Uitreiking populairste dagje uit 2016 Center Parcs de Eemhof

Begin dit jaar maakte wij traditioneel onze "Top 10 populairste dagje uit van 2016" bekend. Nieuw dit jaar was, dat we deze ook persoonlijk kwamen uitreiken, wat resulteerde in een zeer mooie en bijzondere dag!

 

Heerlijk zwemmen in misschien wel het mooiste zwembad van Nederland van Center Parcs de Eemhof

 

Storm en wind

We hadden niet de meest mooie dag uitgekozen om in een rit van ruim een uur naar Center Parcs de Eemhof af te reizen. Harde wind en veel regen maakte de rit een stuk intenser dan gehoopt. Gelukkig zijn we veilig en wel op het park aangekomen. Eenmaal binnen kon onze tropische dag beginnen en was er niets meer te merken van dat vervelende Hollandse weer.

 

Op reis door weer en wind

 

Taart

Zowel het uitreiken als het ontvangen van een certificaat is een feestelijke gebeurtenis. En bij een feestelijke gebeurtenis hoort natuurlijk… taart! Wij hadden daarom een mooie taart meegenomen geheel in ontwerp van de prijs. Na een drankje en een goed gesprek hebben wij het certificaat uitgereikt welke trots en tevreden in ontvangst werd genomen.

 

Feest moet je vieren, zoals met deze Center Parcs populairste dagje uit taart.Directeur Center Parcs de Eemhof blij en trots met oorkonde populairste dagje uit

 

Om het allemaal officieel te maken hebben we op een prachtige locatie in Center Parcs de Eemhof een foto geschoten. Welke plek is dan nog mooier dan het prachtige Aqua Mundo met de Flow Rider in actie op de achtergrond.

 

De officiële overhandiging van het certificaat aan de directeur van Center Parcs de Eemhof

 

Wil je ook een dagje uit naar Center Parcs de Eemhof? Ontdek dan hier alle belangrijke informatie die je weten moet.

 

Bekijk ook:
Reacties op "Uitreiking populairste dagje uit 2016 Center Parcs de Eemhof"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.