen in Madurodam zijn soms erg indrukwekkend en perfect nagemaakt.

Vooral de plekken waar de mini-mensen een beetje tot leven komen zijn leuk om te zien. Zo zie je her en der een auto door de straten rijden, een bootje door het water varen of een tram over de railsen denderen.

De treinrails die als een aorta door het hele park heen loopt is erg bijzonder. Net als de mini kermis die vooral indruk maakt op de kinderen.

 

Kinderen

Helaas is voor jonge kinderen het levende gedeelte van Madurodam het weinige leuke om te zien en zijn ze op de rest snel uitgekeken. Zo zijn er geen speeltuintjes waar de kinderen hun energie even kwijt kunnen. En Puk van de Petteflet ben je met 1 glijbaan en een zandbak ook snel doorheen.

 

Smalle paadjes

Het lastigste is vooral de smalle paadjes die met kinderwagens en rolstoelen niet altijd even goed te doen zijn. Op drukke dagen kunnen er zelfs files door ontstaan.

 

Conclusie

Al met al is Madurodam nog steeds een ontzettend leuk en erg goed verzorgd park met her en der zeer indrukwekkende gebouwen, boten, vliegtuigen, planten en zelfs bruggen. Alleen niet aan te raden met jonge kinderen.
Reacties op "Madurodam Den Haag Recensie"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.