Tim Coronel vertelt over Coronel Karting, klimmen & lasergamen

Al sinds jongs af aan is racing mijn grote passie. Omdat ik iedereen wil kunnen laten genieten van deze prachtige sport heb ik samen met mijn broers Coronel Kartracing opgericht. Niet alleen kun je hier terecht voor karten maar ook voor andere spannende activiteiten als klimmen en lasergamen.

 

Tim Coronel vertelt over zijn kartbaan

 

Uitdagende Kartbaan

Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits hebben mij en de gebroeders geïnspireerd tot het ontwerp van onze kartbaan Francorchamps. Deze beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. De kartbaan is leuk en uitdagend voor iedereen. Zowel voor gevorderde als beginnende coureurs. Competitie en actie staan gerand voor een uiterst sportief uitje!

 

" Ik daag je uit om mijn tijd op de kartbaan te komen verbreken! "

 

Geniet vervolgens in het kart café met uitzicht op de kartbaan van een hapje en een drankje.

 

Coronel karting, probeer onze tijden te verbreken op onze uitdagende kartbaan!

 

Indoor klimmen tot wel 10 meter hoog

Verleg je grenzen en survival over 40 hindernissen tot wel 10 meter hoogte. Het indoor klimpark van Coronel. bestaat uit drie routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Een park vol hindernissen en spectaculaire parcoursen, waar het niet uit maakt of de zon schijnt of dat het regent. Het park is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar zeer zeker ook voor volwassenen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

 

Voel de adrenaline en ga de uitdaging aan, durf jij?

 

Coronel klimmen, durf jij het spannende parcours aan?

 

Q-Zone lasergamen in een gehavende stad

In de 1000m2 grote Lasergame Arena kunnen wel 20 strijders tegelijk het gevecht met elkaar aan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, je kent de weg niet en gevaar kan in elk hoekje zitten. De rook maakt het er niet makkelijker op, je baant je een weg tussen de autowrakken en andere obstakels. De Arena bestaat uit meerdere verdiepingen, vanaf alle kanten kan iemand jou in zijn/haar vizier hebben.

 

Na afloop kun je op een gespecificeerde uitdraai zien op wie je het meest geschoten hebt, en nog belangrijker, wie het op jou gemunt had!

 

Uiteindelijk gaat iedereen weer als vrienden de deur uit dankzij het Q.Cafe. Waar vriend en vijand bij elkaar komen om elkaars belevenissen te bespreken onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Coronel lasergamen, zoek dekking in een gehavende stad

 

Korting!

Profiteer van de gratis Fijnuit kortingscoupon en profiteer van 20% korting op een activiteit naar keuze. Klik hier voor de kortingscoupon.
Reacties op "Tim Coronel vertelt over Coronel Karting, klimmen & lasergamen"

Milca schreef:

11-06-2013

Dit lijkt me echt hét ideale vader-zoon uitje! En omdat mijn man voor zijn werk voor langere tijd in het buitenland zit en we hem daarom maar af en toe zien, vind ik dat vader en zoon wel een dagje samen hebben verdiend!

Astrid Vaassen schreef:

11-06-2013

Ik wil die kaarten graag winnen omdat ik het lichtpuntje van de familie wil worden. Op 1 september moet ik namelijk onze familie-dag organiseren (30 personen) en ik hou wel van een uitdaging!

Youri schreef:

10-06-2013

Eventjes ontspannen met de familie lijkt me super! En lang niet meer gedaan :(

Chantal schreef:

10-06-2013

Dit zou voor mij en mijn familie een leuke verjaardags/vaderdag cadeau zijn, ik ben zelf 15 juni jarig en zou mijn vader hier ook mee verrassen. Hij is gek van schietspelletjes en auto racen hij zal zijn dag van z'n leven hebben en ik natuurlijk ook :)

Jolien Boere schreef:

09-06-2013

Mijn oudste dochter is vandaag met ons gaan lasergamen. Ze vond het doodeng, maar heeft het toch gedaan en is dolenthousiast. Dit moet het worden voor haar partijtje, maar dan wel in combinatie met karten (anders is het zo kort...). Dit moet ze natuurlijk nog wel even oefenen.:)

Rene Wouda Wouda-wheels.nl schreef:

07-06-2013

De snelste en beste velgen en banden koop je bij mij, maar bij coronel wil ik die karts en daarna de bierpomp goed komen testen!

Guido van Duijnhoven schreef:

06-06-2013

Ik wil heel graag kaarten winnen voor het karten. Mijn dochter (13) zegt dat ze sneller is dan ik. Dan moeten we maar eens kijken hoe groot het talent is ... En ik heb -bijna- een echte kart beloofd als ze gaat winnen. Gaan jullie met mij de uitdaging aan?

Vriendelijke groet,
Guido

hans schreef:

06-06-2013

Wij zouden graag een keer komen karten bij coronel kart racing wij als vrienden zijn al bijna een half jaar bezig om iets te organiseren maar alles in zit spanning snelheid en actie volgens mij is dit alles te vinden bij coronel kart racing.

M.v.g hans beens en vrienden

Oh ja mocht het doorgaan eat my dust

Pascal Gillisse schreef:

06-06-2013

Ik wil graag de kaarten winnen om herinneringen op te halen van de F1 indoor cup in 2001. Dat was een race waarin ik 2e werd van 150 deelnemers en de snelste dagtijd neerzette (sneller dan Tom!). Wellicht kan ik dat nog een keer herhalen (helaas nu met straf gewicht ;-) )

Sophie de Winkel schreef:

06-06-2013

Ik wil heel graag kaartjes winnen omdat het me super leuk lijkt om mijn vriend bij jullie te komen verslaan met karten en dit lijkt me een fantastische opgave hihi. Ook omdat we redelijk wat tegenslagen hebben gehad en wat leuks samen wel kunnen gebruiken! Ojah en we zijn deze maand 3,5 jaar samen :D

Debby schreef:

05-06-2013

Ik wil heel graag mijn familie overhoop schieten met lasergamen ;-)

Tineke schreef:

05-06-2013

Het lijkt mij erg leuk om met de familie te gaan laser-gamen.

Martin schreef:

05-06-2013

Omdat ik wel tot 10 meter hoog durf te klimmen!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.