Spectaculair! Nieuwe versie Fijn Uit

Spectaculaire update Fijn UitNa weken zwoegen kunnen we nu eindelijk vol trots onze nieuwe versie van Fijn Uit lanceren! In deze nieuwe versie hebben we onder andere de opmaak aangepakt en vele nieuwe functies toegevoegd.

 

 

Wat is er nieuw

Het is haast te veel om op te noemen. Daarom zal ik me buiten de technische verbeteringen en dingen achter de schermen vooral beperken tot de grote veranderingen.

 

Musicals, Artiesten en Evenement

Waarom zouden we geen musicals, artiesten en evenementen op onze website benoemen. Het behoort ten slotte ook tot de categorie uitgaan.

Daarom kun je vanaf nu ook op onze website terecht voor bijvoorbeeld informatie en recensies van de Musical Wicked, Artiesten zoals Marco Borsato of misschien wel je eigen bandje en Evenementen zoals de opening van Walibi's nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience of een braderie bij jou in de buurt.

 

Recensies, Nieuws en Agenda

Op de home pagina zie je nu drie nieuwe tabbladen, namelijk Recensies, Nieuws en Agenda.

Bij het tabblad Recensies zie je de laatst geplaatste recensies.

Bij het tabblad Nieuws zie je de laatst geplaatste nieuws berichten.

En bij het tabblad Agenda zie je alles wat er de komende dagen te beleven valt. Het leuke is vooral dat je zelf snel en makkelijk en bovenal Gratis agenda items kunt toevoegen. Wordt er dus iets leuks georganiseerd door jouw buurt, vereniging of iets anders plaats dit dan in onze Uitjes Agenda.

 

Zoeken op Naam

Voorheen kon je vanaf de home pagina zoeken op plaats en provincie. Dit hebben we nu veranderd in naam en plaats. Weet je dus al waar je naar toe wilt type je enkel de naam of een gedeelte ervan en je komt direct op de juiste pagina uit.

 

Sorteren op beoordeling

Onze uitjes worden vanaf nu gesorteerd op cijfer en aantal recensies. Zo krijg jij dus eerder een uitje te zien met een goed cijfer dan met een slecht cijfer.

 

Nog meer Agenda

Bij alle uitjes is ook de mogelijkheid om agenda items toe te voegen. Deze items komen ook vanzelf direct in de algemene agenda op de home pagina te staan. Zo kan een artiest bijvoorbeeld aangeven wanneer hij of zij waar gaat optreden. Of dieren en attractie parken kunnen speciale (vakantie) programma's vermelden. Iedereen kan deze agenda items toe voegen, dus waar wacht je nog op?!

 

Tot slot

Zoals gezegd is er nog veel meer voor en achter de schermen verbouwd aan onze website. Maar voor nu hebben we zo voldoende vermeld. Uiteraard kunnen we deze website niet alleen tot een succes maken. Dus hopelijk kunnen we blijven rekenen op jullie steun van zowel de bezoekers als de mensen achter de uitjes!


Ons steunen kun je doen door bijvoorbeeld uitjes toe te voegen, recensies te schrijven, agenda items in te voeren en te reageren op nieuwsberichten.

 

Heel veel plezier op onze spectaculair vernieuwde website!
Reacties op "Spectaculair! Nieuwe versie Fijn Uit"

Tineke schreef:

15-04-2012

Als vaste bezoeker van Fijn uit wil ik jullie feliciteren met de nieuwe site waarbij het vinden van leuke uitstapjes nog verder vereenvoudigd en de mogelijkheid om recensies te plaatsen heerlijk simpel is. Ik lees zelf ook altijd de recensies van de locaties welke ik wil bezoeken.
Tevens wil ik jullie complimenteren met de actuele en goede nieuws en agenda items.
Ik zal komende zomer de site nog vaak raadplegen.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.