Uitje van de week 21: Julianatoren

Bij de Julianatoren is een grote diversiteit aan attracties en activiteiten voor kinderen van ongeveer 2 tot 12 jaar oud. Het park biedt meer dan 60 verschillende attracties. En mede daarom is de Julianatoren deze week het uitje van de week!

 

Wat is Attractiepark Julianatoren?

De Julianatoren is een familiepretpark gelegen in Apeldoorn. Het park richt zich met name op jongere kinderen. Dit zie je vooral terug in de attracties. De Julianatoren biedt meer dan 60 verschillende attracties maar de echt spannende dingen voor kinderen ouder dan 12 jaar ontbreken. Kinderen van 2 tot 12 jaar daarentegen, die raken niet uitgekeken op de vele enorm leuke attracties die het park te bieden heeft!

 

Julianatoren plattegrond

 

Julianatoren Korting

*Tip: Koop je tickets bij de officiële website van de Julianatoren via onze unieke knop hieronder en profiteer direct van korting:

Korting op de officiële website van de Julianatoren

 

Meer Julianatoren korting?

Bekijk de kortingspagina van de Julianatoren voor de laatste en beste kortingen.

 

 

Julianatoren investeerde meer dan 1 miljoen in vernieuwingen

Afgelopen winter hebben ze bij de Julianatoren niet stilgezeten. Zowel achter als voor de schermen is er flink geïnvesteerd. ”De bezoekers zullen versteld staan van de hoeveelheid veranderingen die hebben plaatsgevonden” aldus de directie.

 

Nieuwe attracties

De entree is compleet vernieuwd met een eigen frisse uitstraling. Oude attracties als het Springend water en de Dino tour hebben een flinke onderhoudsbeurt gekregen. De nieuwe attracties zijn de Grote speeltuin en de Spetterende Helicopter. Jul’s Carbioland is volledig vernieuwd en gaat verder onder de naam Safaribaan. De naam van de attractie zegt eigenlijk al genoeg. Nadat je onder een giraffe van maar liefst 6 meter hoog bent doorgelopen ga je op safari in je eigen auto en rijd je langs tijgers, leeuwen, olifanten, giraffen, gorilla’s en nog meer!

 

Compleet nieuwe speeltuin, klimmen tot 7 meter hoogte in de Julianatoren Rij langs allerlei wilde dieren in de Safaribaan van de Julianatoren

 

Nieuwe shows

Jul de muis en Julia beginnen de dag met een openingsshow. Gedurende de dag zijn er dansshows van Julia waar de kinderen kunnen meedansen en zingen. De nieuwe parkshow ”Jul en het Sleutel Mysterie” vertaalt een spannend verhaal vol sensatie. De dag wordt afgesloten met Jul en Julia’s swing en uitzwaai feest.

 

Aankomende leuke activiteiten bij de Julianatoren

Regelmatig zijn er bij de Julianatoren leuke activiteiten te doen en zien. Zo vind je er deze zomer o.a. Woezel en Pip, Thomas de stoomlocomotief en de verjaardag van Jul en Julia.

- Klik hier voor de agenda van de Julianatoren en zie alles actuele activiteiten!

 

Video: Julianatoren compleet vernieuwd

 
Reacties op "Uitje van de week 21: Julianatoren"

Jaap schreef:

26-09-2014

Leuk en informatief artikel. Ik en mijn gezin zijn helemaal fan van de Julianatoren en komen er erg vaak!

Janine schreef:

23-05-2014

Super leuk park voor de kinderen, en stiekem ook wel voor de ouders. Ik ben erg benieuwd naar alle vernieuwingen dus ik kom snel weer een keertje langs!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.