Wunderland Kalkar

Vlak over de grens bij Arnhem, in Duitsland ligt Wunderland Kalkar. Wunderland Kalkar is vooral bekend om zijn familiepark maar daarnaast zijn er ook hotels, restaurants en kroegen te vinden in het park. Apart daarvan is een business centre waar verschillende vergaderzalen te verhuren zijn.


Familiepark

In het familiepark is genoeg vermaak voor jong en oud. Er zijn allerlei attracties waaronder een reuzenrad, wildwaterbaan en zweefmolen. Ook de allerkleinste hoeven zich niet te vervelen. Op het park zijn onder andere een ballenbak, verkeerspark en een speeltuin te vinden.   Wilt u een dagje naar Wunderland Kalkar met korting? Bekijk dan deze link.


Klimwand

Op de plaats waar nu Wunderland ligt, heeft van 1973 tot 1991 een kerncentrale gestaan. 4 jaar later is het terrein opgekocht door Hennie van der Most en heeft hij er een familiepark van gemaakt. Hoewel het terrein nu dus een hele andere functie heeft gekregen, is er nog wel wat van zijn geschiedenis overgebleven: De koelcentrale staat er nog en in omgebouwd naar een klimwand.


Hotel

Als je wilt overnachten bij Wunderland Kalkar kan je kiezen uit een tal van hotels. Het hoofdhotel Hotel Plaza is centraal gelegen en heeft 1 tot 6 persoonskamers. Ga je met de familie weg? Dan is het Familiehotel misschien iets voor jullie. Hier kan je kamers boeken met connecting doors. Hotel Rosalie, Hotel charlotte en Hotel Barbara en Kernie’s hotel zijn ook uitstekende keuzes om in te verblijven.


Je kunt kiezen voor het all-inclusive light arrangement. Dan kun je onbezorgd genieten van je verblijf in een van de hotels. Je krijgt zo wordt onder andere je ontbijt, lunch en diner verzorgd, heb je onbeperkt toegang tot de fitnessruimte, bowlen en andere sport en spel-faciliteiten, en natuurlijk toegang tot het familiepark.


Restaurant

In Wunderland Kalkar zijn tal van restaurant en kroegen waar je gezellig wat kan eten of drinken. Zo is er een Buffet-restaurant maar ook a la carte restaurants zoals het grand Café en  het steakhouse. De kroegen zij allemaal een beetje uniek.. Zo is er onder andere  een Ierse pub, een Westernbar maar ook een Loungebar.


Businesscentre

Wunderland Kalkar beschikt ook over een businesscentree. Er zijn vergaderruimtes waar netwerkbijeenkomsten, seminars en congressen gehouden kunnen worden. er zijn verschillende arrangementen voor een volledig verzorgt verhuur. ook voor teambuilding en bedrijfsuitjes is Wunderland Kalkar geschikt. Er kan een volledig dagprogramma worden samengesteld met verschillende activiteiten zoals mountainbiken, klimmen of boogschieten. 
Reacties op "Wunderland Kalkar"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.