Omniversum review: Mysteries of the Unseen World

De wereld is prachtig en er is een hoop in te zien. Maar er is ook een hoop niet te zien. Althans niet voor het menselijk oog. De nieuwe film “Mysteries of the Unseen World” van het Omniversum toont jou de indrukwekkende wereld die je normaal gesproken niet kunt zien.

 

Onzichtbare stralingen over de wereld Mysteries of the Unseen World Omniversum

 

De 4 werelden die wij niet zien

De film behandelt vier werelden die wij niet kunnen zien. Namelijk: onzichtbaar, te langzaam, te snel en te klein. Dit zijn werelden die zich tegelijk met ons eigen leven afspelen zonder dat wij dit kunnen zien. Gelukkig zijn door de technologie deze werelden zichtbaar gemaakt voor het blote oog.

 

"Dit zijn werelden die zich tegelijk met ons eigen leven afspelen zonder dat wij dit kunnen zien"

 

 

Onzichtbaar

Sommige dieren hebben een heel ander zicht dan wij. Bijvoorbeeld: hoe vind een bij zijn nectar of een mug het beste plekje om jou te prikken? Er zijn miljoenen lichtgolven maar de meeste zijn onzichtbaar. Denk maar eens aan de radio of infrarood.

 

Bekijk ook: Review: Omniversum

 

Hoofdluis, te klein om te zien in Mysteries of the Unseen World Omniversum

 

Te langzaam

De hele planeet is in beweging, zonder dat wij dat zien. Door time-lapse fotografie kunnen we dit in ene wel waarnemen. Door deze beelden versneld af te spelen zien we hoe bloemen groeien of verwelken. En hoe schimmels hun voedsel zoeken.

 

Te snel

Er zijn dingen die te snel gaan voor ons om waar te nemen. Een vallende druppen, drup en hij is weg. Maar wat gebeurt er nu precies met deze druppel? En wist je dat bliksem niet alleen van boven naar beneden maar ook weer van beneden naar omhoog gaat? Dit en veel andere dingen kunnen we dankzij vertraagde filmopnames waarnemen. Want het is best leuk om een popcorn te zien ploffen!

 

Glas melk valt in Mysteries of the Unseen World Omniversum

 

Te klein

Overal om ons heen en zelfs in ons zijn wezens die te klein zijn om te zien. Sterker nog, er zijn meer organisme op jouw lijf dan dat er mensen op de wereld wonen. Gelukkig kunnen we deze niet zien anders zouden we waarschijnlijk de hele dag jeuk hebben. Maar het is wel heel interessant om toch even een kijkje door een electronen microscoop te nemen en te zien hoe die kleine wezentjes eruit zien. En wat is het bijzonder om de huid van een haai of de vleugel van een vlinder van heel dichtbij te zien.

 

Op zoek naar een andere leuke film?

Bekijk hier het actuele filmprogramma

 

Conclusie

Mysteries of the Unseen World in het Omniversum is zeker een aanrader voor de doelgroep. De film is leerzaam, vermakelijk en toont prachtig unieke beelden. Soms maakt de film ook goed gebruik van het enorme scherm. Bijvoorbeeld wanneer er een enorme uil op je af komt vliegen.

 

"De film is leerzaam, vermakelijk en toont prachtige unieke beelden"

 

De film is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar oud en hun ouders. Jongere kinderen vinden de film mogelijk ook leuk vanwege de bijzondere en gekke beelden maar zullen inhoudelijk de film iets te moeilijk vinden. Er zitten geen spannende scenes en schrik momenten in de film.

 

Bekijk ook: Recensies van de andere Omniversum films

 

Trailer Mysteries of the Unseen World in het Omniversum

 

Wanneer?

Mysteries of the Unseen World is vanaf 3 oktober 2015 dagelijks te zien in het Omniversum. Meer informatie over de tijden en tot wanneer de film loopt vind je op deze pagina.
Reacties op "Omniversum review: Mysteries of the Unseen World"

wil schreef:

14-10-2015

Wat een wonder is onze natuur toch en alles zo prachtig dichtbij te zien zonder een bril dat is voor mij een klein wondertje. Ik geniet nu al van de prachtige foto's en zou heel graag deze film komen bekijken met onze lieve kleindochters.

Jeroen Ritmeester schreef:

10-10-2015

Ik wil eens iets doen met m'n vriendin dat niet zo voor de hand ligt, en ze kan het nog superleuk vinden ook, je weet het maar nooit.

Janny schreef:

07-10-2015

Ik zou graag onze kleinzoons willen verrassen, ze zouden het geweldig vinden.

Sandra schreef:

07-10-2015

Wat zou dit een leuke verrassing zijn voor onze kanjer van een zoon, die net van start is op de middelbare, binnenkort op mag voor zijn zwarte band ťn ook nog eens eerste staat met zijn voetbalkluppie! Het mooie daaraan is, dat hij daar zelf geen gewag van maakt, bescheiden als hij is... Maar wij zijn wel heeeeel trots op hem.

Anke schreef:

06-10-2015

erg fascinerend, dingen zien vanuit de ander perspectief met superleuke beelden en ook dingen waar we eigenlijk nooit bij stil staan, de wereld is zo mooi daarom lijkt het mij leuk om naar de Mysteries of the Unseen World in het Omniversum te gaan. Graag wil ik mijn man ermee verrassen. Ik ben bijna jarig, zou graag op mijn verjaardag willen gaan.

Janny aandewiel schreef:

05-10-2015

Het lijkt ons heel leuk om met onze kleinkinderen
naar de film te gaan ,om ze te laten zien wat er in de kleine wereld leeft,onze kleinzoon wil niet graag zijn handen wassen ,ik vertel hem dan er zitten allemaal bacteriŽn op je handen,hij slaat dan zijn handen tegen elkaar en zegt die zijn dood.het lijkt ons heel leuk te laten zien hoe de bacteriŽn er in het echt uitzien.

Michael schreef:

03-10-2015

Ik zou graag met mijn dochter gaan omdat ze filmverslaafd is

Jeffrey schreef:

02-10-2015

Ik zou graag met mijn moeder willen gaan omdat zij altijd alles voor mij doet en ik haar nu eens wil verrassen met iets bijzonders. Als blijk van waardering en hoe blij ik ben met mijn moeder.

lionda oldenburg schreef:

02-10-2015

mijn zoontje van bijna 8 jaar is helemaal in de ban van biologie sinds hij in groep 5 dat krijgt. Hij zou het te gek vinden als hij samen met zijn beste vriendje daar naar toe mag gaan voor zijn verjaardag. 13 okt!

Chanel schreef:

02-10-2015

Ik zou het heel leuk vinden om mijn vriend een keer mee te nemen naar Omniversum. Ik heb hem wel eens verteld wat een leuke ervaring dat is. Verder doen we allebei een bŤta studie dus deze film vinden we sowieso interessant! En dan nemen we onze beste vrienden mee en dan maken we er een leuk uitje naar Den Haag van :).

Anita Lindeman schreef:

02-10-2015

Wij hebben al diverse films in het Omniversum gezien en zijn steeds weer aangenaam verrast. Vaak over onderwerpen waar dan al het een en ander over bekend was. Bijvoorbeeld Jeruzalem en D-Day. Om nu eens een film te gaan zien over de dingen die je normaal NIET kunt zien en waar ons dus nog niets over bekend is, zal een nog grotere verrassing zijn.

Willemijn schreef:

02-10-2015

De natuur blijft mij oneindig boeien. Daarnaast ben ik nog nooit in het Omniversum geweest, dus lijkt mij dit een mooie weg om er mee kennis te maken.

Sandra schreef:

01-10-2015

Ik heb 3 tieners in da house die onwijs geÔnteresseerd zijn in dit soort films !!

cora schreef:

01-10-2015

het lijkt me onwijs interessant en erg leuk om eens met het hele gezin mee te maken.

A. Breman schreef:

01-10-2015

Ik houd van SNEL en af en toe weer LANGZAAM om weer te onthaasten. Niets is voor mij te KLEIN. Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd.....
En uiteindelijk is de OnZICHTBARE wereld de toekomstige en altijd goed om je er in te verdiepen... toch?

Klazien de Boer schreef:

01-10-2015

Dit lijkt ons een heel leuk uitje met onze oudste kinderen
En de film lijkt reuze interresant

Yvonne schreef:

01-10-2015

"Dit zijn werelden die zich tegelijk met ons eigen leven afspelen zonder dat wij dit kunnen zien"
"De film is leerzaam, vermakelijk en toont prachtige unieke beelden"
Kortom gezegd: dit moeten wij als gezin toch zeker gezien hebben in het Omniversum, wat keer op keer een belevenis op zich is, met recht ons favoriete uitje.

Peter Berkel schreef:

01-10-2015

Wat een super interessante film over onzichtbare werelden die zichtbaar worden. Jezelf kunnen verplaatsen in een bloem, dier of regendruppel is echt helemaal te gek! Gezellig dit beleven met mijn kinderen en hieraan een onvergetelijke herinnering aan over houden, zou echt waanzinnig leuk zijn!

S. Peters schreef:

30-09-2015

Met onze twee kinderen die altijd vreselijk nieuwsgierig zijn naar hoe dingen gebeuren, ontstaan, werken enz. zouden wij heel graag deze film gaan zien. Omdat wij ouders nu eenmaal ook niet overal altijd een antwoord op hebben!

Jolette Bussing schreef:

30-09-2015

Ik kan natuurlijk schrijven dat mijn zoon van 11 het Omniversum helemaal 'vet stoer kicken' vindt en semi wetenschappelijke onderwerpen nŠ NEMO uitermate interessant....maar voor deze mama, zijn papa en grote zus is deze film stiekem ook heel leerzaam. Dus ja, een geweldig familieuitje!

Tony Kerkhoff schreef:

30-09-2015

Omniversum is het mooist voor natuurfilms.Heb 2 keer 2kleinkinderen meegenomen en die vonden het grandioos dat ik ze dit heb kunnen laten zien.Top!!!

Oma Soepie(Joke v Diemen) schreef:

30-09-2015

Graag wil ik met me kleinkinderen naar jullie toekomen,,,,voor onze 2 natuur lief hebbertjes is het een film op hun lijf geschreven. Wij gaan gezellig klavertjes 4 zoeken want wie weet helpt dat !!!!!!

Bart schreef:

30-09-2015

Ik ben een tijde geleden met een korting van Fijnuit naar het Omniversum geweest. Dit vond ik enorm gaaf. Ik wil graag mijn vrienden laten zien hoe gaaf het is!

Deci schreef:

30-09-2015

Wij willen al heel lang een keer naar het Omniversum gaan. Steeds gaat het om een of andere reden niet door. Met deze kaartjes moet het toch echt een keer gaan lukken!
Dus we hopen ze echt te winnen !!!

John Schaddelee schreef:

30-09-2015

Ik ben benieuwd naar de mysteries of thuis unseen film.

Albert schreef:

30-09-2015

Natuurlijk wil ik mijn dochters zoveel mogelijk laten beleven en waar kan dat meer tot de verbeelding sprekend dan in het omniversum

joop van vliet schreef:

30-09-2015

graag zou ik met vrouw en buren deze film, mysteries of the unseen world willen zien, lijkt me geweldig om dat in het omniversum te kunnen zien ! we willen wel even ontspannen na een periode van ziekte om ons heen, o.a. kleinkind en buurvrouw en beiden zijn inmiddels overleden. het zal ons goed doen om de gedachten weer even te kunnen verzetten. als we worden uitverkoren, wat ik graag wil, maken we er een ontspannen dag van en kunnen misschien alles even vergeten en met elkaar zijn.

C. Mengerink schreef:

30-09-2015

Een prachtige en interessante film lijkt het ons.
We doen graag kennis op van het onbekende.

Emmy Weide schreef:

30-09-2015

Onze zoon van 7 is helemaal gefascineerd van alles in de natuur. Hoe het werkt. Onlangs heeft hij op school een les over slakken gehad. Hij is nu een echte slakkenexpert.
Deze film moet hij echt zien! Of we het kaartje nu moeten kopen of kunnen winnen!

Delano schreef:

30-09-2015

Ik een 8.5 heb gehaald voor mijn biologietoets en volgende keer zou ik graag een 10 willen halen. Dit zou daar zeker aan meehelpen groetjes delano 8 jaar.

Vief schreef:

30-09-2015

Het lijkt mij super om dit samen met mijn 3 broers te doen, dit hebben we nog nooit gedaan!

Philippa schreef:

30-09-2015

Ik heb 2 meiden 1 van 11 jaar en van 7 jaar die helemaal gek zijn op de natuur en vinden reizen geweldig.
Dit zou een super uitje zijn voor hun.
Gr. Philippa

nelma schreef:

30-09-2015

Mijn kinderen en ik vinden het altijd een fantastische beleving om naar het Omniversum te gaan en stiekem leren ze er ook nog wat van!😀

Denisa Silvanova schreef:

30-09-2015

Wij (vader Paul en moeder Denisa) willen graag naar Omniversum met onze dochter Sophie (13), want zij is dol op alle insecten op deze planeet en ze is in staat om uren lang met ze te spelen, praten en ze aanraken en dat kan ze met geen enkele mens om haar heen doen.

Andre schreef:

30-09-2015

Ik zou graag naar deze wonderlijke film met mijn zoon en donorzoon willen bezoeken zodat de band als familie (ondanks een donor positie) toch kan groeien Eigenlijk het gene zien wat voorheen onzichtbaar is en hopelijk was.

Bram en Thijs schreef:

30-09-2015

Mama zegt dat wat we beter niet kunnen weten wat een kleine en rare vieze beestjes er allemaal op en om ons heen kruipen. Maar wij vinden het super interessant en willen mama lekker laten griezelen bij deze film.

Groetjes Bram en Thijs

Umit Tuna schreef:

30-09-2015

Zou graag naar deze film willen met mijn 2 zoons. Hun beleveningsvermogen en fantasie zal hierdoor verrijken.

Bea schreef:

30-09-2015

leuk om naar toe te gaan weer eens een super leuk uitje , ik hoop dat een blij gezicht krijg als we winnen.

loekie schreef:

30-09-2015

omdat het altijd een geweldige ervaring is in omniversum,en aangezien ons budget nou eenmaal niet heel groot is zou het geweldig zijn als we op zo een manier toch konden gaan.Dus ik hoop dat wij de kaartjes krijgen.
b.v.d

Dick schreef:

30-09-2015

Deze film lijkt me prachtig omdat mijn kinderen graag alles WiIlem weten. Vooral als ze het niet zomaar kunnen zien. Ik ga er graag met ze naartoe.

Emilie van Dammen schreef:

30-09-2015

Graag wil ik met mijn vriend, de verborgen schatten van het universum zien. het lijkt mij helemaal fantastisch! Het onzichtbare en zichtbare te mogen ervaren. Wauw!!

Marlies schreef:

30-09-2015

Ik zou die kaarten heel graag winnen om mijn hoogbegaafde kinderen de kans te geven lekker op ontdekkingstocht te gaan zonder dat ze zich constant aan moeten passen aan hun leeftijd genootjes. Niet orgineel of leuk maar wel voor onze kids. .

Eva Gonzalez schreef:

30-09-2015

Onze kinderen zitten nog op de lagere school en krijgen jammer genoeg de stof alleen theoretisch voorgeschoteld. Wij, als ouders, proberen zoveel mogelijk die thema's aan te vullen met de praktijk. Een bezoekje aan het Omniversum zou perfect passen in de lijn van onze uitstapjes van bijvoorbeeld vorig jaar, namelijk, het europees parlement in Brussel, Parijs en Corpus,. Deze waren zeker een mooie aanvulling. en hebben gezorgd voor begrip van de stof doordat de theorie visueel gemaakt is. :-) Het Omniversum zou ook een puzzelstukje kunnen zijn in dit jaar. groetjes Eva

Marianne schreef:

30-09-2015

Waar ik als puberende kleindochter kwam met opa maakte diepe indruk en ontzag voor de natuur. En deze ervaring geef ik nu graag weer door aan ons gezin met puberende dochter en haar vriendje.

Karin schreef:

30-09-2015

Dit gun je je kinderen, meer van de wereld te laten zien dan dat je zelf kan zien. Verborgen leerzaam op een unieke manier.

Njehee schreef:

30-09-2015

Zou heel graag met mijn zeer geinteresseerde 2-ling kleinkinderen van 10 jaar deze film willen zien. Ook oma is heel benieuwd.

Cobie Quartel schreef:

30-09-2015

Dit is een prachtige kans om een wonder avond te hebben, samen met mijn mannetje. wie weet.

Esther schreef:

30-09-2015

Ik zou heel graag met onze drie zoontjes naar het omniversum willen om ze de natuur te laten zien die ze in eigen land niet zien, en ze bewust te maken van de wereld om hen heen, de oudste heb ik vorige week lid gemaakt van het wereld natuurfonds, dat moet dus nog als verrassing binnen gaan komen, en dan lijkt het me leuk om de tweede als verrassing te kunnen vertellen dat hij dan met ons de natuurfilm mag gaan kijken. Wij hopen ze zo het bewustzijn mee te kunnen geven dat ze goed voor de wereld om hen heen moeten zorgen

Marina Veth schreef:

30-09-2015

Het is zo fascinerend en mooi. Zien wat je niet kan zien, voor mijn twee meiden en ik is het zeker geen afzien! :)

Carin Demir schreef:

30-09-2015

Wij willen graag winnen omdat het omniversum onze kinderen educatie geeft op een manier die het aantrekkelijk voor een kind in een mooie omgeving

Ada Ouwehand schreef:

30-09-2015

Graag zou ik naar de film 'Unseen World' willen gaan om die Unseen World met eigen ogen een keer te kunnen zien met man en zoon.

Thijs en Youri schreef:

30-09-2015

Omdat wij a. S. Zaterdag 3 okt jarig zijn en we dit wel een leuk verjaardags- en bijna- dierendagcadeau vinden voor onze 14 e verjaardag! Groet van ons !

Petra schreef:

30-09-2015

Om in de Halloween sfeer te komen, willen we graag griezelen bij het zien van alle kleine monsterlijke diertjes om ons heen ~%$#"
We leren graag meer!

Monique schreef:

30-09-2015

Wij zijn een gezin dat niet uitgeleerd raakt. Zelf zijn wij veel met de natuur bezig en hebben zelfs bijen en het zou eens mooi zijn om de natuur vanuit een ander perspectief alles te zien. Dit zou een mooie aanvulling zijn.

Marijke schreef:

30-09-2015

Zo'n aanbod als deze is fantastisch! Het moet geweldig zijn om letterlijk en figuurlijk te zien hoe groot de wereld is en hoeveel moois de wereld ons te bieden heeft! Een unieke kans om dit prachtigs van heel dichtbij te aanschouwen! GEWELDIG!!!!

Dennis J. Waakop Reijers-Fraaij schreef:

30-09-2015

Wij willen hier graag heen, omdat hij voor ons ongezien is.

(beiden)

vertaling:

We would like to go here, because it remains unseen to us.

(both)

Sandra Baltazar schreef:

30-09-2015

Het lijkt mij geweldig om met mijn gezin naar deze film te gaan. Er wordt veel naar National Geographic gekeken bij ons thuis (incl abonnement op NG Junior:)). Dit lijkt me dus de perfecte film voor ons gezinnetje.

E.J. Smit schreef:

30-09-2015

Zo'n enorm vergrootglas hebben we thuis niet :-)

Liesbeth schreef:

30-09-2015

Ik zou hier graag heen willen met onze 3 kinderen.Zeker in combinatie met het strand een super leuk uitje voor kinderen die wel graag bizarre filmpjes willen zien.

Mila schreef:

30-09-2015

Wij hebben 3 kinderen die op de basisschool zitten, wij besteden heel veel tijd aan hun. De beschrijving van deze film sprak mij gelijk aan omdat we regelmatig met hun praten over het feit dat er dingen zijn die we niet zien of kunnen weten. Vandaaruit leggen we de link naar psychologie dat er (ogenschijnlijk onrechtvaardige) dingen die opschool gebeuren ta laten gaan omdat het niets met hun te maken heeft maar waarschijnlijk met dingen in andersmans leven wat wij niet zien of weten. Deze film zal mijn kinderen helpen te begrijpen dat de hele natuur zo in elkaar zit. Nu is het nog ongrijpbaar en nemen ze het van ons aan. Ik zou graag met mijn kinderen hiernaartoe willen gaan om hun de bewustwording te geven hoe de natuur en ons omgeving werkt.

Corrie Groenemeijer schreef:

30-09-2015

Graag zou ik als alleenstaande oma met mijn kleinkinderen willen genieten van deze prachtige en leerzame film. En dan nog wel in het Omniversum, waar ik zelf ook ooit eens in mijn leven ben geweest en wat een een enorme indruk op mij gemaakt heeft.
Ik wil deze geweldige ervaring nu met de kleinkinderen graag delen.

Jos Zuidgeest schreef:

30-09-2015

te klein, te snel ,te langzaam en onzichtbaar wat we nu kunnen beleven,dat willen wij graag meemaken

Jeanette schreef:

30-09-2015

Lijkt ons een super leuke film en het Omniversum is echt heel leuk en ook leerzaam voor kinderen om naar toe te gaan. Echt een familie uitje.

A. Doornbos schreef:

30-09-2015

Als je van het leven houdt, kijk in details en houdt het niet op afstand.

Ozlem Kocak schreef:

30-09-2015

Als de grootste dierenvrienden willen wij met onze kinderen hier zeer zeker naar toe.

beter dan de normale bios!

Henk schreef:

30-09-2015

Ik zou hiermee naast mezelf m'n vrouw blij maken die al maanden in behandeling is vanwege depressie...dit is dan een leuk opkikkertje en daarnaast nog leerzaam ook.

Bart, Astrid, Luuk en Daan schreef:

30-09-2015

We hebben 4 van de big five gezien op vakantie en zouden graag met de 2 jongens ook eens de onzichtbare kant van het leven kijken in de herfstvakantie. Allebei enorme natuurliefhebbers!

Julia Zappeij schreef:

30-09-2015

Mijn mama is lang geleden in het Omniversum geweest en ze zegt steeds; daar moet je eens naartoe. Maar we wonen best ver weg, als ik nu de kaartjes win, zal mijn moeder daar blij van worden. en ik kan mijn vader en broer ook meenemen. Ik hoop er op. Julia, 9 jaar Groenlo

B. Spaans schreef:

30-09-2015

Ik zou gaan met mijn twee kinderen van 10 en 13 om ze een dagje uit te geven en tegelijkertijd ze leren wat er wel is maar men niet ziet. Net als in de hemelse gewesten waar ook van alles onzichtbaar is en dat net als wij, door God geschapen is.

Betty schreef:

30-09-2015

Ik ben nieuwsgierig en wil alles weten .

Astrid schreef:

30-09-2015

Het is geweldig om te zien hoe men de onzichtbare wereld zichtbaar weet te maken met de huidige techniek en wetenschap. Het filmpje maakt mij gelijk heel nieuwsgierig en ik zou deze film ook graag met mijn kinderen gaan bekijken. Wij zijn vorig jaar voor het eerst naar het Omniversum geweest en zij waren erg onder de indruk van het imposante scherm. Ik weet zeker dat ze ook deze film fantastisch gaan vinden.

J. Maregeer schreef:

30-09-2015

Een logeerweekendje bij hun tante kan niet zonder een bezoek aan het Omniversum ,geen film willen ze missen mijn neefjes van 7 en 10 . Ze zijn zeer geÔnteresseerd in van alles en hebben de brochure van de komende film dan al met veel belangstelling zitten bestuderen . In de herfstvakantie hoop ik de 2 mannetjes te kunnen verrassen .
Vr gr tante J

Peter de Krom schreef:

30-09-2015

Een hele goedemorgen,
Wat een fantastische kans om iets te zien wat ik nog nooit heb gezien en waarvan ik dacht het ook nooit te kunnen zien.
En dat in Den Haag de plek waar mijn leven begon, er was een tijd dat ik ook onzichtbaar was althans voor de meeste, wel een maand of 9, alleen mijn moeder wist ervan.
Is dit geen mooie combinatie?
Met andere woorden, want die van zojuist heb ik reeds gebruikt en dat zou dus dubbel op zijn, alhoewel herhaling voor nadruk best wel goed is, maar goed om een lang verhaal niet nog langer te maken, hoop ik de kaartjes te winnen.

Groetjes
Peter de Krom

Maaike schreef:

30-09-2015

Ja, super! Met mijn zoon en 2 vriendjes. We hadden geen geld voor een verjaarsfeestje, hij heeft zijn pols gebroken, zo lelijk dat een operatie nodig was en nu toch weer pijn. Hoe leuk en opbeurend zou het dan zijn om kaartjes te winnen en gewoon vriendjes mee te kunnen vragen :D

Iruisch schreef:

30-09-2015

In deze film is alles te zien en te ontdekken wat kinderen op school leren maar wat nog moeilijk voor hen is te begrijpen omdat het met het blote oog vaak niet is te zien.
Ga deze film zien, daarna haal je op school een dikke 10!!!

G. Braakhekke schreef:

30-09-2015

wat lijkt me dit fantastisch om te zien samen met mijn vriendin en onze kinderen! Een belevenis voor ons allen. Wij plannen jaarlijks een leuk dagje uit samen, nou dan is dit toch echt de kroon op ons gezamenlijk dagje uit!!!

Monica schreef:

30-09-2015

Na een erg moeilijk jaar krabbelen mijn kinderen en ik weer langzaam op. De afgeloen periode hebben we gellerd dat juist de kleine dingen vaak rrg fijn en belangrijk zijn.Ik zou graag met mijn kinderen een nieuw begin willen maken.Wat is een beter begin dan groots te eindigen met kleine dingen in een film

Ton Enserin schreef:

30-09-2015

Van deze geweldige wereld kun je niet genoeg weten en daarom komen we graag om ons te verwonder

Danilo schreef:

30-09-2015

Wij willen dolgraag naar Mysteries of the Unseen World! Wij als echte Leidenaars vinden dit zelfs veel leuker dan het 3 oktober feest en kermis!
Kijk, dat betekent echt wat!!!!

Denise schreef:

30-09-2015

Als ik zou winnen. Zou ik met mijn oudste 3 kinderen gaan. Ik zou ze graag laten zien hoe mooi en wondelijk de wereld is. Een leerzaam en en echt mama kinder uitje.
Denise van hoorn

Innocenta Schouten schreef:

30-09-2015

ja gewoon omdat iedereen dat wel wil.

Gť Geurtsen schreef:

29-09-2015

Kijk de halve dag al NAT GEO, dus deze film gaat er ook wel in!

Marian schreef:

29-09-2015

Bewustwording van de dingen die om ons heen gebeuren lijkt mij ongelooflijk facinerend!!!

Richard schreef:

28-09-2015

Heerlijk, educatief en ontspannend!

Marielle schreef:

28-09-2015

Leuk om met het gezin naartoe te gaan. Mijn zoontje is helemaal geÔnteresseerd dit soort dingen! Lijkt me erg leuk!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.