SportCity Bowling

(4.2/5)  12 recensies

SportCity Bowling is grondig gerenoveerd en gaat verder onder hun nieuwe naam: Franky’s Leiderdorp


Klik hier voor meer informatie: Franky's LeiderdorpSportCity Bowling is gevestigd boven het Winkelhof in Leiderdorp. Hier vindt u niet alleen een sfeervol bowlingcentrum met zestien computergestuurde banen, maar ook een voortreffelijk restaurant met diverse à la Carte, grill- en buffet mogelijkheden. Speciaal voor de kinderen zijn er speciale lichte bowlingballen, bumpers, ballenglijbanen en is er een kinderspeelruimte met een groot speelstructuur. Uiteraard zijn deze extra's inbegrepen bij de prijs en betaalt u hiervoor niets extra's.

 

Wilt u uw bezoek combineren met een gezellig en smaakvol diner? Geen enkel probleem. SportCity Bowling heeft een keuzemenu incl. 1,5 uur bowlen voor slechts €17,50 p.p. (kindermenu € 12,50 p.p.). Bovendien is er deze hele zomer een aanbieding op het Grill-arrangement incl. 1,5 uur bowlen voor slechts € 19,95 p.p. (kinderen t/m 12 jaar voor € 12,50 p.p.)

 

 


12 Recensies over SportCity Bowling

(Pagina 1 van 2)

 

"Niet de gewenste korting"

Jager   -   31-05-2019

31-05-2019

"Niet de gewenste korting"

Korting geldt niet op een arrangement in combinatie met eten wat al per man 31 euro kost ook 13 jarigen dus ergens anders gegaan


"Gezellig bowlen en meer dan prima eten voor een aantrekkelijke prijs"

Dani   -   19-02-2019

19-02-2019

"Gezellig bowlen en meer dan prima eten voor een aantrekkelijke prijs"

Bij Sportcity kwamen wij al regelmatig voor gezellig een uurtje (disco) bowlen of een kinderpartijtje. Maar gister ook na het bowlen wezen grillen. Het was super gezellig en heerlijk eten. Het eten was meer dan genoeg en na afloop kregen we nog een erg lekker (en ook weer erg veel) toetje. Kortom voor een aantrekkelijke prijs kun je hier heerlijk eten in combinatie met bowlen. Wij komen zeker terug.

Lees verder  


"Top service en heel gezellige locatie"

Debby   -   09-10-2018

09-10-2018

"Top service en heel gezellige locatie"

Wij zijn heerlijk wezen bowlen afgelopen zaterdag. Na het bowlen hebben we een keuzemenu genomen. Het eten zag er heerlijk uit en het was ook heerlijk. Er was de hele tijd personeel in de buurt waar we voor vragen terecht konden. We hebben een superleuke avond gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder  


"Geslaagd kinderfeestje"

Mick   -   29-03-2018

29-03-2018

"Geslaagd kinderfeestje"

Mijn dochtertje wilde heel graag bowlen voor haar partijtje. Daarom zijn wij met 11 kinderen afgereisd naar SportCity Bowling. Het was ideaal. De meiden konden in 2 groepjes elk op een eigen baan lekker bowlen. En voor en na het bowlen hebben ze nog uitgebreid gespeeld in het binnenspeeltuintje wat er ook bij hoort. Drankjes en hapjes worden snel en vriendelijk aan de baan gebracht. En door een handig computertje hoef je ook niet te wachten op personeel om te bestellen. Kortom geslaagd feestje.

Lees verder  


"Tegenvaller"

Edwin   -   14-01-2018

14-01-2018

"Tegenvaller"

Bediening zeer vriendelijk. Ze beloven steengrill maar is gewoon een gourmet met weinig en slechte kwaliteit vlees een gourmet stel waar alles op vast blijft plakken en geen groente.karig eten en ongezellig reastaurant, lijkt op een rookhok waar je inzit. Geen aanrader.

Lees verder  


"Aanrader"

Liza   -   28-07-2017

28-07-2017

"Aanrader"

Wij hebben van de week een uurtje een baan gehuurd. De banen zijn erg goed verzorgd en je kan bij de balie opgeven welke namen een rekje moeten hebben. Op het moment dat die persoon aan de beurt is komen de rekjes automatisch naar boven. de bittergarnituur is erg lekker en je kan er ook heerlijk eten (hebben we nu niet gedaan). Het enige minpuntje is dat als je online reserveert je niet aan kan geven dat je een vakantiepas hebt en dan moet je geld terugvragen (waar ze geen punt van maken), maar zou wel handig zijn als je dat al bij het online betalen aan kan geven.

Lees verder  


"Alles perfect geregeld met één minpuntje"

Robbert   -   02-01-2017

02-01-2017

"Alles perfect geregeld met één minpuntje"

Vandaag in de vakantie met mijn kinderen naar Sportcity Bowling geweest. Alles was goed geregeld en netjes verzorgd, van de schoenen tot de banen. Hapjes en drankjes kun je makkelijk vanaf de baan bestellen via een soort tablet. Vervolgens worden deze netjes gebracht. De menu kaart is divers en de kwaliteit is prima. Ook de banen zijn erg netjes en gebruiksvriendelijk. Boven de banen hangen televisies met de namen en scores. Tijdens het gooien krijg je hier leuke beelden te zien. Het enigste minpuntje is dat het gauw oploopt zo'n uurtje bowlen met wat hapjes en drankjes.

Lees verder  


Ronald   -   08-06-2016

08-06-2016

Sportcity bowling is altijd een succes! De banen zijn, ballen en de omgeving (kortom alles) is netjes verzorgd. Hapjes en drankjes bestellen kan via een handige en makkelijk te bedienen computer bij je baan. Vervolgens worden deze snel bezorgd. Tip! Er is ook een kleine binnenspeeltuin aanwezig. Wanneer de kinderen een beetje verveeld raken van het bowlen of van de volwassenen die na het bowlen nog even gezellig na willen praten kunnen zij hun lol op in de binnenspeeltuin. Bij Sportcity bowling kun je overigens ook terecht voor prima eten. En dit is ook te combineren.

Lees verder  


Debby   -   02-01-2016

02-01-2016

Ik ben pas met mijn collega's naar Sportcity Bowling geweest. Het eten was goed en de bowlingbaan leuk. Leuke muziek en lichteffecten. Ook de service was goed. Een hele leuke avond!!

Lees verder  


Wouter   -   03-09-2012

03-09-2012

Onlangs hebben wij hier een feestje met de hele familie gehad. Eerst een uurtje bowlen en toen steengrillen. Het was die dag erg warm buiten maar binnen werkte de airco goed. Alles was goed geregeld en de service was perfect! Ik heb een gezellige avond gehad.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij SportCity Bowling?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Sportcity Bowling staat bekend om meer dan alleen bowlen

SportCity Bowling in Leiderdorp is voor velen bekend terrein. Al meer dan 30 jaar is dit bowlingcentrum en restaurant te vinden boven het winkelcentrum van Leiderdorp.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van SportCity Bowling te melden