Uitje van de week 19: Vlindertuin de OrchideeŽn Hoeve

Nieuw op onze website is de rubriek ”Uitje van de week”. In deze vaste rubriek proberen wij elke week een uitje onder de loep te nemen middels een kennismaking, tijdelijke activiteiten, foto’s en video’s. We beginnen onze nieuwe rubriek met Vlindertuin de Orchideeën Hoeve. Hier is namelijk heel veel leuks over te vertellen.

 

Wat is Vlindertuin de Orchideeën Hoeve?

Ooit weleens een wereldreis gemaakt? Bij de Orchideeën Hoeve ontdek je een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit midden-Amerika, Australië en Azië. Niet alleen in de vorm van prachtige tropische planten maar ook in de vorm van dieren. Zo vindt je er onder andere meer dan 2000 vlinders, reptielen, koikarpers en lori’s.

 

Prachtige Orchideeën bij een waterval De prachtige Papiervlinder bij de Orchideeën Hoeve

 

In de Lorituin, waar de lori’s vrij rondvliegen, kun je zelf deze prachtige vogels te eten geven. Je houdt een bakje met nectar vast, vervolgens zal de lori voorzichtig op jouw arm landen en genieten van de nectar. Ben je bang voor deze vrij rondvliegende vogels is er speciaal voor jou een vogelvrije route.

 

Voor alle leeftijden is het leuk bij de Orchideeën Hoeve. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in het Mangrovebos speelparadijs. Terwijl volwassene o.a. lekker kunnen ontspannen bij het serre-restaurant en genieten van iets te eten en drinken. Alle tuinen zijn geheel overdekt, rolstoel toegankelijk en kindvriendelijk.

 

Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de Orchideeën Hoeve

 

Eerder schreef Janine Snijders na een bezoek aan de Orchideeën Hoeve een heel mooi blog voor ons met hierin haar ervaring en mening over dit prachtige uitje.

> Bekijk hier de blog van Janine over de Orchideeën Hoeve

 

Gratis naar Vlindertuin de Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve zit niet stil. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo krijgen a.s. zondag (11 mei 2014) op moederdag alle bijna moeders, moeders en oma’s gratis toegang! Pak deze kans.

 

Op deze moederdag kunnen moeders geniet van allerlei verwennerijen. Zoals een lekkere brunch in het serre-restaurant, een heerlijke manicure behandeling in de Maleisische tuin en leg deze onvergetelijk dag vast met een prachtige foto tussen de meer dan 2000 vlinders. Meer informatie.

 

Vier moederdag bij de Orchideeën Hoeve

 

Liever een andere dag gratis naar de Orchideeën Hoeve? Speel dan nog tot en met a.s. zondag 11 mei 2014 onze eigen vlinder quiz. De spelers met de hoogste score maken kans op 2 gratis tickets voor de Orchideeën Hoeve.

 

Green-kids te gast bij de Orchideeën Hoeve

Afgelopen week was Lodewijk met zijn Green-kids te gast bij Vlindertuin de Orchideeën Hoeve. In deze aflevering bekijken zij o.a. waar vlinders van houden en de verschillen tussen de vele vlinder soorten. Bekijk hier de aflevering van Green-Kids.

 

Green-Kids op bezoek bij Vlindertuin de Orchideeën Hoeve

 

Video rondleiding van de Orchideeën Hoeve

In onderstaande video geeft de Orchideeën Hoeve jou een prachtige rondleiding door het park. Je ziet in een samenvatting wat voor moois er allemaal te zien- en wat voor leuks te doen is.

 
Reacties op "Uitje van de week 19: Vlindertuin de OrchideeŽn Hoeve"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.