Sinterklaas intocht, in Gouda betreedt de Sint het land

Zaterdag 15 november is het weer zover. Dan komt de goede Sint met al zijn Pietermannen weer aan het land of vele kinderen te verblijven met snoepgoed en cadeautjes.

 

De Sint in Gouda

Dit jaar komt Sinterklaas aan in Gouda. De plaats bekend van o.a. kaas en stroopwafels. De intocht van Sinterklaas vindt plaats van 12.00 -13.15 uur. Voor, tijdens en na de intocht is er van alles te beleven in Gouda. Zo kun je naar een Pietenschool, met bootjes varen, kijken naar de show van Piet en Pieternel, acrobatische Pieten bewonderen, dansen met een dansstudio en nog veel meer.

 

Overige Sinterklaas activiteiten

Natuurlijk en gelukkig is 15 november niet het einde maar het begin van het grote Sinterklaasfeest. Tot en met de grote dag op vrijdag 5 december zijn er diverse uitjes die nog de leukste Sinterklaas activiteiten gaan organiseren. Op onze website houden wij jou hiervan op de hoogte. Weet jij nog leuke Sinterklaasactiviteiten, voeg deze dan vooral toe aan de agenda.
Reacties op "Sinterklaas intocht, in Gouda betreedt de Sint het land"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.