Review: Buiten- en binnenspeeltuin Megapret

Megapret is een groot binnen- en buiten pretpark in de achterhoek met een totale oppervlakte van maar liefst 21.500 m2 aan speelplezier. Wat er allemaal te beleven is, dat lees je hier.

 

Ijsje eten bij de Megapret klimtoren

 

Binnenspeeltuin: Binnenpret

De binnenspeeltuin van Megapret, ook wel bekend als binnenpret, heeft een oppervlakte van 1500m2. De binnenspeeltuin is gevuld met enorm leuke attracties waar kinderen uren plezier aan kunnen beleven. Zo kunnen ze er volop klimmen, klauteren en glijden, met bouwblokken bouwen, onderduiken in de ballenbak, springen op de trampolines en meer! Dit alles vind plaats in- en rondom een vier verdiepingen hoog softplay klimtoestel. Voor de echte durfal is er zelfs een rodelbaan van 30 meter lang en 7 meter hoog. Als dat geen binnenpret is?

 

Video: Rondleiding door binnen, buiten en waterpret

 

Buitenspeeltuin: Buitenpret

In de buitenspeeltuin buitenpret ben je uren zoet. De speeltuin is maar liefst 20.000m2 groot! Je vindt hier buiten alle traditionele speeltoestellen als glijbanen, de wip, schommels ook heel veel bijzondere attracties. Zo kun je er bijvoorbeeld springen op de airtrampoline, een ritje maken op de tractorbaan, pannaveld, shuttlebaan of hoog op de monorail.

 

Rondrijden in het verkeerspark van MegapretOp grote hoogte in de Monorail van Megapret

 

Daarbij biedt Buitenpret ook nog leuke interactive spelletjes zoals de Sona van Yalp (zie video). Waar kinderen en ook ouders leuke spelletjes op kunnen doen zoals een dance battle. Dit is een enorme stimulans voor kinderen om lekker te bewegen.

 

Video: interactief spelen op de Sona van Yalp

 

Volwassenen

Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen. Vanzelfspreken geniet je van de pret die je kinderen beleven of kun je lekker met ze meespelen. Maar er zijn ook leuke activiteiten voor de volwassenen. Er is bijvoorbeeld een boerenspeurtocht waar je kastjes met vragen over het boerenleven moet zoeken en beantwoorden, snookergolf is een soort midgetgolf met een keu en er is een adventure golfbaan.

 

Adventuregolf bij Megapret

 

Adventure golf: Golfpret

De adventure golfbanen, oftewel Golfpret van Megapret lijken erg op midgetgolf met een paar verschillen. Zo zijn de adventure golfbanen groter en voorzien van oude boerenwerktuigen die jouw missie (balletje in het gaatje slaan) moeilijker maken. De golfbanen van Megapret bestaan uit maar liefst 18 holes wat u voor een aardig tijdje zoet zal houden.

 

Waterspeeltuin: Waterpret

Wanneer het lekker weer is opent de waterspeeltuin van Megapret haar deuren. Kinderen kunnen hier afkoelen, spetteren, nat worden en met waterspuiten schieten. Het waterpretpark biedt verschillende speeltoestellen zoals 25 spuit fonteinen waar je doorheen kunt rennen en een waterglijbaan. Het water loopt direct weer weg dus een diploma is niet nodig. Zo is Waterpret leuk voor alle leeftijden. Bovendien wordt het water verwarmd, dus als het zonnetje schijnt is het water een aangename temperatuur van ongeveer 22 graden.

 

Waterspeeltuin, waterpret in Megapret

 

Rondom de waterspeeltuin is een gezellig terras met stoelen en tafeltjes en zelfs ligstoelen. Ouders kunnen dus lekker zonnen of een boek lezen terwijl de kinderen geniet van Waterpret.

 

Eten en drinken

Zoals bij veel speel- en attractieparken is het bij Megapret niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen (fruit uitgezonderd). Maar voor een betaalbare prijs kun je in het restaurant van Megapret genieten van diverse lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan patat, frituur snacks, appelgebak, een broodje, koffie en meer.

 

Lekker patatje eten bij Megapret

 

Conclusie

Megapret is een perfect dagje uit voor elk weertype. Met goed weer kunnen kinderen van 0 tot ongeveer 12 jaar oud lekker spelen in de buitenspeeltuin of misschien zelfs in het waterpark. Met slecht weer is er een prachtige binnenspeeltuin vol leuke attracties. En al deze pret krijg je voor een zeer schappelijke prijs. Toegang tot Megapret is voor kinderen slechts 6 euro. Parkeren is gratis en ook het eten en drinken is niet duur.
Reacties op "Review: Buiten- en binnenspeeltuin Megapret"

Wendy schreef:

17-04-2016

Zojuist reactie gehad op mijn review : Beetje jammer. Ze pakken het op met hun personeel en hebben ons vrijkaartjes aangeboden. Top !

Wendy schreef:

17-04-2016

Gistermiddag ben ik met mijn kinderen van 8 en 4 jaar naar megapret geweest.
Het is een mooie speeltuin. Zowel binnen als buiten is er veel te doen voor elke leeftijd.

Een tegenvaller was dat er een groep kinderen waren die de ballen uit de ballenbak op de grote glijbaan gooiden (in het gezicht van mijn kind) en de ballen met mandjes zo bewaakten dat andere kinderen hier niet aan konden komen.
IK heb hier uiteindelijk melding van gemaakt en de reactie was: het is erg druk bij de balie dus we hebben geen tijd om rond te lopen.
Op mijn reactie dat ik ook geld heb betaald zodat mijn kinderen kunnen spelen kreeg ik geen respons. Beetje jammer !

Koen Altena schreef:

02-02-2016

Koen heeft hier in groep 2 van de basisschool een schoolreisje gehad. Hij heeft het er nu nog steeds over, 2 jaar later. Het was super gaaf! Maar 1 ding blijft hem dwars zitten, ze mochten niet met de waterkanonnen spelen. De juffen zagen het niet zitten om met allemaal natte kleuters terug de bus in te moeten. Koen wil dus heel graag nog een keer, maar dan met paps en mams zodat hij heerlijk los mag in het waterpret gedeelte.

Peggy Elizen schreef:

31-01-2016

De waterpret zullen de kids geweldig vinden, hopelijk word het een warme lange zomer.

cora schreef:

31-01-2016

wauw! lijkt me superleuk. dat zullen de kids ook wel té gek vinden! leuke aktie!!!!

Albert schreef:

30-01-2016

Hartstikke leuke actie! Ik doe graag mee

Marcel Bak schreef:

29-01-2016

Lijkt mij heel leuk om met mijn dochter naartoe te gaan

Sule schreef:

29-01-2016

Het lijkt mij geweldig om een dag met mijn kleine neefje te besteden, omdat we elkaar niet zo vaak zien.

Fleur Veldkamp schreef:

28-01-2016

Klinkt heel erg leuk! Mijn 2 waterratjes zouden zich daar priam een hele dag Mega-vermaken

Feinette schreef:

28-01-2016

Super leuk om samen met mijn oppaskindjes naar toe te gaan!

Marjan Drenth schreef:

28-01-2016

Onze dochters zijn dol op interactieve spelletjes, glijden van de glijbaan, springen op een springkussen en alles wat er op dit park te doen is. Als zij blij zijn dan zijn wij ook blij. Zij hebben er nu al zin in.

mechelina en jan schreef:

28-01-2016

wij kennen het niet maar wij zouden dat dolgraag leren kennen. Dus nu maar duimen dat we verrast worden met kaartjes. Kunnen onze meiden dit speelpaleis ontdekken

M.MULDER schreef:

28-01-2016

KEN DIT PARK NIET EN ZU ZOUHET FIJN ZIJN OM OP DEZE MANIER ER HEEN TE GAAN

b bosman schreef:

28-01-2016

Binnen hebben we het al eens gezien, maar ik ben ook wel benieuwd hoe het er buiten uitziet. Willen de jongens van ons vast ook wel eens uittesten ;-)

marieka waalwijk schreef:

28-01-2016

leuk om met de kinderen naar toe te gaan!!!!!

A. Nijmeijer schreef:

28-01-2016

Samen met mijn zoontje en zijn vriendje! Heerlijk klimmen en klauteren.

Jonk schreef:

28-01-2016

Wij zijn hier nog nooit geweest maar als ik de recensies lees van andere bezoekers dan zou ik mijn gezin hier graag een keertje mee naar toe willen nemen. Het ziet er erg leuk uit!

Nina Mol schreef:

28-01-2016

Ik doe heel graag mee! Niet voor mijzelf maar voor mijn vriendin met haar gezin omdat zij het financieel een beetje moeilijk heeft en al lang geen dagje uit is geweest met het hele gezin. Ik maak dus graag kans om haar te verrassen!!

Magda Striegel schreef:

27-01-2016

ziet er reuze leuk uit!!!
mijn kleinkinderen willen niet meer naar huis
als ze hier spelen super!!!

Anita Deenhart schreef:

27-01-2016

Voor elk type weer genoeg te doen. Maar toch hopen we dat het een beetje lekker weer is, want wij zijn het liefst buiten. Ik denk dat onze dochter vooral de tractorbaan erg leuk gaat vinden en natuurlijk lekker roetsjen van de glijbaan. Mochten wij de kaartjes niet winnen komen wel zeker een keer een kijkje nemen.

Fam Alexander schreef:

27-01-2016

Waarom wij graag als gezin naar Mega Pret gaan omdat onze dochter er graag na toe gaat. Er is van alles te doen voor de kinderen. Als het weer goed is speelt zij ook graag buiten met andere kinderen. De kinder feestjes zijn ook prima verzorgd. Het eten is er prima kort om gezegd een super goede binnen en buiten speeltuin voor jong en oud.

CorrieVrolijk schreef:

27-01-2016

goedemiddag heer /mevrouw
Het lijkt me heel leuk om met mijn pleegkind door
het kasteel te wandelen hij als mijn prins want dat
is Daan mijn super prins .ik als zijn super oma.
groetjes Corrie

Brigitte schreef:

27-01-2016

Omdat we eindelijk na 3 jaar knokken een diagnose hebben voor ons zoontje!
En hij na een week medicatie al een veeeel gelukkiger kind is!

angela hoving schreef:

27-01-2016

Ik zou dit heel erg graag met mijn nieuwe gezin van vijf willen doen. Tis niet zo makkelijk om ergens heen te gaan wat weinig kost en toch ook super leuk is.

Sonja Hubregtse schreef:

27-01-2016

Fijnuit heeft me met ‘t verhaal nieuwsgierig gemaakt,
want volgens mij hebben jullie je uitstekend vermaakt.
Gillend in een rodelbaan,
die kans zou ik dan weer afslaan....
Nat worden in het Waterpark,
zelfs dat is er in dit geweldige pretpark.
Keihard van de glijbaan af,
dat lijkt me dan weer totaal geen straf.
Heerlijk genieten,
en met olifantjes de lucht in schieten.
Dan met de auto’s nog even door de wasstraat "crossen"
met z'n allen rijden door de bossen.
Ook binnen net zoveel lol,
Daarna eten we onze buikjes vol.
Klinkt echt heerlijk zo een dag,
hoop dus echt dat ik de kaartjes winnen mag.....

Truus Buil schreef:

26-01-2016

Als oma is het heerlijk genieten van je kleinkinderen die zich op allerlei manieren vermaken, en het ontzettend fijn vinden om mee te gaan naar Megapret..

Anita Engels schreef:

24-01-2016

Ik krijg gelijk de kriebels, leuke kriebels! Wat zou het fijn zijn om even met mijn vriend, dochter weg te gaan na alle drukte van vooral de CITO toetsen op school. Lekker kind kunnen zijn en even niets moeten en alles mag lijkt me een mega oppepper voor ons drietjes!

jolanda berenschot schreef:

22-01-2016

Heerlijk dagje uit. In een ontspannen omgeving.

Ria.elshout schreef:

22-01-2016

Ik zou het geweldig vinden om met min kleinkinderen heerlijk binnen te klimmen en buiten met de watersproeiers te splelen

Dionne schreef:

22-01-2016

Geweldige actie.

Debbie van Doorn schreef:

21-01-2016

Ik kijk er naar uit om te gaan rodelen met mijn gezin. En om te zien hoe mijn heerlijk aan t klimmen en klauteren zijn!

B.meppelink schreef:

21-01-2016

Als Opa en Oma leek het ons fijn om met onze kleinkinderen een dagje bij jullie te zijn!
Dus we Duimen!!!!!!!!!

Irene schreef:

20-01-2016

We zijn een keer bij megapret geweest en onze kinderen vonden het geweldig. Vooral de rolbaan bovenin binnen was voor hen een groot succes. En niet te vergeten dus muziekinstrumenten buiten, en eigenlijk alles. Het was voor ons een compleet dagje uit met een super prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader wat ons betreft!

flierman schreef:

20-01-2016

Onze kinderen vinden het super als we naar Megapret gaan lekker buiten spelen er is voor iedere wat wils en je kunt ook mooi binnen spelen super zeggen onze kinderen

Vera schreef:

20-01-2016

Megapret klinkt als een Walhalla voor mijn drie levendige jongens! Binnen spelen, buiten rennen, lekker eten en drinken en groot genoeg om je er de hele dag te vermaken. Zelfs voor mij en man ook nog vertier. Megapret denkt gewoon mee. Hier word ik blij van. Ik zeg doen!

Janine de Boer schreef:

20-01-2016

Het maakt ons niks uit wat voor dagje uit of wij winnen. Gezien onze omstandigheden en wij daardoor nooit als gezin er op uit kunnen/gaan is ieder dagje uit welkom. Groetjes van familie de Boer

Suus schreef:

20-01-2016

Het is alweer veel te lang geleden! Zou graag nog eens komen met mijn twee kinderen!

Ardie Heinemans schreef:

20-01-2016

Ik zou het erg leuk vinden om deze prijs te winnen, gezellig met ons gezinnetje samen zijn, en genieten van onze kinderen.

Schatorje schreef:

20-01-2016

Megapret is voor de kinderen een geweldig uitje! Kunnen heerlijk in de ballenbak, dansen op K3 en klimmen tot grote hoogte. Ook voor de allerkleinste is er een mooi afgeschermd gedeelte.

ten dolle schreef:

20-01-2016

Laat opa en oma met mamma nog een keer genieten van alle pret die hun kleinkind heeft met de speeltoestellen, nu mijn schoonmoeder te horen heeft gekregen dat zee ongeneselijk ziek is. Vanaf haar stoel kan ze bijna alle capriolen van haar kleinzoon nog een keer volgen en ervan genieten.

P. Boers schreef:

19-01-2016

Ik zou graag willen winnen om mijn lieve kleinkinderen te kunnen verassen die op de armoede grens leven en altijd maar in hun flatje zitten.

Harley schreef:

19-01-2016

Het lijkt ons leuk om met onze pleegkinderen van 3 en 5 eens kennis te maken met Mega pret

Wouter schreef:

19-01-2016

Ons zoontje van vier zij afgelopen zomer toen die thuis kwam van Megapret: 'Zo, dat was een prettige dag!'
Nou dat zegt genoeg toch.

Monique Onderstal schreef:

19-01-2016

Samen met Lucas, Thomas en Lynn is het altijd dolle pret als ze bij mega pret zijn geweest.
Ze vinden het daar erg leuk doet ons denken aan de zomer vakantie.

loes schreef:

19-01-2016

Dat ik samen met mijn vriendin een dagje kan bijkletsen terwijl de kinderen tijd tekort hebben om alles te zien en overal in te klimmen. Wij zijn al een keer geweest en na 5 uur spelen wouden ze niet mee naar huis. We doen dit graag een keer over

Gerard Luijten schreef:

19-01-2016

Leuk en gezellig

Ria schreef:

19-01-2016

Wij zijn er nog nooit geweest, maar na het lezen van jullie artikel over Mega Pret krijg ik er wel heel veel zin in!!!! Lijkt me een geweldig dagje uit met de kleinkinderen👍

Sandra overbeek schreef:

19-01-2016

Wij komen al vanaf de opening bij megapret toen nog binnenpret, leuk middagje uit, en niet duur.
Ook gezellig voor verjaardag feestje maar ook voor de volwassenen, heerlijke snitzel menu.. Zou leuk zijn te winnen, kan ik weer m'n verjaardag daar vieren in februari as

Marijke van Hal schreef:

19-01-2016

Megapret heeft mij als oma van 4 kleinkinderen al zoveel megaprettige dagen bezorgd. Zij genieten er mega van. Door de steeds weer nieuwe attracties blijft het een uitdaging.

Marijke van Hal schreef:

19-01-2016

Megapret heeft mij als oma van 4 kleinkinderen al zoveel megaprettige dagen bezorgd. Zij genieten er mega van. Door de steeds weer nieuwe attracties blijft het een uitdaging.

Irene Schiphorst schreef:

19-01-2016

Vorig jaar ben ik met 2 kleinkinderen naar megapret geweest, ze waren toen net 4 jaar. Wat een pracht park kinderen kunnen gewoon hun gang gaan. Na afloop was hun comentaar' oma dit was echt megapret' Wat zou het mij leuk lijken om nog eens te gaanen dan met alle 6 de kleinkinderen, wat zou dat een leuk verrassingsfeest zijn voor mijn verjaarag op 30 mei. Ze kunnen daar zo heerlijk spelen zowel binnen als buiten, en dan die snoetjes, dat wordt dan echt genieten.

F. O. schreef:

19-01-2016

Binnenpret
buitenpret
Omi met Roos en Nora
heerlijk een dagje spelen !
en...
natuuuurlijk
ijsje, patat en kroket!!!

Maaike schreef:

19-01-2016

Bij Megapret spelen mijn kinderen heel graag, zowel binnen als buiten. Wat voor ons een waanzinnige aanvulling op het speelplezier is, is dat men bij Megapret begrijpt wat een glutenvrij dieet inhoudt. Maar dan ook echt! Het maakt een speeldag compleet als je het kan en mag afsluiten met lekker gesmikkel!

Tap schreef:

19-01-2016

Wij willen dit heel graag, wij draaien allebij regelmatige diensten en werken veel en we zijn net verhuist dus wij willen heeeeeeel graag met onze kinderen megapret vieren !!!!

celia schreef:

19-01-2016

Leuk! Ideaal dagje uit voor onze 5 kids en natuurlijk helemaal fijn als de prijs ook nog meewerkt!!

Oma Soepie(Joke v Diemen) schreef:

19-01-2016

Het lijkt mijn super om hier na toe te gaan met onze Opa en Oma dag zodat het niet uit maakt welk weer het is. En onze gezellige dag weer niet verpest wordt door dat rot weer...... Zeker veel zin in

theo Wennekes schreef:

19-01-2016

Wij kijken uit naar een dagje megapret met onze kleinkinderen. Ze zijn 4 en 6 en genieten met volle teugen. Ze zijn niet naar huis te branden, zo geweldig vinden ze het bij megapret. Het is een eind rijden maar dan is het ook dubbel zo leuk als ze er dan eindelijk zijn.

tamara messink schreef:

19-01-2016

na een hectisch jaar 2015 waarin er 3 mensen zijn overleden en ik ben gescheiden wil ik mijn kinderen wel eens lekker verwennen. Daarom heb ik mij opgegeven voor dit arrangement

R.Zweerink. schreef:

19-01-2016

Het lijkt me heel leuk en gezellig om met mijn dochter en haar 2 zoontjes van 3 en 5 jaar een dagje Megapret te gaan beleven!!!

Mariska schreef:

19-01-2016

Lekker genieten van het zichtbare plezier van onze kinderen. Sinds dat half 2014 het plots heel onzeker was of ik nog wel in leven zou blijven, besef je dat je moet knokken en moet genieten van elk moment.

Heidy schreef:

19-01-2016

Mooiste en betaalbare megapretpark van de achterhoek, zowel binnen als buiten hebben kids altijd veel megapret!

Karin schreef:

19-01-2016

Ik had er nog nooit van gehoord maar het ziet er erg leuk uit . Als ik die kaartjes zou winnen kan ik iedereen vertellen dat het er niet alleen leuk uitziet maar ook echt heeeeeel leuk is .

Anet Broekhuizen schreef:

19-01-2016

Wij zoeken nog een leuk uitje voor ons 30-jarig huwelijksjubileum in november. Ik stel me zo voor dat onze beide kleindochters (3 en 5 jaar oud) zich hier prima vermaken. Zouden we met de "groten" (10 volwassenen ) dan lekker een meegebracht bordspel kunnen spelen aan een tafel met zicht op de "kleintjes"? Dan lijkt me dit wel een goede locatie !

Jan Willem Dirks schreef:

19-01-2016

Het is bij Megapret geweldig leuk voor onze twee meiden, zij hebben daar veel plezier.

Jacqueline Kamp schreef:

19-01-2016

Wij willen met onze kinderen natuurlijk mega graag de hele dag voor de lachspiegels kijken hoe gek we eruit zien, rondjes sjeezen in de skelters, klauteren in de netten, in de eendjes door de lucht trappen en natuurlijk patatjes eten!!!

Marien Neele schreef:

19-01-2016

#megapret klinkt als een toverwoord voor onze tweeling. ;-) leuke actie!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.