Zie hier de winnaars van de vlinder-quiz! Heb jij gewonnen?

Honderden mensen hebben de vlinder quiz gespeeld. Niet alleen om een leuk spelletje te spelen en de hoogste score te halen. Maar ook om kans te maken op gratis tickets voor de Orchideeën Hoeve!

 

En de winnaar is

Ik wil allereerst alle spelers enorm bedanken. Ik hoop dat je de quiz leuk vond. Niet getreurd als je niet gewonnen hebt. We hebben namelijk nog heel veel leuke prijzen in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte officiële Jokie knuffel van de Efteling. Deze geef ik nu weg.

 

Over naar het officiële gedeelte. Er waren weer veel spelers met de hoogste score van 170 punten. Goed gedaan! Uit al deze spelers heb ik 4 winnaars geloot. De winnaars zijn Jet, Kim, Eline en Manon. Gefeliciteerd! Jullie ontvangen spoedig een e-mail met nadere informatie.

 

Wacht!

Zoals gezegd geven we nog veel vaker prijzen weg dus houdt ons in de gaten. Speel bijvoorbeeld nog snel even mee voor een officiële Jokie van de Efteling.

 

Graag hoor ik in een reactie onderaan dit blog of je de quiz leuk vond en van de winnaars zie ik graag hoe blij ze zijn met de kaartjes?
Reacties op "Zie hier de winnaars van de vlinder-quiz! Heb jij gewonnen?"

jet schreef:

07-09-2014

Super leuke dag gehad in de vlindertuin/orchideeën hoeve met de gewonnen kaartjes, we zijn tot sluitingstijd gebleven! Eten klaarmaken voor de vlinders, lori's voeren, schildpadden voeren, spelen, bosbeest knutselen, vlinders vrijlaten, rondleiding van een gids die het leuk en interessant maakte voor groot en klein met veel aandacht en zeer gastvrij. Helemaal top!!!

jet schreef:

19-05-2014

Hey, heb ik een prijs gewonnen??? Wat leuk!!!
Het lijkt me superleuk om de vlinders nu in het echt te gaan bekijken :) :) :)

Anne Steffen schreef:

16-05-2014

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.