Review: Zwembad de Zijl, baden met goed en slecht weer

Zwembad de Zijl is een erg divers zwembad  vlak bij het centrum van Leiden. Je kunt hier prima terecht met zowel mooi als met slecht weer.


Binnenbad

Binnen is een bad met stroomversnelling, een bubbelbad, een groot (wedstrijd) bad, een peuterbad en een glijbaan. Het peuterbad bevat een kleine glijbaan een fonteintje en wat speeltjes waar kinderen zich prima mee kunnen vermaken.

 

Stroom versnelling en fonteintje Het bubbelbad

 

Buitenbad

Buiten is een groot speelbad en een peuterbad. In het grote bad bevinden zich diverse speel materialen als opblaas banden en drijfplanken. Af en toe wordt er een grote opblaas octopus in het water gelegd waar kinderen op kunnen klimmen.

Het peuterbad bevat alleen een fonteintje. Vlak naast het peuterbad staat een glijbaan op het land. De buitenbaden zijn niet verwarmd.

 

Rondom het buitenbad is genoeg ruimte om je handoek neer te leggen en lekker te relaxen of zonnen. Er staan ook een ruim aantal ligstoelen rondom de baden maar die zijn natuurlijk al snel bezet.

 

Zwembad de Zijl Buitenbad

 

Eten en drinken

In het zwembad bevind zich ook een ruimte waar je terecht kunt voor een lekkere snack. Dit restaurant is ook van buiten prima te bereiken. Ideaal voor je (ongzonde) lunch tijdens het zwemmen / zonnen.

 

Kortom, Zwembad de Zijl is een heerlijk zwembad voor veel zwemplezier. Met goed en met slecht weer!

 

De mening van andere

Andere mensen zijn jou al voor gegaan. Kijk op deze pagina naar de mening van andere.

 

Liever naar een ander zwembad in Leiden?

> Op deze pagina hebben wij voor jou de leukste zwembaden in Leiden en omgeving op een rij gezet!
Reacties op "Review: Zwembad de Zijl, baden met goed en slecht weer"

Tineke schreef:

04-01-2014

Op een regen dag in de kerstvakantie met twee kleinkinderen naar het zwembad geweest.voor alle leeftijden was er wat te doen. Veel speeltjes in het baby bad, veel drijf materiaal in het kinder bad en er was een grote opgeblazen glijbaan in het diepe bad. Aan het einde van de middag nog even disco zwemmen. Wij hebben een leuke middag gehad !!!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.