Enorme Dino’s in Omniversum’s Dinosaurs, giants of Patagonia

Op woensdagavond in de herfstvakantie ging ik samen met mijn vrouw, zoon (5 jaar) en neefje (11 jaar) naar de film: Dinosaurs, giants of Patagonia in het Omniversum. We hadden van te voren gereserveerd en er was nog een plekje vrij op het parkeerterrein, een goed begin dus! Het was goed druk zoals je mag verwachten in de herfstvakantie maar dit hinderde niet. Er waren geen rijen bij de kassa en de drukte werd prima verwerkt.

 

Omniverum's Dinosaurs, giants of Patagonia

Met wat snoepjes op schoot zaten we helemaal klaar voor de film. De film begint met wat duizelingwekkende beelden terwijl je over de vlaktes van Patagonia vliegt. Het verhaal gaat over een Argentijns museum directeur welke tevens nauw betrokken is bij de opgravingen in de omgeving. Al gauw worden "Sterke" en "Langtand" in de film geïntroduceerd terwijl ze net uit het ei kruipen. Twee van de grootste Dinosaurussen die ooit bestaan hebben. Het verhaal neemt je mee naar de ontdekkingen die gedaan worden op de vlaktes van Patagonia en door het leven van Sterke en Langtand. Hoe overleefde zei, wat aten ze en hoe groot waren ze. We eindigen met de uitsterving van de Dinosaurussen. Kwam dit door de meteoriet of waren er meerdere factoren? Dit kom je allemaal te weten in deze indrukwekkende film.

 

Sterke en Langtand schitteren in het Omniversum Dinosaurs, giants of Patagnoia

 

Conclusie

Een leuke of goede film blijft altijd een kwestie van smaak. Maar als Dinosaurs, giants of Patagonia je smaak is dan is het zeker een mooie en indrukwekkende film om te gaan zien. De film maakt goed gebruik van het enorme scherm dat het Omniversum biedt en de spannende effecten die dit met zich mee brengt. Mede daardoor adviseert het Omniversum een leeftijd vanaf 6 jaar. Dinosaurs, giants of Patagonia is een informatieve film. Persoonlijk miste ik dat beetje emotie wat "Flight of the Butterflies" wel in zich had. Al met al wederom een erg goede Omniversum film die je moet gaan bekijken.
Reacties op "Enorme Dino’s in Omniversum’s Dinosaurs, giants of Patagonia"

K.stekelenburg schreef:

08-12-2016

Mijn zoon is zo gek van Dinosaurus en wil zo graag naar een film

renske schreef:

08-12-2016

zou deze film graag met mijngein willen gaan kijken Onze zoon van 5 jaar is helemaal bezeten van dino saurus en dit gun ik hem zo

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.