Rondleiding: Burgers Zoo Kids Jungle overdekte speeltuin

Naar aanleiding van het 99 jarige jubileum opende Burgers Zoo op feestelijke wijze de Kids Jungle. Een overdekte speeltuin grenzend aan het restaurant.

 

Ravotten als een aap in de Burgers Zoo binnenspeeltuin

 

Binnenspeeltuin

De overdekte speeltuin is gebaseerd op een Zuid- en Midden-Amerikaans Jungledorp met paalwoningen. De bodem van de Burgers Zoo Kids Jungle stelt een oceaan voor vol met krokodillen. Echter om droge kleren te garanderen is geen echt water gebruikt.

 

Kids Jungle overdekte speeltuinKids Jungle overdekte speeltuin varen

 

Aan de ouders is ook gedacht

De speeltuin is lager gelegen dan het aangrenzende zit gedeelte. Met een trapje kan het speelterrein van de kinderen bereikt worden. Zo hebben ouders makkelijk overzicht of hun kinderen de overdekte speeltuin verlaten. Ouders op het terras zitten met ooghoogte ongeveer net zo hoog als de klimmende kinderen. Zo kun je dus meegenieten van de kinderen zonder zelf in de rekken te hoeven klimmen.

 

Bekijk ook:

 

Kids Jungle overzichtGlijden in de overdekte speeltuin Kids Jungle

 

Eten en drinken

Wanneer je een aangrenzende ruimte verder gaat ben je direct in het restaurant. Hier kun je terecht voor een volledige lunch of een lekker drankje tussendoor bestellen. Zijn de kinderen klaar met eten, dan stormen ze zo weer de speeltuin in.

 

Plezier met regen en zonneschijn

Grote delen van de Burgers Zoo dierentuin zijn overdekt. Hierdoor is het met slecht weer en regen ook goed te bezoeken. Het enigste wat nog echt ontbrak was een overdekte speeltuin. Dit is nu met de Kids Jungle ook verleden tijd.

 

Direct naast het restaurant, vlak bij de Kids Jungle binnenspeeltuin zit ook nog een leuke buitenspeeltuin voor als de zon in Nederland wel schijnt!

 

Burgers Zoo buitenspeeltuinGeniet van de vele klim en klauter attributen in de Burgers Zoo buitenspeeltuin
Reacties op "Rondleiding: Burgers Zoo Kids Jungle overdekte speeltuin"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.