Gratis naar het Archeon met de Museumkaart

Het Archeon is een openluchtmuseum in Alphen aan den Rijn waar je mee terug wordt genomen naar de middeleeuwen. De acteurs op het park en de prachtige gebouwen maken je bezoek een ware tijdreis.

 

Boogschieten en vele andere activiteiten bij het Archeon

 

Voor wie?

Het Archeon is een heel divers park met veel leuke kijk en doe dingen. Er is veel te leren over het leven van toen. Maar ook kun je zelf ervaren hoe het was om te leven in de middeleeuwen. In het Archeon is een speeltuin en een doolhof voor de kinderen. En vergeet natuurlijk niet de spectaculaire gladiatoren show! Kortom een dagje Archeon is leuk voor jong en oud.

 

Bekijk ook:

 

Spectaculaire gladiatoren gevechten bij het ArcheonPicknick en speeltuin van het Archeon

 

Gratis entree Archeon

Al lange tijd hopen en vragen museumkaarthouders om het Archeon. Nu is het eindelijk zover! Vanaf 1 juli bezoek je het Archeon helemaal gratis wanneer je in het bezit bent van een museumkaart. Normaal gesproken betaald een volwassene €19,40 euro per persoon. Dus dat is flink besparen.
Reacties op "Gratis naar het Archeon met de Museumkaart"

Tineke schreef:

07-07-2016

Wij zijn er in April nog geweest en hebben heel erg genoten van alle mooie gebouwen en leuke mensen die zich zó goed inleven in de tijd waarin hun rol zich bevind. Goede uitleg en leuke doe het zelf momenten. Zoals brood bakken, hollandse spelletjes en bijv. kano varen.
Echt aan te raden!!

Simon K. schreef:

04-07-2016

Wauw, te gek! Dat is flink besparen. Wij vinden het Archeon super leuk en nu gaan we zeker deze zomer een aantal bezoekjes brengen. We zijn vooral fan van de gevechten in de arena, zo indrukwekkend!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.