Dierenpark Emmen

(4.7/5)  3 recensies

Dierenpark Emmen is op een nieuwe locatie verder gegaan onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen.

 

Bekijk ook:

 

Dierenpark Emmen

In Dierenpark Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika.

 

Ontmoet dieren uit alle windstreken

Als een ontdekkingsreiziger ontmoet je dieren uit alle windstreken. Dat de dieren in Emmen veel bewegingsvrijheid hebben, merk je meteen. Terwijl je als bezoeker op de paden moet blijven, gaan de dieren lekker hun eigen gang. De bavianen vlooien rustig verder, de ringstaartmaki's genieten van een zonnebad en de neushoorns draaien zich nog eens lekker om in de modder.

 

Twee parken

Door de uitbreiding van Dierenpark Emmen op de Noordbargeres bestaat het park uit twee locaties: Dierenpark Emmen Centrum en Dierenpark Emmen Es. Beide delen zijn met elkaar verbonden door de Traverse, een loopbrug dwars door het winkelcentrum van Emmen. Die 450 meter lange looproute voert bezoekers veilig over de Hondsrugweg. Een kaartje voor Dierenpark Emmen geeft toegang tot beide locaties.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dierenpark Emmen gaat vanaf nu verder onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Dierenpark Emmen

(Pagina 1 van 1)

 

Aslan   -   28-08-2015

28-08-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Dierenpark Emmen is een schitterend aangelegd park. Waar het goed vertoeven is. Helaas zal eind van dit jaar het Dierenpark definitief gesloten worden en opent volgend jaar Wildlands hun poorten. Wilt u nog eenmaal het dierenpark bezoeken doe dat dan nog snel.

Lees verder  


Inge Scholten   -   02-03-2014

02-03-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Mooi en ruim opgezet park. Meer dan genoeg te zien en doen. Aanrader voor iedereen die er nog nooit geweest is, mensen die er al eerder zijn geweest weten hoe tof het is.

Lees verder  


giovanni   -   21-05-2013

21-05-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

wij hebben een leuke dag in dierenpark emmen gehad. goed verzorgt restaurant en voldoende ruimte voor alle mensen die op 1 dag komen. het is altijd netjes en er zijn prullenbakken genoeg! voor de kinderen zijn er grotten , en vlindertuinen. en souvenier winkeltjes , maar die waren pittig prijzig. hetwas mijn geld zeker waard.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierenpark Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dierenpark Emmen sluit deuren voor Wildlands Adventure Zoo

Dierenpark Emmen sluit deuren voor Wildlands Adventure Zoo

In Emmen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuwe dierentuin die uniek is in Nederland; met elementen die zelfs uniek zijn in heel Europa!

Lees verder...

 

Uitje van de week 20: Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen gaat verder onder de naam Wildlands Adventure Zoo

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark Emmen te melden