SportCity Bowling

(4.2/5)  10 recensies

SportCity Bowling is gevestigd boven het Winkelhof in Leiderdorp. Hier vindt u niet alleen een sfeervol bowlingcentrum met zestien computergestuurde banen, maar ook een voortreffelijk restaurant met diverse à la Carte, grill- en buffet mogelijkheden. Speciaal voor de kinderen zijn er speciale lichte bowlingballen, bumpers, ballenglijbanen en is er een kinderspeelruimte met een groot speelstructuur. Uiteraard zijn deze extra's inbegrepen bij de prijs en betaalt u hiervoor niets extra's.

 

Wilt u uw bezoek combineren met een gezellig en smaakvol diner? Geen enkel probleem. SportCity Bowling heeft een keuzemenu incl. 1,5 uur bowlen voor slechts €17,50 p.p. (kindermenu € 12,50 p.p.). Bovendien is er deze hele zomer een aanbieding op het Grill-arrangement incl. 1,5 uur bowlen voor slechts € 19,95 p.p. (kinderen t/m 12 jaar voor € 12,50 p.p.)

 

Bekijk ook:

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma. t/m za. van 14:00 tot 00:00 uur

Zo. van 14:00 tot 22:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ma. t/m za. tot 18:00 uur €18,00

Ma. t/m do. na 18:00 uur €22,00

Vrij. en za. na 18:00 uur €25,00

Zondag hele dag €25,00

 


10 Recensies over SportCity Bowling

(Pagina 1 van 1)

 

"Top service en heel gezellige locatie"

Debby   -   09-10-2018

09-10-2018

"Top service en heel gezellige locatie"

Wij zijn heerlijk wezen bowlen afgelopen zaterdag. Na het bowlen hebben we een keuzemenu genomen. Het eten zag er heerlijk uit en het was ook heerlijk. Er was de hele tijd personeel in de buurt waar we voor vragen terecht konden. We hebben een superleuke avond gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder  


"Geslaagd kinderfeestje"

Mick   -   29-03-2018

29-03-2018

"Geslaagd kinderfeestje"

Mijn dochtertje wilde heel graag bowlen voor haar partijtje. Daarom zijn wij met 11 kinderen afgereisd naar SportCity Bowling. Het was ideaal. De meiden konden in 2 groepjes elk op een eigen baan lekker bowlen. En voor en na het bowlen hebben ze nog uitgebreid gespeeld in het binnenspeeltuintje wat er ook bij hoort. Drankjes en hapjes worden snel en vriendelijk aan de baan gebracht. En door een handig computertje hoef je ook niet te wachten op personeel om te bestellen. Kortom geslaagd feestje.

Lees verder  


"Tegenvaller"

Edwin   -   14-01-2018

14-01-2018

"Tegenvaller"

Bediening zeer vriendelijk. Ze beloven steengrill maar is gewoon een gourmet met weinig en slechte kwaliteit vlees een gourmet stel waar alles op vast blijft plakken en geen groente.karig eten en ongezellig reastaurant, lijkt op een rookhok waar je inzit. Geen aanrader.

Lees verder  


"Aanrader"

Liza   -   28-07-2017

28-07-2017

"Aanrader"

Wij hebben van de week een uurtje een baan gehuurd. De banen zijn erg goed verzorgd en je kan bij de balie opgeven welke namen een rekje moeten hebben. Op het moment dat die persoon aan de beurt is komen de rekjes automatisch naar boven. de bittergarnituur is erg lekker en je kan er ook heerlijk eten (hebben we nu niet gedaan). Het enige minpuntje is dat als je online reserveert je niet aan kan geven dat je een vakantiepas hebt en dan moet je geld terugvragen (waar ze geen punt van maken), maar zou wel handig zijn als je dat al bij het online betalen aan kan geven.

Lees verder  


"Alles perfect geregeld met één minpuntje"

Robbert   -   02-01-2017

02-01-2017

"Alles perfect geregeld met één minpuntje"

Vandaag in de vakantie met mijn kinderen naar Sportcity Bowling geweest. Alles was goed geregeld en netjes verzorgd, van de schoenen tot de banen. Hapjes en drankjes kun je makkelijk vanaf de baan bestellen via een soort tablet. Vervolgens worden deze netjes gebracht. De menu kaart is divers en de kwaliteit is prima. Ook de banen zijn erg netjes en gebruiksvriendelijk. Boven de banen hangen televisies met de namen en scores. Tijdens het gooien krijg je hier leuke beelden te zien. Het enigste minpuntje is dat het gauw oploopt zo'n uurtje bowlen met wat hapjes en drankjes.

Lees verder  


Ronald   -   08-06-2016

08-06-2016

Sportcity bowling is altijd een succes! De banen zijn, ballen en de omgeving (kortom alles) is netjes verzorgd. Hapjes en drankjes bestellen kan via een handige en makkelijk te bedienen computer bij je baan. Vervolgens worden deze snel bezorgd. Tip! Er is ook een kleine binnenspeeltuin aanwezig. Wanneer de kinderen een beetje verveeld raken van het bowlen of van de volwassenen die na het bowlen nog even gezellig na willen praten kunnen zij hun lol op in de binnenspeeltuin. Bij Sportcity bowling kun je overigens ook terecht voor prima eten. En dit is ook te combineren.

Lees verder  


Debby   -   02-01-2016

02-01-2016

Ik ben pas met mijn collega's naar Sportcity Bowling geweest. Het eten was goed en de bowlingbaan leuk. Leuke muziek en lichteffecten. Ook de service was goed. Een hele leuke avond!!

Lees verder  


Wouter   -   03-09-2012

03-09-2012

Onlangs hebben wij hier een feestje met de hele familie gehad. Eerst een uurtje bowlen en toen steengrillen. Het was die dag erg warm buiten maar binnen werkte de airco goed. Alles was goed geregeld en de service was perfect! Ik heb een gezellige avond gehad.

Lees verder  


Merel   -   08-08-2012

08-08-2012

In de vakanties en op bepaalde tijden in het week-end is er disco bowling. De prijs is heel redelijk. De kinderen hadden het reuze naar hun zin en het personeel is erg behulpzaam. Het is een leuk uitstapje voor een bewolkte dag!!!

Lees verder  


Debby   -   28-07-2012

28-07-2012

Op woensdag hebben ze in de vakantie Disco-bowling. Heel leuk om met een groepje kinderen te doen. Ik ben met mijn zoon, neefje en nichtje daarheen geweest en het was heel gezellig met leuke lichten en muziek. Een gezellige bezigheid voor een natte woensdagmiddag.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij SportCity Bowling?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Sportcity Bowling staat bekend om meer dan alleen bowlen

SportCity Bowling in Leiderdorp is voor velen bekend terrein. Al meer dan 30 jaar is dit bowlingcentrum en restaurant te vinden boven het winkelcentrum van Leiderdorp.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van SportCity Bowling te melden