Sportcity Bowling staat bekend om meer dan alleen bowlen

.

Let op,

Sportcity Bowling bestaat niet meer. Op deze locatie is nu het compleet vernieuwde Franky's Leiderdorp te vinden


 

Gooi een strike bij Sportcity Bowling Leiderdorp

 

Moderne bowlingbanen

SportCity Bowling beschikt over 16 moderne bowlingbanen met automatische puntentelling, welke ook nog eens zijn uitgerust met alle faciliteiten om bowlen ook voor kinderen geschikt te maken. Op elke baan zijn er bumperhekjes aanwezig die zo ingesteld kunnen worden dat de hekjes bij de kinderen omhoog en bij de volwassenen omlaag gaan, zijn er volop lichte kinder-bowlingballen beschikbaar en zijn er ballenglijbanen beschikbaar voor de allerkleinsten. Deze attributen zitten net als bowlingschoenen, bij de prijs inbegrepen.

 

Moderne bowlingbanen bij Sportcity LeiderdorpVoor iedereen is er een bal bij Sportcity Leiderdorp

 

Kinder- en Discobowlen

Kinderen zijn er helemaal gek van: Discobowlen! Dit is helemaal hot en is leuk voor jong en stiekem ook voor oud. Op verschillende dagen en tijden is het dicobowlen aangepast aan de verschillende leeftijdscategoriën. Met een grote diversiteit aan discoverlichting, rookeffecten, blacklightverlichting, de nieuwste videoclips en de populairste muziek van dit moment, kan uw bowlinguitje niet meer stuk. Voor kinderen is er discobowlen op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag. Tijdens het discobowlen wordt er speciale kindermuziek gedraaid en zijn de videoclips ook aangepast. 

 

Kom discobowlen bij Sportcity bowling

 

Kinderspeelruimte

SportCity Bowling is er op gericht om het kinderen zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Zo is er voor na het bowlen een groot soft-play speelstructuur, Kinect spelcomputer en een wandspelcomputer voor de allerkleinsten. Kortom na het bowlen kunnen de kinderen nog eindeloos spelen en kunt u genieten van een lekker hapje en drankje.

 

Lekker voor of na borrelen bij Sportcity bowling LeiderdorpHapje en drankje aan de bar van Sportcity Leiderdorp

 

Restaurants

Bowlen en eten is een vaak gekozen en tevens de meest populaire optie onder de gasten bij SportCity Bowling. Voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes of zomaar een avondje op stap met vrienden of vriendinnen heeft SportCity Bowling diverse arrangementen waarbij bowlen en dineren wordt gecombineerd. De meest succesvolle combinatie van bowlen en eten is nog altijd het bowlen en steengrillen. Bij SportCity Bowling bent u dan ook aan het juiste adres. Met reeds jarenlange ervaring en wisselende menusamenstellingen heeft SportCity Bowling een verrassend steengrillmenu voor u gecreëerd waarmee bowlen en eten gegarandeerd een (smakelijk) succes wordt.

 

SportCity Bowling beschikt over twee sfeervolle restaurants, beide restaurants zijn recentelijk volledig vernieuwd en voorzien van een nieuwe inrichting en ventilatie.

 

Heerlijk dineren bij Sportcity Bowling in Leiderdorp

Uitgebreide vleesschoten, heerlijk na het bowlenOok aan de salades is gedacht
Reacties op "Sportcity Bowling staat bekend om meer dan alleen bowlen"

Tineke schreef:

25-07-2016

Wij komen al jarenlang regelmatig bij SportCity bowling, meestal in combinatie met hapjes en dineren. Het is ons altijd heel goed bevallen, de bediening is altijd hulpvaardig en vriendelijk!!
Wij gaan er zeker nog veel vaker naar toe.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.