Disney Plus

(5/5)  2 recensies

De beste verhalen ter wereld, op één plek. Disney+ biedt eindeloos entertainment met Disney-klassiekers, Pixar avonturen, Marvel-blockbusters, Star Wars-saga's, National Geographic-ontdekkingsreizen en meer. Van Mickey Mouse tot Iron Man, van Sneeuwwite tot Vaiana en van Luke Skywalker tot Thor: Er is iets voor iedereen.
Disney+ is de nieuwe thuishaven voor de favorieten. Geniet van de unieke collectie van 's werelds meest geliefde films en tv-series. Stream meteen of download voor later. gebruikers kunnen elke film en serie downloaden, om deze vervolgens waar en wanneer zij willen te kijken. Stream op maximaal vier apparaten tegelijk en personaliseer elk profiel met aangepaste avatars.

 

Prijzen

Maandelijks €8,99

Jaarlijks €89,90


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Disney Plus

(Pagina 1 van 1)

 

"Superleuk alle nostalgie bij elkaar"

Debby   -   10-03-2021

10-03-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Superleuk alle nostalgie bij elkaar"

Vroeger hadden wij alle videobanden van de Disney films van toen. Nu kunnen we bij alle films door Disney+. Helemaal top. Ook alle nieuwe Disney films zijn gaaf, dus we hebben nog genoeg te zien.

Lees verder  


"Voor de prijs zeker een aanrader"

Willem   -   10-03-2021

10-03-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Voor de prijs zeker een aanrader"

Alle Disney films zijn sowieso al enorm leuk om te kijken. Maar de nieuwe pareltjes zoals bijvoorbeeld Mandalorian maar ook de animatiefilm Soul maken het helemaal de moeite waard. Met de Star uitbreiding van onlangs is het interessanter geworden om Disney+ als enige streamingdienst te nemen dus zonder Netflix o.i.d. Heb je al Netflix voegt Star naar mijn mening niet heel veel toe.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Disney Plus?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wel of niet overstappen naar Disney Plus Star

Wel of niet overstappen naar Disney Plus Star

Sinds 23 februari is Disney Plus een zesde categorie rijker. Naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars , National Geographic is er nu ook Star. In deze categorie vind je om te beginnen 314 nieuwe films en series. Wat later dit jaar zelfs uitgebreid wordt tot 1000 films en series.

Lees verder...

 

De leukste dingen om thuis te doen (als je niet de deur uit wilt)

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Disney Plus te melden