Dineren in het donker, hoe smaakt dat?

Het bestaat eigenlijk al jaren, maar langzaam maar zeker begint deze trend meer en meer bekend te worden: The Dinner in the Dark! Oftewel, Dineren in het Donker.

 

Dineren in het donker bij CTaste in Amsterdam

 

Restaurant CTaste

Na Londen, Parijs en Berlijn had Amsterdam de primeur van het eerste Dinner in the Dark restaurant. Onder de toepasselijke naam CTaste opende deze locatie in 2007 haar deuren; en met succes! Inmiddels kun je op verschillende plaatsen in Nederland terecht voor een bijzondere manier van dineren.

 

"Je hoort beter, je voelt meer en je smaak verandert"

 

Doordat je niets kunt zien, worden je andere zintuigen extra intensief geprikkeld. Je hoort beter, je voelt meer en je smaak verandert. Smaken worden intenser en je zult de verschillende individuele ingrediënten op een andere manier gaan proeven, herkennen en waarderen.

 

Bekijk ook: Tips voor een romantisch dagje uit

 

Romantisch uitje, Dineren in het donker CTaste

 

Romantiek ten Top

Dineren in het Donker is bij uitstek de gelegenheid om je (aanstaande) partner op een andere manier te leren kennen. Niet afgeleid door je omgeving, focus je volledig op je partner. Je hoort de kuiltjes in haar wangen, en je voelt de trilling in zijn of haar stem...

 

Wil je dus echt eens op een bijzondere manier uit eten, dan is Dineren in het Donker absoluut je eerste keus!
Reacties op "Dineren in het donker, hoe smaakt dat?"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.