Vlinders bij Diergaarde Blijdorp Rotterdam in het nieuwe Amazonica

Sinds april 2013 fladderen er in Diergaarde Blijdorp volop vlinders rond in het prachtige nieuwe verblijf genaamd Amazonica. Wat je er allemaal kunt zien vertel ik je in een korte sneek-peek.

 

Amazonica Tropisch vlinder paradijs in Blijdorp

Op 28 april 2013 opende diergaarde Blijdorp hun nieuwe attractie genaamd Amazonica. Dit is een tropisch vlinder paradijs van ongeveer 2500 m2 groot. Of de zon buiten schijnt of niet, hier is het altijd lekker warm. Tijdens je wandeling door Amazonica vliegen honderden Zuid-Amerikaanse kleurige vlinders om je heen.

 

Amazonica vlinders Diergaarde Blijdorp

 

Andere bewoners

Niet alleen vind je er de honderden vlinders maar ook zijn er andere bewoners van de Amazonica. Zo is er een indrukwekkende Anaconda. En zwemmen er Piranhas en Zoetwater Roggen.

 

Prachtige gele vlinder in Amazonia Diergaarde Blijdorp Prachtig blauwe vlinder in Amazonica Diergaarde Blijdorp

 

Alles voor je eigen vlinderparadijs

In de souvenirwinkels Zee van Zoovenirs en in de Buffalo Shop kun je plantenzaden kopen om vlinders, lieveheersbeestjes en vogels naar je tuin of balkon te lokken. Ook vind je er insectenkastjes en een setje om zelf vlinders te kweken.
Reacties op "Vlinders bij Diergaarde Blijdorp Rotterdam in het nieuwe Amazonica"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.