Nieuwe attractie! Ontdek New York in Madurodam

Hens aan dek! Neem je vader en moeder mee naar Madurodam en klim aan boord van De Vergulde Bever. Hijs de zeilen, gooi de trossen los, licht het anker en maak je klaar voor een grootse en gevaarlijke tocht over zee. Je vertrekt met De Vergulde Bever van Amsterdam en je gaat op weg naar Nieuw Amsterdam; een stad die nu beter bekend is als New York. 

 

Peter Stuyvesant in Nieuw Amsterdam

 

Wat is Nieuw Amsterdam?

In de nieuwe en spectaculaire attractie “Nieuw Amsterdam” stap je een paar honderd jaar terug in de tijd en wordt je meegenomen naar de 17e eeuw. Je voelt de spanning en je proeft het avontuur. Je missie? Nieuw Amsterdam! Een missie die niet geheel zonder gevaren is! Nadat je de barre overtocht hebt gemaakt, wordt je ook nog eens aangevallen door de Engelsen. Je vuurt kanonnen af en je zult alles op alles moeten zetten om de vijand te kunnen verslaan. Maar gelukkig ben je niet alleen.
 

 

Nieuw Amsterdam

 

Net echt

Door het licht, geluid, water en de speciale effecten beleef je Nieuw Amsterdam alsof je er midden in zit. Je hóórt de kanonnen bulderen, je zíet de kogels flitsen en je vóelt de kogels inslaan….. En als de rust eindelijk is teruggekeerd, zal je ook nog gaan ontdekken welke Nederlandse sporen er nu nog steeds in New York te vinden zijn. Kortom, een stukje Hollandse geschiedenis in Amerika.

 

Bekijk ook: Wat kun je verwachten in Madurodam

 

Vuur de kanonnen af in Nieuw Amsterdam

 

Wil je weten hoe dit afloopt? Kom dan een kijkje nemen in Madurodam en beleef het zelf. Nieuw Amsterdam is een indoor attractie en geschikt voor de hele familie. Je vindt Nieuw Amsterdam in Madurodam. De attractie is vanaf nu iedere dag geopend.
Reacties op "Nieuwe attractie! Ontdek New York in Madurodam"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.