Toegang tot honderden kortingen (win een pluimen cadeaubon)

"Zou jij bereid zijn tegen betaling van 25 euro met je hele gezin toegang te krijgen tot honderden kortingen die je bijna nergens anders ziet?"


Kleine aanvullingen:

- Je ziet van te voren het volledige aanbod

- Voor 25 euro krijgt het hele gezin korting


Stap 1 van 2

Als het goed is heb je net in de e-mail op Ja of Nee geklikt op bovenstaande vraag. Nu willen we alleen nog in een reactie op dit bericht van jou weten waarom wel of waarom niet en je maakt direct kans op een Pluimen cadeaubon van 25 euro!


Stap 2 van 2

Vertel ons in een reactie (klik hier om een reactie te plaatsen) waarom jij wel of niet toegang tot honderden exclusieve kortingen zou willen kopen?

Reacties op "Toegang tot honderden kortingen (win een pluimen cadeaubon)"

Sabah schreef:

17-12-2019

Ja wil ik graag meedoen.

erwin schreef:

16-12-2019

Ik zou niet 25 euro betalen, want tegenwoordig kan je via google al veel kortingen vinden.

Win@gmail.comy schreef:

12-12-2019

Ik heb nee geantwoord want je weet nooit van te voren waar en op welke dag je korting krijgt op de verschillende offertes.

Melinda schreef:

12-12-2019

Voor €25,- het hele jaar door korting op uitjes voor het hele gezin. Wij zijn slechts met z'n tweeën. Wij brengen voornamelijk onze tijd door in de natuur, dus voor ons is het niet echt een optie.

Cindy schreef:

11-12-2019

Ja zeker ben ik geïnteresseerd. Als jong gezin is korting heel fijn!!! 25 euro voor een kortingskaart met zekerheid van de korting is voor ons de moeite waard!

Lisa schreef:

07-12-2019

Ik vind dat kortingen kopen elkaar tegenspreekt . Kortingen dienen gratis te zijn, anders zijn het geen kortingen. Ik zou fus nooit betalen voor kortingen Bovendien zijn niet alle kortinngen op jou van toepassing waardoor je het gevoel gaat krijgen bedrogen te worden. Voor mij een overduidelijke neen.

Melanie schreef:

06-12-2019

Ik zou er niet voor betalen. Pas als ik van plan ben om iets te gaan doen waarbij ik de korting zou kunnen gebruiken zou ik het overwegen maar 25 euro is zo veel dat je het er niet snel uit haalt met kortingen. Als ik het voor meerdere producten of activiteiten zou moeten gebruiken om het goed winst op te maken dan haak ik af.

Maria schreef:

04-12-2019

25 euro is best wel veel geld om zo een risico te nemen.

Mariet schreef:

04-12-2019

Omdat ik niet zo vaak een dagje uitga om er geld voor te betalen voor de kortingen.

Gertie Slangen schreef:

04-12-2019

Wij wonen in het zuiden van het land. De kortingen hebben veelal betrekking op evenementen ed. in het noorden van het land. Het zit niet in onze mogelijkheid om elke week in de auto te stappen en er op uit te gaan. Hierdoor zijn de kortingen meestal niet van toepassing op het moment dat wij kunnen gaan. Om daarbij ook nog te betalen om korting te ontvangen, gaat me iets te ver.

Ola Olsen schreef:

04-12-2019

Ik ben niet zeker.

Karin schreef:

04-12-2019

Ik zou best €25 betalen voor een pakket aan kortingen die binnen mijn gezin gebruikt gaan worden. Ik zou alleen niet iets gaan aanschaffen doen, alleen omdat het korting heeft. Het aanbod moet dus wel passend zijn

Heleen schreef:

04-12-2019

Nee omdat ik dat veel geld vind terwijl ik niet weet waar de kortingen voor zijn...

b schreef:

04-12-2019

Omdat er eerst moet worden betaald voor voordeel die je er niet uithaalt

Nell schreef:

04-12-2019

Dit zet alleen maar aan tot onzin aankopen. Dan wordt het zo’n ding van: Wow die magnetron is nu 50% goedkoper, Maarja hij heeft allemaal nieuw standen, Ik heb er wel eentje thuis staan, Maarja dan kan ik deze ook wel kopen ik heb tenslotte voor die korting betaald.


Richard schreef:

03-12-2019

Wat een onzin, betalen voor korting.

Evelien van Dijken schreef:

03-12-2019

Het aanbod zou voor mij te groot zijn en de verleiding te groot om er geen gebruik van te maken. Hierdoor zou ik uitjes boeken waar ik anders niet voor zou kiezen

SONJA DIJKSTAL schreef:

03-12-2019

(nog meer) genieten met je hele gezin
Voor maar € 25,00...!!!
QUALITY-TIME

Hans schreef:

03-12-2019

Niet, omdat ik alleen maar kijk voor de kleinkinderen.

J.Joor-Weers schreef:

03-12-2019

Ik vind dat men hiervoor niet zou hoeven betalen en als ik meer dan de helft bijv. niet gebruik, ben ik duur uit

Carla schreef:

03-12-2019

Het is heel leuk gebruik te maken van korting , op die manier kan je meer uitstapjes maken , meer zien en meer ontdekken, ontspannen en genieten want Nederland is gewoon mooi, je moet het alleen willen zien.

Miriam van Reijen schreef:

03-12-2019

Omdat ik de kans dat ik (voor die 25 euro) voldoende gebruik ga maken van de kortingen klein acht .

Marita schreef:

03-12-2019

Klinkt te mooi om waar te zijn of de aanbiedingen trekken me niet aan of die ik niet nodig heb op dat moment.

Danny Smits schreef:

03-12-2019

Met 3 kinderen in deze tijd, doen wij alles met korting aangezien het niet meer te betalen is en we ook heel veel leuke dingen willen doen.

Monique schreef:

03-12-2019

Als het aanbiedingen zijn voor mijn gezin met oudere kinderen is het wellicht interessant !

Karin Hollander schreef:

03-12-2019

Ik zeg nee! Dit omdat ik de kortingsbonnen vaak vergeet en/of het zijn kortingsbonnen voor producten die ik gewoonlijk niet koop.

Wouters schreef:

03-12-2019

Uitstekend voor € 25,-- korting voor het gehele gezin. Top zou hier wel aan meedoen.

Cheyenne schreef:

03-12-2019

Als het kortingen zijn die ik echt kan gebruiken, zou ik het echt niet erg vinden om 25 euro te betalen. Zijn het kortingen die ik echt nooit ga gebruiken doe ik het niet.

hilda schreef:

03-12-2019

nee ,want je hebt heel veel twijfelaars er tussen en heel veel kortingen heb je niks aan want dat heb je niet nodig.
het is duur .

Abeltje schreef:

03-12-2019

Ah kijk... als ik van tevoren de kortingen zou zien, dan zou ik er wellicht tóch gebruik van maken.
Het voelt alleen wat gek om vooraf te betalen voor kortingen die daarna komen wanneer je nog niet weet óf je er gebruik van gaat maken.

sylvia schreef:

03-12-2019

als alleenstaande zijn die aanbiedingen meestal niet interressant

Bas Valk schreef:

03-12-2019

Ik ontvang graag een pluim

Karina Muijs schreef:

03-12-2019

Daarvoor ga ik te weinig weg, ik haal het geld er niet uit

danysha schreef:

03-12-2019

ja ik wil de 25 euro toegang wel hebben

tamara schreef:

03-12-2019

als alleenstaande ouder kan ik alle kleine beetjes gebruiken dus dan is 25 euro al best veel geld. Vandaar

Marianne schreef:

03-12-2019

Als ik eerst het hele aanbod zou zien zou ik mogelijk wel meedoen.

linda schreef:

03-12-2019

Ik heb dan het gevoel dat ik eerst mijn korting betaal om het vervolgens weer terug te ontvangen. Ik wil als ze me korting willen geven het dan ook ontvangen

Linda van Duijn-Eenkhoorn schreef:

03-12-2019

Het ligt eraan waarop je dan korting krijgt maar als het uitjes zijn voor het hele gezin lijkt het me leuk.

Elles schreef:

03-12-2019

Er zijn heel veel sites te vinden die diverse kortingen aanbieden. Als je hiervoor €25,- moet betalen moet je er wel heel veel gebruik van gaan maken om die kosten er weer uit te halen en te profiteren van de kortingen die je krijgt.

Marielle schreef:

03-12-2019

Omdat ik graag dagjes weg ga en het niet heel breed heb om alles volle mep te betalen

H. de Nijs schreef:

02-12-2019

De kans dat ik misschien te veel ga kopen is dan erg aanwezig. Ten eerste kan ik het niet bergen en ten tweede is het niet duurzaam en ten derde heb ik het geld er niet voor om zo veel te kopen.

Wilma schreef:

02-12-2019

Ik heb op nee geklikt , heb wel eens zo'n soort kaart gehad en meestal vergaten we waar we nu eigenlijk korting kregen .En er zijn tegenwoordig zoveel acties online te vinden waar je korting bij kunt krijgen dat dit makkelijker is .En je zoekt dan ook gericht !!

Tini schreef:

02-12-2019

Meestal zijn de geboden aanbiedingen voor ons (boven de 70jr.) niet interessant en maken wij er geen gebruik van.

Sharon schreef:

02-12-2019

Ik denk dan nooit aan die kortingen als ik ze zou kunnen gebruiken, waardoor die €25 waarschijnlijk voor mij weggegooid geld zou zijn

Agnes schreef:

02-12-2019

Ik ben alleenstaand en niets geïnteresseerd in de aanbiedingen

Trijnie schreef:

02-12-2019

Hallo Wouter,
Natuurlijk wil ik een reactie geven. Nee ik zou dat niet doen. Vaak is het zo dat er een addertje onder het gras zit. Ik bedoel dat je dan pas korting krijgt bij bijv een vanaf prijs of vanaf aantal personen mvg Trijnie

Petra Overduin schreef:

02-12-2019

Nee, ik leef bewust, en wil niet extra in de verleiding komen om nog meer spullen aan te schaffen die ik niet mis of niet echt nodig heb

Carel Gosse van den Anker schreef:

02-12-2019

Waarschijnlijk niet omdat mijn gezin uit één persoon bestaat.

Mariëtte schreef:

02-12-2019

Ik heb nee gekozen. Vaak haal je het er niet uit, want met korting moet je toch ook betalen en dat haal je er denk ik niet uit. Via Social Deal, Groupon en Groupactie en VakantieVeilingen kun je ook leuke dingen scoren voor een schappelijke prijs.

Johan schreef:

02-12-2019

Het lastige van korting dmv een pasje waar je eerst voor moet betalen is, dat het pasje pas lonend wordt na een aantal uitjes. Maar soms loopt het zo dat je minder in staat of gelegenheid bent om aan die uitjes deel te nemen dan dat je je aanvankelijk voorgenomen hebt. En dan betaal je uiteindelijk evenveel of zelfs meer dan zonder dat pasje.

sandra schreef:

02-12-2019

Ik weet nu nog niet om welke kortingen het gaat. Ook zal ik dan waarschijnlijk dingen gaan kopen die ik normaal niet zou doen. Dan is 25 euro veel geld. Naast het bedrag voor een 'onnodig' profijt.product

Jannie smit schreef:

02-12-2019

Wij gaan regelmatig met kinderen en kleinkinderen een dagje weg.

Shirley schreef:

02-12-2019

Ik heb nee gedrukt. Mijn kinderen zijn groot en we gaan niet meer zoveel dagjes weg.
Voor gezinnen met jonge kinderen zou het een goede deal zijn

Luyann schreef:

02-12-2019

Dat zou financieel zeker schelen per jaar

maaike schreef:

02-12-2019

als ik vooraf het aanbod kan zien en hier aantrekkelijke aanbiedingen tussen zitten welke mij uiteindelijk meer dan 25 euro opleveren dan ben ik bereid daar geld voor te betalen.
echter moeten dit wel aanbiedingen zijn waar makkelijk gebruik van kan worden gemaakt

Shannah Van Schaijk schreef:

02-12-2019

Ik heb niet eens 25 euro op mijn bank en ik moet nog heel de maand dus nee bedankt

A schreef:

02-12-2019

Eenmalig €25 zodat je daardoor veel meer korting krijgt op bijvoorbeeld allerlei uitjes of etentjes is een kleine investering wel waard, lijkt me. Maar blijft gokje natuurlijk want wellicht kortingen op dingen waar je niet geinteresseerd in bent.

Cindy Hillekens schreef:

02-12-2019

25 euro is voor mij (als alleenstaande moeder) veel geld. Dat ga ik niet uitgeven als ik niet zeker weet of er een geschikt uitje voor ons bij zit.

Yvonne schreef:

02-12-2019

Ik zou alleen geïnteresseerd zijn en bereid om dit bedrag te betalen wanneer de kortingen gespecificeerd zouden zijn. Ik ben lang niet in alle kortingen geïnteresseerd. Zou het bijvoorbeeld zijn op pretparken dan zou mijn interesse daar wel naar uit gaan. Ik heb nee geantwoord omdat ik de vraag niet specifiek genoeg vind. Als het op categorie zou zijn zou ik wel bereid zijn dit te betalen. Succes met jullie onderzoek en ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

A schreef:

02-12-2019

Omdat ik in scheiding lig en moeder v 2 jonge kinderen . Daarbij in december mjjn nieuwe woning g in moet richten dus het geld hard nodig heb voor de eerste prioriteiten.

Sandra schreef:

02-12-2019

Nee, ik wil liever gewoon korting op bijvoorbeeld entreekaarten. Als het aanbod niet aansluit bij je interesses is het zonde van de 25 euro.

Christa schreef:

02-12-2019

Ik zou inderdaad van tevoren het aanbod willen zien om af te wegen of 25 euro een goede investering is.

Peter schreef:

02-12-2019

Nee ik zou daar geen geld voor uitgeven ik heb liever directe korting Of lagere entree prijzen van deelnemende parken en uitgaansgelegenheden. De bekendere parken zijn vaak al erg duur En daardoor minder aantrekkelijk voor grote gezinnen.

meinte schreef:

02-12-2019

Vaak aanbiedingen die we niet nodig hebben of korting is in de prijs verwerkt

Arjen Grobbe schreef:

02-12-2019

Ik ben bang dat ik van de meeste aanbiedingen uiteindelijk geen gebruik zal maken. Dan ben ik toch nog meer geld kwijt.
Maar de stelling is te onduidelijk. Ik heb te weinig informatie om een weloverwogen keuze te maken.

ankie de groot schreef:

02-12-2019

Ik krijg zoveel mails per dag, dat is teveel.

Sjef Henstra schreef:

02-12-2019

Wel van tevoren de kortingen te kunnen bekijken.

Monic Hofman schreef:

02-12-2019

Ik weet niet welke kortingen het betreft en ze wel passend zijn voor ons gezin.

Tineke schreef:

02-12-2019

Lijkt mij wel rendabel

Arianne schreef:

02-12-2019

Omdat ik dan artikelen of ervaringen ga kopen die ik niet nodig heb.

Petra schreef:

02-12-2019

Ik denk het niet. Vaak gebruik je er toch te weinig van. Ik zoek liever naar korting van iets waar ik zelf van bepaald heb dat ik er graag heen wil.

Voogt schreef:

02-12-2019

ik heb een verkeerde keus gemaakt..
nu ik leesdat je niet vooraf de 25 euro moet betalen, zou ik toch voor ja kiezen...uitjes zijn duur..korting is welkom

Elly schreef:

02-12-2019

Dan trap je weer in een aanbieding die je niet nodig hebt

Angela Lammen schreef:

02-12-2019

Voor 25 euro ben ik wel bereid om bij heel veel sites korting te krijgen. Beter in 1 duidelijk overzicht, dan alle kortingssites af te struinen.

Nicolle schreef:

02-12-2019

Ik vind dat als je ergens korting krijgt er niet voor hoeft te betalen dan betaal je de korting

Bert schreef:

02-12-2019

Maak in de praktijk te weinig gebruik van aanbiedingen !

Hanna schreef:

02-12-2019

Dan is de portemonnee te snel leeg, ;-)

Miranda Kampert schreef:

02-12-2019

Ik zou er niet voor kiezen om op deze manier korting te ontvangen. Vaak zijn het kortingen waar ik niets mee heb. Of dermate weinig korting dat het niet loont. Of dat je op een andere manier de korting verrekend word.

Sjanet schreef:

02-12-2019

Vaak blijven dit soort dingen ‘in de kast’ liggen...

San schreef:

02-12-2019

Beste vrijuit,

Het antwoord is helaas nee, gezien je inleg wel eerst 25€ moet zijn en dan pas krijg je de korting. Dus betaal je deze eigenlijk zelf je korting??.
En meestal is het een korte periode geldig enof komen extra kosten bij
Bijv. Of bij een minimale boeking van een week of het Ontbijt bij moet boeken +15€ p.p vandaar
Mvg Clark

Jose schreef:

02-12-2019

ligt aan hoelang je aanbieidingen krijgt voor die 25,- een jaar? dan is het wel te doen; zeker als je eerst kunt zien wat het prijsverschil is ten opzichte van niet meedoen aan de 25,- actie. Dus in eerste instantie nee: bij meer duidelijkheid over duur van de actie mogelijk wel.
groet Jose

Baars schreef:

02-12-2019

Tenzij ik zie dat het echt heel veel aanbiedingen zijn binnen onze regio, anders zou ik het niet zo snel doen. Voor de meeste dagjes uit is wel ergens korting te vinden.

Hanneke Nuijts Hartjes schreef:

02-12-2019

Het zouden aanbiedingen moeten zijn die me aanspreken en dat weet ik niet van te voren. En je moet et niet nóg meer éxtra geld aan uitgeven. Reisafstand etc. Dan haak ik af.

Groetjes.

Mariella schreef:

02-12-2019

Ik antwoordde met ja omdat ik anders 'n dief van mijn portemonnee ben, ik mezelf en mijn gezin tekort doe, er kansen aan mij voorbij gaan en ik misschien nieuwe dingen ontdek die ik anders zou zijn misgelopen.

Jenn Tshau schreef:

02-12-2019

Ik heb nee geklikt. Omdat ik €25 per maand een erg hoog bedrag vind. Zeker omdat je hoogstwaarschijnlijk niet iedere maand iets zult kopen, je niet weet hoe hoog de kortingen zullen zijn en je dus misschien erg veel moet kopen wil je je €25 eruit halen iedere maand. De kortingen “bijna nergens anders” te zien zijn, dus met goed zoeken wss wel. Plus er zijn al tal van andere mogelijkheden om aan kortingen te komen en het vastleggen v/e abonnementsvorm hou ik niet van. Vrijheid.

Claire Speelman schreef:

02-12-2019

Door goed te zoeken op internet en in winkels kun je vaak al genoeg besparen.

Mary schreef:

02-12-2019

Ik betaal niet voor korting want dan heb je geen korting of heel beperkt. Omgerekend dan natuurlijk.

Rene Peters schreef:

02-12-2019

Waarschijnlijk niet omdat ik de kortingen waarschijnlijk niet zal gaan gebruiken

Herman Hilkhuijsen schreef:

02-12-2019

Ik hou niet van sprongen in het duister.

Thijs schreef:

02-12-2019

Ik zou eerst willen weten waarvoor en hoeveel korting ik zou krijgen.

Nancy van Heck schreef:

02-12-2019

Ik heb nee geklikt omdat ik het niet kan vanwege dat ik mijn eigen geld in eigen beheer heb.

Iris Hoogerbrug schreef:

02-12-2019

Ik zou het niet doen. Ik vind 25 euro teveel aangezien ik van tevoren niet weet of ik daar gebruik van ga maken. Ik zou het misschien wel doen als het om 10 euro gaat. Daarnaast als ik iets nodig heb en goed zoek op Google vind ik vaak al veel aanbiedingen.

Rinus Buis schreef:

02-12-2019

Ik denk dat het best wel 25 euro waard zou kunnen zijn om kortingen te kunnen ontvangen.
Wij zijn inmiddels de gelukkige oma en opa van 5 kleinkinderen. Hoe leuk zou het zijn om af en toe met een paar van deze kleinkinderen iets te gaan bezoeken of ondernemen. ( het zal in toerbeurten moeten, omdat onze auto niet meer dan 5 zitplaatsen heeft😁😁)
Groet,
Rinus Buis


Nathalie schreef:

02-12-2019

Waarom niet? Ooit eerder zoiets gedaan, jaren geleden maar dat was het geld echt niet waard helaas. Daarnaast waarom zouden bedrijven en organisaties een exclusief recht aan een dergelijke site geven?

Carina schreef:

02-12-2019

Omdat bij dit soort acties meestal organisaties meedoen waar ik helemaal niets wil aanschaffen.

karin Gabor schreef:

02-12-2019

zonder de toevoeging dat ik het hele aanbond van te voren zou zien had ik nee gezegd. Als ik wel het hele aanbod zie is het een afweging of het zaken zijn die ik zou overwegen en of ik goedkoper uit ben als ik 25 euro betaal. Als het dan erg waarschijnlijk is dat ik goedkoper uit ben omdat ik het anders zonder ook wel gedaan had zou ik de 25 euro wel betalen.

Evert Korevaar schreef:

02-12-2019

Er zijn al zoveel aanbiedingen en kaarten dat ik die er niet bij wil hebben.
Ookdenk ik gezien het aanbod van uitjes dat ik niet veel van de kaaert gebruik zal maken.

Suzanne Deutekiom schreef:

02-12-2019

Ik heb nee geantwoord, maar met de aanvullingen (inzage in aanbod vooraf) zou ik mogelijk wel bereid zijn die 25 euro te betalen. Hangt dus af van het aanbod.

M.P. van Buuren schreef:

02-12-2019

Omdat wij graag naar gezellige, geweldige, goede en gelukkig goedkopere of geheel gratis gezinsactiviteiten gaan

Nathalie van buul schreef:

02-12-2019

Normaal gesproken zou ik dit wel doen maar ivm te weinig financiën deze keer niet

Marjanne schreef:

02-12-2019

Als ik ergens heen wil ga ik op dat moment zoeken naar korting. Ik heb er niet vooraf al € 25,- voor over. Veel te onzeker, de uitjes waar ik heen wil zijn vaak altijd wel korting op te krijgen al je goed zoekt.

Rachel Wagner schreef:

02-12-2019

Ik heb nee geklikt. De reden is dat ik juist zoek naar kortingen omdat ik het al niet breed heb. Dan is 25 euro een hoop geld voor kortingen die je van te voren niet weet en niet weet of je gebruik ervan gaat maken.

Lea schreef:

02-12-2019

Ik zou er waarschijnlijk niet voor willen betalen, maar liever gratis en vrijblijvend mooie kortingen of aanbiedingen krijgen.

Julia schreef:

02-12-2019

Ik heb nee gezegd. Ik kan voor 25 eur precies die kortingen kiezen die mij passen.

René schreef:

02-12-2019

Het betalen voor kortingsacties is niet meer van deze tijd. De reclame is dusdanig, neem nu bv de pretparken, dat ze zelf al stunten op hun website of via folders. En vraag je iets aan voor een of andere activiteit, dan krijg je zelf ook al vaak de korting. Wat biedt Fijnuit dan nog extra vraag ik me af..?

Jeroen Boesmans schreef:

02-12-2019

Je kan overal korting krijgen zonder te betalen

Ineke Mauritz schreef:

02-12-2019

Geen behoefte om eerst 25 euro te betalen.

PHM Verhoeckx schreef:

02-12-2019

Tegenwoordig is het erg duur om met een gezin een dagje uit te boekendus als het met een mooie korting kan dan graag

Christien schreef:

02-12-2019

Ik ga geen held uitgeven voordat ik weet wat ik er voor terugkrijg. En of ik sowieso iets van de koopjes nodig heb.

Cora schreef:

02-12-2019

Ik heb op ‘nee’ gedrukt...nu gaat de pluim vast aan mijn neus voorbij. Reden op mijn antwoord is dat €25 best hoog is, weet ook niet wanneer zoiets van pas komt, ik kom vaak van zulke kortingen tegen en doe dat als het mij uitkomt.

Reina schreef:

02-12-2019

Ik heb op nee geklikt.
Waarom betalen voor korting? Die hoor je toch gewoon te krijgen. En er zitten altijd dingen tussen die je niet gebruikt en dan kost het je misschien alleen maar geld

Leen Visser schreef:

02-12-2019

Als rechtgeaarde Nederlander wil je altijd weten wat er tegenoverstaat. In dit geval weet je niet bij voorbaat om welke kortingen het gaat en of die voor mij van toepassing zouden zijn. Anders zou het wellicht aantrekkelijk kunnen zijn.


Erik Bolhuis schreef:

02-12-2019

Onze financiele situatie is zodanig dat we op dit moment geen mogelijkheden hier voor hebben. Zelfs met korting ergens naar toe gaan is eigenlijk geen optie. Hartelijke groet, Erik Bolhuis

Willemijn schreef:

02-12-2019

Nee, ik heb geen tijd om al die dingen door te spitten, ik zou niet voldoende tijd hebben om er genoeg voordeel uit te halen.

Nienke schreef:

02-12-2019

Er zijn al zoveel websites waar je korting kan krijgen dat ik geen kortingskaart zou kopen. Ik vergeet ook vaak dat ik korting had kunnen krijgen.

frank b heij schreef:

02-12-2019

omdat ik geen 25 euro heb om even extra uit te geven

Vlinder schreef:

02-12-2019

Er zijn al vele sites waar je met korting er op uit kan en daar betaal je niets voor

Esther schreef:

02-12-2019

Ik heb nee gezegd. Vaak zitten er allerlei voorwaarden aan waardoor je veel minder vaak gebruik kunt maken van de kortingen dan je zou willen.

sophieke stek schreef:

02-12-2019

IK ga niet vooraf ergens voor betalen terwijl ik niet weet wat ik daarvoor terug krijgt. Misschien zijn de kortingen wel helemaal niet interessant voor mij persoonlijk

Willy schreef:

02-12-2019

Waarom DUUR BETALEN als het GOEDKOPER kan?!

Antoinette schreef:

02-12-2019

heb nee geklikt,omdat ik 25 euro best veel vind ,en op een andere manier ook kortingen kan krijgen voor een keertje weg . er zijn overal wel aanbiedingen als je even op google kijkt

b schreef:

02-12-2019

omdat je die kortingen niet altijd kunt krijgen

Angelien Hendrikx schreef:

02-12-2019

De reden dat ik nee zeg, is omdat ik bang ben dat ik te veel mails ontvang van kortingsacties op producten die mij niet interesseren. Of wel interesseren, maar met korting nog te duur voor me zijn. Dan zie ik ze liever niet.

Esther schreef:

02-12-2019

25 Euro vind ik veel, zeker als je nog niet weet over welke kortingen op welke producten het gaat. Het zinnetje 'bijna nergens anders' wekt bij mij ook wat argwaan.

Renske schreef:

02-12-2019

Ik denk dat ik met heel veel van de kortingen niks doe. Dus dan vind ik het zonde om er geld aan uit te geven.

astrid schreef:

02-12-2019

Als je korting krijgt, betaal je normaal teveel.Weet niet of de aanbiedingen interessant zijn. Je krijgt korting, maar moet nog steeds investeren Je koopt dan misschien iets wat je niet echt nodig hebt. Je bent dan alsnog duur uit.

Monique Milder schreef:

02-12-2019

Ik kan niet van te voren inschatten of ik bepaalde uitjes kan betalen. Dus om daar 25 euro voor uit te geven vind ik dan lastig. We hebben een samengesteld gezin die onregelmatig volledig is. Dat maakt het lastig plannen.

Simone schreef:

02-12-2019

Er is te weinig informatie beschikbaar. Is het 25 euro per jaar? Om wat voor kortingen gaat het? De kortingen zijn vaak zo nihil dat de 25 euro mss niet eruit gehaald wordt? Bij meer info kan ik een gerichter antwoord geven.

Petra schreef:

02-12-2019

Ik zou dit alleen doen als van te voren duidelijk is om wat voor kortingen het gaat en waarop de kortingen zijn. Alleen de mededeling dat ik 25 euro zou moeten betalen om honderden euro's korting te krijgen is voor mij te vaag en voor de ander makkelijk verdient omdat de kans groot is dat je er toch geen gebruik van maakt.

Karin schreef:

02-12-2019

Nee, ik vind €25 best wel een hoop geld. Maar het ligt er ook aan wat voor soort aanbieders het zijn. Als het aanbieders zijn, waar ik gebruik van zou gaan maken en de korting is dusdanig dan wel.

Judith schreef:

02-12-2019

Geen interesse omdat de aanbiedingen mogelijk niet aansluiten bij waar mijn interesses liggen; of de korting zo weinig is dat je die 25 euro er niet makkelijk uit haalt.

P. Posthumus-Zondervan schreef:

02-12-2019

Wij zijn heel selectief in onze keuzes wat betreft dagjes uit. Vaak zijn er voorwaarden verbonden aan dit soort 'abonnementen' waar wij niet mee uit de voeten kunnen. Wij prefereren vrije keus en daarmee wellicht iets meer betalen

Thera schreef:

02-12-2019

Nee, wil direct weten welke kortingen er zijn.
Meestal kortingen op dingen welke niet mijn interesses hebben

Jos Quaedvlieg schreef:

02-12-2019

Als ik het kan terugverdienen binnen 1 jaar ben ik bereid te investeren in een dergelijk product.

A.C. Noom schreef:

02-12-2019

Nee.
Ten eerste heb ik geen gezin. Ten tweede zullen veel van die kortingen niet voor mij aantrekkelijk zijn. Ten derde kom ik er nooit aan toe om die vele kortingen allemaal te gebruiken dus haal ik de investering van 25 euro er niet uit.
Mvg

Karin schreef:

02-12-2019

Ik zou hier niet voor betalen, aangezien er al genoeg leuke dingen te doen zijn waarbij je sowieso fikse korting kunt krijgen. Betalen voor korting vind ik onlogisch.

Gerry Vermeer schreef:

02-12-2019

Ik denk dat ik voor veel kortingen niet in mijn woonplaats terecht kan. Ik ben niet zo van kopen op internet. Ik heb daarnet een slechte ervaring mee. Dit kostte me bijna 100 euro.
Misschien als ik van tevoren zou weten om welke kortingen het gaat zou ik er 25 euro voor over hebben.

Miranda van Loon schreef:

02-12-2019

Ik heb op nee geklikt, niet omdat ik die kortingen niet zou willen maar omdat ik het te veel geld vind voor iets wat je minimaal gebruikt. Ook zijn er vele manieren om aan kortingen te komen en die gratis zijn. Dus nee ik bespaar liever die 25 euro voor iets wat ik nodig heb.

Sevda schreef:

02-12-2019

Er zijn genoeg gratis websites die kortingen aantonen :-)

Miëtte Bergsma schreef:

02-12-2019

Nee, ik zou nooit geld willen betalen voor een korting. Want een korting houdt in dat ik dan alsnog een x bedrag moet betalen. In mijn gedachten zou het scheef zijn om geld te betalen voor iets, waar je nog geen tastbaar product van kan krijgen. Ik zou liever direct korting op een product willen hebben dan voor een jaar korting afkopen.

Auke Teeninga schreef:

02-12-2019

Aanbiedingen krijg je al gratis via verschillende kanalen, dus betalen om nog meer van hetzelfde te krijgen is een slecht plan.

Danyell schreef:

02-12-2019

Ik zal het alleen doen als ik voor een gedeelte kan inzien wat de acties zullen zijn. Een aantal voorbeelden dus. En een granantie dat ik met deze kortingen de 25 euro eruit haal wanneer ik de kortingen gebruik.

Kitty Verkuil schreef:

02-12-2019

Mijn ervaring is dat de korting toch tegenvalt en/of dat je het bedrag er niet uitkrijgt. Of dat je expres die uitjes gaat doen om het bedrag van 25 euro eruit te halen waardoor je per saldo toch duurder uit bent.

Angelique schreef:

02-12-2019

Ja, waarschijnlijk wel. Het ligt aan welke uitjes. Bijvoorbeeld van pretparken en musea zal ik dat zeker doen! Wij hebben nu een abonnement van de dierentuin waarbij wij extra korting krijgen in andere dierentuinen en musea.
Pretpark korting is er weinig ,een sporadisch iets.

Anita van Veluw schreef:

02-12-2019

Als ik hierdoor veel geld bespaar op uitjes, dan ben ik best bereid om daarvoor dan €25,-- te betalen. Uiteraard alleen als de besparing meer is dan de betaalde €25,-.
Met vriendelijke groet,
Anita van Veluw

Luo Van der Eijk schreef:

02-12-2019

Het is leuk om te kijken if er korting is en met honderde extra kortings bonnen zit er wel altijd een tussen die heek handig is.

Adriana Slager schreef:

02-12-2019

Ik geef geen geld uit om misschien een nuttige korting te krijgen, het kan namelijk ook weggegooid geld zijn.

Winia Schriek schreef:

02-12-2019

Ik ga graag uit en vernieuwende en verassende uitjes zijn welkom. Leuk om weer eens iets nieuws te ontdekken buiten de gebaande paden.😉

Louise schreef:

02-12-2019

Vaak vallen die kortingen tegen ... en je hebt ook al Groupon, Social Deal etc. Toegankelijk zonder betaling ....

Nicole schreef:

02-12-2019

Ik zou dit niet doen. Het is een prima actie maar door die korting ga ik alleen maar meer uitgeven. Zonder die korting had ik het sowieso niet uitgegeven.

Lena Klein schreef:

02-12-2019

Omdat ik niet vaak ergens heen ga en dingen koop.

shahid ghanem schreef:

02-12-2019

ik heb op ja klikt want ja gratis is altijd leuk he

Miriam schreef:

02-12-2019

Ik zou nee kiezen. Klinkt verleidelijk maar op bijstands niveau is 25 euro veel en dan kijk je zo naar flinke kortingen en niet eerst 25 euro betalen om dan korting te krijgen

Luo Van der Eijk schreef:

02-12-2019

Ja, ik zou het doen, want kortingen zijn handig en als je toegang hebt tot meer kortingen bespaar je uiteindelijk geld.

Irma Leone schreef:

02-12-2019

Ik heb nee gestemd . De reden is , dat ik niet zo ruim in het geld zit en niet weet waarop er dan korting kan zijn.
Daarbij ben ik part-time rolstoeler en geeft het enorm geregel om ergens naar toe te gaan . Waardoor het dus ook duurder is om weg te gaan en niet alles is geschikt

valentina schreef:

02-12-2019

ik ben blij om nieuwe dingen te verkennen en zou zeker 25 euro uitgeven om speciale kortingen te krijgen

margo schreef:

02-12-2019

Er zijn al zoveel kortingsaanbiedingen dat ik daar geen 25 euro voor ga betalen vooraf, en zeker niet zonder te weten waar die kortingen betrekking op hebben.

Yvonne schreef:

02-12-2019

Omdat ik geen idee heb of ik ze allemaal ga gebruiken.

Petra schreef:

02-12-2019

Ik heb op "ja" geklikt.
Ik zou er geld voor over hebben om bijvoorbeeld als eerste op de hoogte te zijn van speciale acties. En dan bijvoorbeeld ook voorrang bij aankoop hier van.

H. Bakker schreef:

02-12-2019

Dag,
€25,- vind ik vrij veel voor een kortingskaart. Daar moet dus nog geld bovenop voor de activiteiten. Dus naar alle waarschijnlijkheid moet je meerdere activiteiten doen om de kortingskaart eruit te halen, dus dat wordt m dan niet.

Jeroen schreef:

02-12-2019

Zeker! Als ik voor leuke uitjes vaste korting kan krijgen voor een redelijke prijs is dit interessant. Het is daarom afhankelijk van het aanbod wat jullie aan kunnen bieden.

Max schreef:

02-12-2019

Nee ik zou geen 25 euro betalen omdat ik die prijs te hoog vind en ik koop niet elke maand iets. Dus 25 euro kan ik beter sparen

Lisanne schreef:

02-12-2019

Ik zou dit niet doen omdat er genoeg andere mogelijkheden zijn om veel kortingen te krijgen

Jeromke schreef:

02-12-2019

Ik denk het wel ja. Gewoon vast toegang tot honderden kortingen? Beter dan al dat ge-emmer op al die korting websites als Groupon en zo! Kom maar door haha

Cortine schreef:

02-12-2019

Vroeger wel maar nu niet meer. Onze kinderen zijn uit huis en we gaan gewoon niet zo heel vaak meer een dagje uit. Misschien later weer als we kleinkinderen krijgen?? Haha

Casper schreef:

02-12-2019

Ik heb ja geklikt. Het is natuurlijk nog wel van het een en ander afhankelijk maar als er leuke kortingen tussen zitten ben ik van de partij. Wij gaan vaak een dagje uit dus als we daar dan flink op kunnen besparen, waarom dan niet?

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.