Wel of niet overstappen naar Disney Plus Star

Sinds 23 februari is Disney Plus een zesde categorie rijker. Naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic is er nu ook Star. In deze categorie vind je om te beginnen 314 nieuwe films en series. Wat later dit jaar zelfs uitgebreid wordt tot 1000 films en series.Wat is Disney Plus Star

De grote kracht maar tegelijkertijd ook de grote zwakte van Disney Plus was dat er enkel films en series op te zien waren van het Disney label. Denk aan de bekende Disney sprookjes, de wereldberoemde Pixar films of de hit van het moment: Mandalorian. Omdat dit niet zo heel veel films en series zijn en een fanatieke TV kijker hier snel doorheen is was het dus eigenlijk altijd nog nodig om er een streaming dienst als Videoland of Netflix naast te hebben. Het voordeel was dan wel dat Disney Plus heel voordelig geprijsd was. Met de komst van Star is ook de prijs omhoog gegaan.


Wat is er nieuw

Disney Plus wil dus de concurrentie aangaan met de andere streaming diensten. Dit doen ze door hun aanbod buiten hun eigen films en series flink uit te breiden zodat een tweede streaming dienst niet perse meer nodig is. Bij de lancering zijn er al zo’n 314 nieuwe series en films toegevoegd en nog dit jaar moeten dat er uiteindelijk 1000 worden.


Vandaag de dag kun je o.a. al genieten van bekende tekenfilms. Zoals 31 seizoenen Simpsons, 15 seizoenen American Dad en 18 seizoenen Family Guy. Qua comedy’s staan How i met your Mother en Modern Family in zijn geheel op Star. Verder zijn er 9 seizoenen van Scrubs en andere leuke comedy's te vinden.


Benieuwd naar de volledige lijst van Disney Plus Star?
Moet je overstappen?

Heb jij op dit moment één van de andere bekende streaming diensten en twijfel je of je moet overstappen? Dat ligt eraan. Ben jij een echte Disney, Pixar of Star Wars Fan en kun je al hun films en series wel 100 keer zien, dan ben je waarschijnlijk allang lid. Heb je Netflix uitgespeeld en ben je op zoek naar nieuwe films en series dan is het ondanks veel overeenkomende content zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen voor een paar maanden. Je kan het tenslotte altijd weer opzeggen en je Netflix abonnement weer starten.
Reacties op "Wel of niet overstappen naar Disney Plus Star"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.