Pasgeboren olifantje in Blijdorp krijgt naam

In de nacht van 20 augustus was het zover en werd er een prachtig olifantje geboren in Diergaarde Blijdorp. Het olifantenjong is een jongetje van maar liefst 80 kilo. De veertienjarige moeder Bangka en haar zoon maken het goed.

 

En we noemen hem…

Om het olifantenjong de mooiste naam te geven heeft Diergaarde Blijdorp een wedstrijd georganiseerd. Iedereen mocht meedenken aan een passende naam voor het olifantje. Uiteindelijk wist Shirley Kroos de winnende naam te bedenken. Namelijk: Sunay. Dit staat voor “wijs en leider”.

 

Pasgeboren olifantje Sunay in Diergaarde Blijdorp

 

Olifanten webcam

Ben je even niet in de gelegenheid Blijdorp te komen bezoeken of kun je maar geen genoeg krijgen van de olifanten en natuurlijk van Sunay. Neem dan even een kijkje op de Olifanten-cam van Blijdorp. Je ziet hier live beelden op verschillende plekken van het Olifantenverblijf.

 

 

Olifant activiteiten

Speciaal ter gelegenheid van de geboorte van Sunay organiseert Blijdorp diverse olifant activiteiten. Zo kun je nu nog op 26 en 30 september een mooie geboorteslinger knutselen of je laten schminken als bijvoorbeeld een olifant.
Reacties op "Pasgeboren olifantje in Blijdorp krijgt naam"

Treintje schreef:

23-09-2015

Ach, wat een schatje!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.