Julianatoren in Apeldoorn is klaar voor het nieuwe seizoen

Het is zo ver: het nieuwe seizoen voor de Julianatoren in Apeldoorn is begonnen. En er zijn weer diverse vernieuwingen om het park interessant te houden voor de nieuwe en doorgewinterde bezoeker.

 

Een spannende achtbaanrit in de Julianatoren

 

Het Spannende Safari Avontuur

Voor een Safari hoef je nu niet meer helemaal naar Afrika. Ook in Apeldoorn kun je prima op avontuur! “Het Spannende Safari Avontuur” is namelijk de nieuwe parkshow van de Julianatoren. In een half uur tijd beleef je samen met Jul & Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin een knotsgek avontuur in de tropen, dat je niet snel zult vergeten!

 

Bekijk ook:

 

Jul en Julia in de nieuwe theatershow van de Julianatoren

 

Jul & Julia bruisen van de energie en zij zullen dan ook iedere dag maar liefst 6 verschillende shows verzorgen, met thema’s als Jul’s Wild West Show en Jul & Julia’s Prinsen- en Prinsessenbal.

 

"Voor gezinnen met kinderen tussen de twee en twaalf jaar is in de Julianatoren dan ook het gehele seizoen van alles te beleven en te doen"

 

Naast deze dagelijkse shows zullen er ook dit jaar verschillende grote evenementen plaatsvinden. De befaamde en drukbezochte Halloween, Dolfje Weerwolfje en de AFAS Sprookjesweken staan inmiddels al weer op de agenda gereserveerd. Voor gezinnen met kinderen tussen de twee en twaalf jaar is in de Julianatoren dan ook het gehele seizoen van alles te beleven en te doen.

 

Video: Wat kun je verwachten in de Julianatoren

 

Julianatoren buiten het park

Naast het nieuwe theater en het uitgebreide en gevarieerde aanbod aan shows en evenementen, gebeurt er nog veel meer in en om het park: de tv- serie is inmiddels weer gestart, er komen twee nieuwe bordspelen, er komen nieuwe knuffels en er komt een nieuwe DVD.

 

Bekijk ook: Meer dan 15 Julianatoren foto's

 

Op de foto met Jul in de Julianatoren

 

Mijn-Julianatoren Online

En alsof dat nog niet genoeg is, zal er later dit jaar een website worden gelanceerd, dat zal fungeren als online ontmoetingsplek voor kinderen, ouders en fans van de Julianatoren. Hier kun je terecht voor het vinden en uitwisselen van informatie, de agenda voor shows, evenementen en activiteiten, online avonturen en nog veel meer. De pret begint dus straks al thuis!

 

Kortom in de Julianatoren is dit jaar weer genoeg nieuws te beleven.
Reacties op "Julianatoren in Apeldoorn is klaar voor het nieuwe seizoen"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.