Een dagje uit met Pokemon GO

Je hebt er vast al van gehoord: Pokemon GO. De nieuwe app voor op je mobiele telefoon die in een paar dagen tijd een hype over de hele wereld is geworden. Maar wist je dat je dit leuke spel ook kan combineren en gebruiken als dagje uit?

 

Een dagje uit met Pokemon GO

 

Wat is Pokemon GO

Omdat nog niet iedereen bekend is met dit nieuwe spel, ook al is het momenteel in elke radio uitzending en op elk tv-programma te zien, hier een korte samenvatting van wat Pokemon GO precies is.

 

Pokemon GO is een mobiele app die je kunt installeren op je iPhone of Android telefoon. Het spel kwam pas later uit in Nederland maar toch weerhield dit veel Nederlanders niet van het spelen van het spel. Inmiddels is Pokemon Go gewoon vanuit de App store te downloaden.

 

Pokemon GO Worldmap als dagje uit

 

In Pokemon GO blijf je niet zoals bij alle andere games stil op de bank achter een beeldscherm zitten. Sterker nog, je moet juist de deur uit op zoek naar Pokemon om ze te vangen. Eenmaal gevangen kun je de Pokemon laten evolueren, sterker maken of laten vechten in een Poke-gym.

 

Video: Trailer Pokemon GO

 

Om Pokemon te vangen heb je Pokemon ballen nodig deze kun je gratis ophalen in een Poke-stop. Hiervoor moet je ook de deur uit naar de Poke-stop om je ballen op te halen. Ook krijg je bij een Poke-stop vaak andere cadeautjes zoals potions of eieren. Deze eieren kun je uit laten komen door te wandelen, bijvoorbeeld 2, 5 of 10 kilometer.

 

Hoe vang je Pokemon in Pokemon GO tijdens je dagje uit

 

Zo, dat was Pokemon GO in een notendop. Heb je nog vragen over Pokemon GO stel ze dan gerust als reactie op dit artikel dan zal ik ze voor je beantwoorden. Kort samengevat motiveert Pokemon GO je dus op allerlei manieren om in beweging te komen en de deur uit te gaan. Wat wil je nog meer… maar wat heeft dit te maken met een dagje uit? Wil je aan de gang met Pokemon GO kijk dan ook eens naar de Pokemon GO beginners gids van iCulture met waardevolle tips.

 

Pokemon GO als dagje uit

klinkt als een leuk spelletje toch dat Pokemon GO.. maar wat heeft dit te maken met een dagje uit? Nu wetende dat je voor Pokemon GO veel moet lopen en lekker de deur uit moet zijn er diverse plekken te bedenken waar je heerlijk kunt wandelen terwijl je dit voor je kinderen extra leuk en spannend maakt door daar naar Pokemon te gaan zoeken en ze te vangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het strand, het bos of naar de kinderboerderij.

 

Bekijk ook:

 

Of wat ik vandaag met mijn zoon heb gedaan is gewoon in de buurt lekker rondgelopen en halverwege een ijsje gegeten. Voor we het wisten hadden we 5 kilometer gelopen zonder gezeur en geklaag. Sterker nog, als het aan hem lag gingen we nog 5 kilometer door, in de hoop een Pokemon te vinden die we nog niet hebben.

 

Pokemon GO tijdens een dagje uit

 

Doordat je moet zoeken naar de Pokemon en er verschillende Pokemon in verschillende gebieden zitten (water, gras, bomen) zit je niet alleen maar met je snufferd in je beeldscherm je bent je bewust van je omgeving en kijkt veel om je heen.

 

Heb jij vragen over Pokemon GO of Pokemon GO in combinatie met een dagje uit stel deze dan gerust aan mij in een reactie op dit artikel. Ik lees alle reacties!
Reacties op "Een dagje uit met Pokemon GO"

Tineke schreef:

16-07-2016

Gisteren heb ik een stadswandeling gemaakt in Breda.
Ik stond versteld van het aantal mensen welke door de stad en het park aan het wandelen waren met de telefoon in de hand op zoek naar Pokemons. De meeste Pokemons vind je trouwens ook op drukke openbare locaties.

Sharon schreef:

12-07-2016

Het ziet er enorm leuk uit! Ik kan niet wachten totdat de app in Nederland uitkomt en ik het met mijn zoontje, die helemaal Pokemon fan is, kan uitproberen!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.