Uitje van de week 20: Dierenpark Emmen

Deze week staat Dierenpark Emmen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Deze unieke dierentuin biedt een grote diversiteit aan dieren verdeeld over twee parken, voor de prijs van een. Maak een wereldreis in Emmen.

 

Wat is Dierenpark Emmen?

Dierenpark Emmen biedt een grote diversiteit aan dieren verdeeld over twee parken. Deze twee parken zijn middels een lange loopbrug over het centrum van Emmen aan elkaar verbonden. De verblijven van de dieren zijn ingericht als het werelddeel waar ze thuis horen. Zo loop je van Azië naar Amerika, door Europa, Australië en als laatste Afrika. Je maakt dus als het ware een wereldreis in Emmen.

 

Stoeiende baby luipaarden in Dierenpark Emmen Familie pinguïn geniet van het zonnetje in Dierenpark Emmen

 

Spelen, klauteren en relaxen

Over het park verspreid vind je genoeg gezellige plekjes om wat te eten en speeltuinen om te spelen. Zo is er bijvoorbeeld het grote overdekte Expeditie Yucatán. Dit is een enorme speeltuin waar kinderen zowel met mooi als slecht weer heerlijk kunnen spelen, klimmen en glijden. Dit terwijl de ouders vanaf het terras onder het genot van een cappuccino of een hapje toekijken op de kinderen.

 

Heerlijk overdekt spelen, klimmen en glijden bij Expeditie Yucatan in Dierenpark Emmen

 

Ruim 11 euro korting en Friet en Snack!

Tot en met 30 mei krijg je maar liefst ruim 11 euro korting per ticket op de entree van Dierenpark Emmen. Tevens wordt je nog verwend met een lekkere lunch: friet en snack.Koop die korting tickets sowieso snel, want je kunt ze nog het hele jaar gebruiken!

 

Met ruim 11 euro korting naar Dierenpark Emmen incl. friet en snack

 

Dierenpark Emmen op TV

Elke schooldag om 8:15 en 13:15 uur is op Disney XD het Ranger Journaal te zien. Dit leuke, grappige maar vooral leerzame dierenjournaal is een samenwerking tussen Disney XD, de WNF Ranger club en Dierenpark Emmen. Heb je een uitzending gemist kun je trouwens ook de afleveringen via de website rangerdierenjournaal.nl bekijken.

 

Het Ranger Journaal opgenomen in Dierenpark Emmen

 

De Muppets zijn gevangen in Dierenpark Emmen

Tijdens zijn bezoek aan Dierenpark Emmen heeft crimineel Costantine een aantal muppets opgesloten in het park. Help jij ze te vinden en bevrijden? Er zijn sterke aanwijzingen dat de Muppets zich in de dierenverblijven bevinden. Haal bij de informatiebalie gratis een Muppets Most Wanted speurtocht en zorg dat je alle Muppets weet te vinden!

 

Gratis Muppets DVD

Koop je voor 23 juni je Dierenpark Emmen tickets online via de officiële website van Dierenpark dan krijg je de dvd van de eerste Muppets film er gratis bij!

> Koop je tickets via de officiele Dierenpark Emmen site incl. gratis DVD

 

In de filmzaal van deYucatán wordt t/m 1 juni de eerste film van de Muppets afgespeeld. Je kunt hem dagelijks bekijken om 13:00 en 15:00 uur.

 

Bekijk een video impressie van Dierenpark Emmen
Reacties op "Uitje van de week 20: Dierenpark Emmen"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.