Nieuw: Giant Whales in het Omniversum

Wij geven gratis tickets weg voor de nieuwe film: Giant Whales in het Omniversum. Een prachtige film welke je meeneemt op de reis van een gigantische Bultrug walvis.

 

Laat je verbazen door de nieuwe film Giant Whales in het Omniversum

 

Over Giant Whales

In Giant Whales ga je mee op avontuur met de bultrugwalvis. Deze walvis staat bekend om zijn acrobatische sprongen, prachtige liedjes en enorme reizen. Door het grote scherm van het Omniversum ervaar je zelf de hoe indrukwekkend de enorme bultrugwalvis en de oceaan waar deze in leeft is. De walvis neemt je o.a. mee op reis door Alaska, Hawaii en Tonga. De film heeft een mooie emotionele noot door de speciale band die de moeders hebben met hun jongen.

 

Video: Ontdek Giant Whales in het Omniversum:
Reacties op "Nieuw: Giant Whales in het Omniversum"

Jopie schreef:

20-07-2016

Mijn kleinzoon van 6 jaar woont aan de andere kant van het land. Volgende week komt hij een weekje logeren. Zijn grootste wens is om een keer naar het omniversum te gaan. Dus dat zou goed uitkomen.7994

martin-bakker schreef:

18-07-2016

Ik zou zo graag mijn kleinzoon dit cadeau willen geven en zijn oogjes zien stralen !
hij is helemaal dolfijnengek dus ja dat zou geweldig zijn !

Ingrid schreef:

17-07-2016

Wij kunnen dit jaar niet op vakantie omdat we een winkel zijn begonnen
Wij moeten de hele vakantie doorwerken
Onze kids van 7 en 9 vinden dat niet zo leuk
Om dat te compenseren gaan we af en tie een dagje weg
Dus gratis kaartjes zijn bij ons zeer welkom

ANNEKE VAN T schreef:

15-07-2016

Deze film willen wij graag met onze 2 kleinzoontjes zien om ze vooral de normen en waarden van alles wat leeft in de natuur en ook dus onderwater te koesteren.
Vriendelijke groet Anneke van Tiggelen

Marcel van Delft schreef:

13-07-2016

Leuk! Ik ging vroeger met het schoolreisje naar het Omniversum en vond dat altijd erg indrukwekkend! Je leeft echt in de film. Tegenwoordig doen de scholen bij ons dit soort uitstapjes niet meer, dus ik zou graag mijn vrouw en 2 dochters weer eens naar het Omniversum willen, zodat zij ook dit geweldige avontuur kunnen beleven :-)

Sonja Simons schreef:

12-07-2016

Ben nog nooit in het Omniversum geweest maar het zal zeker erg mooi zijn om op zo'n groot scherm naar deze prachtige natuurfilm Giant Whales te kijken. Een hele belevenis, een geweldige prijs !

Familie van Luijk schreef:

12-07-2016

Een spetterende en muzikale bultrug walvis zien zwemmen en acrobatische sprongen zien maken in zo'n mooie film koepel in het omniversum is een beleving van jewelste.
Dolfijnen zijn bij onze dochters nr 1 maar wij als ouders vinden bultrug walvissen die de grootste en zwaarste vissen van de zee zijn de meeste indruk maken op de mens.
Zo close met de bultrug in de film koepel van omniversum is een beleving die bijna niet te omschrijven valt.

Linda Sturme-Simons schreef:

12-07-2016

Ga met mijn dochter Lindsy Sturme een paar daagjes op vakantie naar Den Haag. Lekker weg met zijn tweetjes voor de eerste keer zonder het gehele gezin. Zou zo fijn zijn om dan een bezoekje te brengen aan het omniversum. Vooral de Giant whales film zou fantastisch zijn. Ook moeder en kind. Normaal gesproken is het omniversum vanuit Limburg te ver reizen. Begin augustus zijn we in de buurt.🍀🍀🍀🐳

Akke schreef:

11-07-2016

Altijd geïntrigeerd door de moeder kind band zou ik de film graag willen zien samen met mijn zoon van 9, met wie elk uitstapje een feest is door zijn enthousiasme en positieve instelling. Net een walvis 🐳 ;-)

Bea MAarhuis schreef:

11-07-2016

Ik wil graag mijn man verrassen, hij is mijn mantelzorger.

Sonja schreef:

10-07-2016

Ik ben moeder van 3 stoere jongens (5, 8 en 10 jaar) die gek zijn op alles in en om de zee. We wonen ook vlakbij het strand. Op deze manier zo dichtbij de reis van een walvis te kunnen volgen is zeer bijzonder en ik denk indrukwekkend. Ik wil ze dat graag laten zien.
Hartelijke groet, Sonja

Peter Paul schreef:

09-07-2016

Vorig jaar op vakantie op walvisexcursie geweest.
Helaas 1 walvis gezien op grote afstand.

Dat zou ik graag inhalen op deze manier, dat geeft mij een vakantiegevoel!

Mirjam Lenderink schreef:

09-07-2016

Ik wil hier graag met mijn oppaskinderen heen. Ik vind het heel belangrijk dat ze zo veel mogelijk leren over de natuur en de dieren die erin leven zodat ze later verstandige keuzes kunnen maken.

Ruud schreef:

09-07-2016

Omdat we elke jaar al duikvakanties in Egypte maken omdat we helemaal verzot zijn op de onderwaterwereld

daisy soerdjbalie schreef:

09-07-2016

leerzaame film hoe mooi de natuur is en behoudzaam moeten zijn voor de toekomst

Jan schreef:

08-07-2016

Onze kinderen zijn nog nooit in het oniversum geweest, en ze zijn dol op walvissen en alle andere mooie zeedieren

Jolanda schreef:

08-07-2016

Supergaaf om dit soort dieren op groot scherm voorbij te zien mogen komen. Het lijkt mij een unieke kans voor mijn kinderen die nog nooit in het omniversum zijn geweest.

jolanda schreef:

08-07-2016

Mijn dochters hebben dit nog nooit gezien. Ik weet nog dat ik als kind bij jullie kwam en het wonderbaarlijk vond. De vraag is dan ook wat vinden mijn kinderen van deze wereld.

Het onderwerp is ook al zo boeiend, mijn dames hebben allebei c gehaald, dit jaar nog. Dus alles wat met water te maken heeft, daar zit toekomst in

adrie zoeten-kooiman schreef:

08-07-2016

Graag zou ik met mijn dochter de film over de dolfijnen zien.Mijn dochter heeft 8 maanden in Ecuador op vrijwillige basis aan een project gewerkt voor misbruikte vrouwen en kinderen.Ook heeft ze daar de verschrikkelijke aardbevingen meegemaakt.Het lukt haar niet om de draad weer op te pakken in Nederland.Daarom zou dit een goede afleiding voor haar zijn.

Piter Dolmans schreef:

08-07-2016

Mijn opa is gauw jarig. ik zou het leuk vinden om hem mee te nemen naar de film als verjaardagscadeautje. Wij gaan iedere vakantie samen naar Omniversum!
Pieter

Christa Lindhout schreef:

08-07-2016

Ik wil er graag met mijn dochter van 7 jaar heen. Om haar de beleving te geven die ik ook vroeger had toen ik met mijn vader ging.

Annemarie Klijn schreef:

08-07-2016

Goedemorgen!

Vandaag heb ik 2 buitenlandse gasten (Curacao) te logeren. We gaan vanmiddag naar Schevingen en ik wil heel graag met ze naar het Omiversum en deze prachtige film walvissen bekijken!

Ik hoop deze ticket te winnen! :-)

Vriendelijke groet,

Annemarie Klijn

Ingeborg schreef:

08-07-2016

Afgelopen zomer heb ik de walvissen in australie in het echt gezien. De film draaide ook toen in Sydney, maar ik kon er niet meer heen. Dus ik ga zeer graag voor de herkansing.

L. Nummerdor schreef:

08-07-2016

Heel graag zou ik met mijn dochter naar deze film gaan. Ze heeft thuis de film " Free Willy" gezien over een orka en dit vindt ze zo'n prachtige film. Daarom zou ik haar deze film in het omniversum willen laten zien.

A,Babaj schreef:

08-07-2016

omdat alleen de natuur de redding en toekomst van onze planeet kan zijn, dit soort films geeft mij de kans om mijn kinderen te laten zien en voelen hoe mooi onze planeet is. les natuur is de levens ader voor alles wat leeft op aarde.

Henni schreef:

07-07-2016

het Omniversum is de meest aansprekende locatie om deze film te bekijken. We hebben er de verre reis naar Den Haag voor over.

jan schreef:

07-07-2016

wil nu eindelijk wel eens op de rug van een bultrug zitten

Sandra schreef:

07-07-2016

Walvissen hebben mij als kind al geïntrigeerd (ik ben nu 47), ik zou hier graag met mijn 3 kinderen heen willen!

Ria schreef:

07-07-2016

Omdat mijn kleinzoon van 8 jaar helemaal bezeten is van alle dieren. N kleine Freek in de dop.

Henriette Faas schreef:

07-07-2016

Yoline mijn kleindochter van 4 jaar is helemaal weg van walvissen.Ze kijkt naar alles wat over deze vissen wordt verteld. Maar ook de kleinere vindt ze mooi.
Ze heeft een bewaarmap met al heel veel knipsels. Geef haar een vissenboek en je hoort haar niet meer!! Ze weet er echt heel veel van. Meer dan haar oma!!

Barry schreef:

07-07-2016

Mijn kleine Freek Vonk is helemaal into whales!

Oma Joke van Emmerik schreef:

07-07-2016

Oma Joke schreef een bericht voor haar man Rob. Hij kan niet zo goed met de computer overweg.
Vriendelijke groet,

Oma Joke van Emmerik schreef:

07-07-2016

Als jochie zijnde had ik al belangstelling voor walvissen. Mijn oom (inmiddels overleden) was machinist op de Willem Barentz, het moederschip van de Nederlandse walvisvloot. Van hem heb ik er veel over geleerd. Nu ben ik 71 en droom er nog steeds van om de walvissen eens in het echt te zien. Het Omniversum zal mij er heel dichtbij brengen.

Jolanda Lommers schreef:

07-07-2016

Wauw met fijnuit naar geweldige dieren met een heeeele grote snuit

Diana hartevelt schreef:

07-07-2016

Lijkt mij fantastisch om samen met mijn dochter naar deze gave film tegaan

d v hoorn schreef:

07-07-2016

Ik zou graag 2 kaarten willen om met onze zoon heerlijk daar na toe te gaan. Hij is ranger van het eerste uur en met zijn 10 jaar een kereltje dat heerlijj kan genieten van de natuur, en zijn mama dan naast hem weer van hem.

Johan Vlieger schreef:

07-07-2016

Op vakantie in Venezuela zijn we, omdat onze zoon er van droomde, naar de paring van walvissen gaan kijken. 2 uur in de bus en bij de bootjes aangekomen, durfde hij niet meer de zee op te gaan. Hij vond de golven te hoog en de boot te klein. Helaas weer terug. Maar hij vindt het nog steeds jammer en nu kan ik hem de kans geven om het toch van dichtbij te zien.

Miranda van Lieshout schreef:

07-07-2016

Mijn zoon van nu 8 jaar is sinds hij klein was helemaal in de ban van walvissen. Zijn wens is deze in het echt te mogen gaan zien. Aangezien dit er voorlopig niet van gaat komen lijkt het mij geweldig deze film met hem te mogen kijken.

Ellen schreef:

07-07-2016

Mijn zoon van 9 zit op de tv al helemaal in een natuurfilm. Kan je nagaan als hij het in het Omniversum zou mogen gaan bekijken. Ik wil heel graag zijn gezicht zien....

J. W. Brusse schreef:

07-07-2016

Het lijkt mij fantastisch om op deze manier via een reuze scherm iets meer te weten te komen over het leven van de walvis. Het zal mijn kennis zeker verrijken om dit mee te maken

Patrick huitema schreef:

07-07-2016

Onze 8 jarige dochter is gek van vissen en zee. Met deze film kan ze eindelijk "Droog" duiken !

hansborman schreef:

07-07-2016

Daar ik vind dat wij de natuur in zuinig heid moeten koesteren

Huub van Aarle schreef:

07-07-2016

Ik hen nog nooit een dolfijn gezien😕

Bea de Rue schreef:

07-07-2016

Ik wil daar graag eens een keer kijken

moon schreef:

07-07-2016

Wat lijk mij het geweldig om deze dieren van zo dichtbij te kunnen bewonderen , in het omniversum lijkt het vast net echt .

Mariska wijders schreef:

07-07-2016

Mijn dochtertje van 6 jaar kijkt sinds zij 2 jaar al naar haaienfilms en alles over haaien op y tube. Ik doe mee omdat ik haar dit uitstapje gun. Ik hoop dus dat ik kans maak op de tickets.

Miriam schreef:

07-07-2016

Ik hoop deze reuze ooit in het echt te kunnen zien, maar op een groot scherm is natuurlijk een prachtig begin.
Maak me blij!!!!

J.Simons schreef:

07-07-2016

Ooit in het echt een walvis zien springen, wat een machtige ervaring was.Zó mooi!
Maar zo dichtbij als op het scherm van Omniversum kan je zelf nooit komen, en daarom lijkt het me fantastisch om de film te zien!

louise schreef:

07-07-2016

Ik heb een kleinzoon van 7 jaar oud, die helemaal gek is van walvissen en haaien. Zo klein als hij was sparen wij al vissen van alle materialen. Wij hebben een ontzettende leuke en stevige band ,want omi en Jimmy gaan altijd op avontuur. Nu heeft hij een klein broertje erbij en valt een beetje buiten de boot. Hoe leuk zou het zijn wij saampies weer op avontuur maar dan in het Omniversum met zijn lievelingsbeesten

Babette Vellinga schreef:

07-07-2016

Het lijkt me fantastisch om samen met mijn dochter naar het Omniversum te gaan en de grootsheid van de bultrug te voelen en de mooie band tussen de moeder en het jong! Kippenvel als ik er aan denk.

marieke schreef:

07-07-2016

Wij zouden heel graag naar het Omniversum willen om te kunnen genieten van het prachtige weidse beeld waarmee je je compleet voelt meegetrokken in de film alsof je er zelf bij bent ! zo kom je toch op plaatsen die anders ver buiten bereik blijven.

Clemenkowff schreef:

07-07-2016

Ik heb alle films al bekeken en ben iedere keer weer onder de indruk, de techniek die dit mogelijk maakt is fantastisch

Marion schreef:

07-07-2016

Ik wil de kaartje graag voor mijn man en zoon. Ze zijn samen verzot op natuurfilms en het zou geweldig zijn als ze samen daar naar toe zouden kunnen.

M. Peters schreef:

07-07-2016

Het lijkt mij fantastisch om te ontdekken hoe de Giant Whale overleeft in deze tijd van global warming.

Jose schreef:

07-07-2016

Omdat wij leven van, werken met vis, leek het ons fijn ook een keer te ontspannen met vis.

Sonja Hubregtse schreef:

07-07-2016

Robin verzint altijd allerlei zee-avonturen,
Die van hem wel eeuwig mogen duren.
Hij ziet allerlei prachtige vissen en koralen.
Z’n gezicht gaat er telkens weer van stralen!
Daarom zou hij graag van de Bultruggen in het Omniversum willen genieten,
Die erg woest door de water zal schieten.
De onderwater wereld vindt hij zo mooi.
Hopelijk valt hij niet aan een haai ten prooi! ;)

ingrid van de reyt schreef:

07-07-2016

Ik kom eind volgende week met mijn dochter en mijn ( verstandelijk gehandicapte) zoon voor familiebezoek naar NL. Deze prachtige, indrukwekkende Natuurfilm in zo een ambiance, zou DE highlight van de vakantie kunnen worden….!!!

Deborah schreef:

06-07-2016

Lijkt me heel erg leuk! Vind de meeste films leuk bij het omniversum omdat het scherm zo ontzettend groot is en je er echt helemaal in zit!

Lisa schreef:

06-07-2016

Ik had deze film ook al op mijn radar staan. Ik en mijn zoon zijn helemaal gek van walvissen. Zo indrukwekkend om deze enorme beesten te zien springen in het water! Het lijkt me geweldig om dit op het enorme scherm van het Omniversum te zien.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.